Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden

05/01/2024 - 10:40
"De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft Sven Pichal donderdag vrijgelaten onder voorwaarden. Dat werd vrijdag vernomen bij het Antwerpse parket-generaal. De ex-radiopresentator, die werd aangehouden op verdenking van het bezit en het verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik, mocht in november de gevangenis al verlaten onder elektronisch toezicht."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden (05/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft Sven Pichal donderdag vrijgelaten onder voorwaarden. Dat werd vrijdag vernomen bij het Antwerpse parket-generaal. De ex-radiopresentator, die werd aangehouden op verdenking van het bezit en het verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik, mocht in november de gevangenis al verlaten onder elektronisch toezicht. [naar artikel]


2. Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden: ‘Het zal moeilijk worden om in Vlaanderen opnieuw een leven op te bouwen’ (05/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


3. Voormalig radiopresentator Sven Pichal is vrijgelaten onder voorwaarden (05/01/2024 - VRT NWS)

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft ex-radiopresentator Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden. Dat is vernomen bij het parket-generaal en bevestigd door zijn advocaat. Pichal zat bijna drie maanden in voorhechtenis. Eind november mocht hij de gevangenis verlaten en sindsdien stond hij onder elektronisch toezicht. Vanaf nu hoeft hij geen enkelband meer te dragen. [naar artikel]


4. Ex-radiopresentator Sven Pichal vrijgelaten onder 14 voorwaarden: geen enkelband meer, wel alcohol- en internetverbod (05/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Geen enkelband meer: ex-radiopresentator Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden (05/01/2024 - Het Nieuwsblad)

Voormalig radiopresentator Sven Pichal is door de Antwerpse Kamer van Inbeschuldigingstelling vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt het parket-generaal. [naar artikel]


6. Sven Pichal vrijgelaten onder voorwaarden: ‘Voor mensen in zijn situatie is er weinig hulp voorhanden’ (05/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Misdaadjournalist Douglas De Coninck: ‘Ook onder elektronisch toezicht gelden een hoop voorwaarden. Sven Pichal blijft aangehouden’ (30/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Sven Pichal weer vrijgelaten onder elektronisch toezicht, parket kan nog in beroep gaan (30/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!