Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Teleurstelling voor ‘Barbie’, feest voor ‘Oppenheimer’ en ‘The Bear’: dit zijn de winnaars van de Golden Globes

08/01/2024 - 10:30
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Teleurstelling voor ‘Barbie’, feest voor ‘Oppenheimer’ en ‘The Bear’: dit zijn de winnaars van de Golden Globes (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. "Barbie" topfavoriet voor Golden Globes met 9 nominaties, "Oppenheimer" maakt kans op 8 prijzen (11/12/2023 - VRT NWS)

Met 9 nominaties is "Barbie" de topfavoriet voor de Golden Globes. Daarmee is de film meteen de op één na meest genomineerde film in de geschiedenis van die prijzen. "Oppenheimer" heeft 8 nominaties te pakken. [naar artikel]


3. ‘Oppenheimer’ grote winnaar van Golden Globes, ‘Poor Things’ klopt favoriet ‘Barbie’ (08/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

‘Oppenheimer’ (drama) en ‘Poor Things’ (comedy) hebben zondagavond bij de uitreiking van de Golden Globes de prijzen voor de beste films gewonnen. [naar artikel]


4. ‘Oppenheimer’ grote winnaar bij Golden Globes, ‘Poor Things’ klopt verrassend favoriet ‘Barbie’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Veel controversiële winnaars en teleurstelling voor Lady Gaga: alles wat je moet weten over de Golden Globes (07/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vannacht werd het awardseizoen van 2019 officieel op gang getrapt met de uitreiking van de Golden Globes. De prijzen, een belangrijke graadmeter... [naar artikel]


6. Veel controversiële winnaars en teleurstelling voor Lady Gaga: alles wat u moet weten over de Golden Globes (07/01/2019 - De Morgen)

Vannacht werd het awardseizoen van 2019 officieel op gang getrapt met de uitreiking van de Golden Globes. De prijzen, een belangrijke graadmeter voor de Oscars, werden voor de 76ste keer uitgereikt in het Beverly Hills Hotel. Grote winnaars van de avond waren Bohemian Raphsody, Roma en Green Book. Girl, de bejubelde kortfilm van Lukas Dhont, greep naast de prijs voor ‘beste anderstalige film’. [naar artikel]


7. ‘Eerst een sigaret, dan ‘Oppenheimer’, daarna mimosa’s, dan ‘Barbie’’: de beste memes over ‘Barbenheimer’ (12/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Barbie en Oppenheimer komen eraan: waarom dit zomer van de waarheid is voor filmindustrie (16/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de filmindustrie belooft het een cruciale zomer te worden, die eindelijk opnieuw een rist blockbusters brengt. Maar er staat meer op het spel dan louter de droom van volle zalen. [naar artikel]


9. ‘Barbie’ liet ons in tegenstelling tot ‘Oppenheimer’ verzadigd, klaarwakker en zelfs lichtjes ontroerd achter (19/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!