KIJK LIVE. Engeland betere ploeg in de tweede helft, maar aansluitingstreffer blijft uit

15/11/2020 - 22:19
"• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • België bij winst tegen Engeland én verlies van Denemarken tegen IJsland zeker van Final 8 • King Power at Den Dreef stadion • Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd op DEZE PAGINA."

1. KIJK LIVE. GOAL! Gakpo scoort al vroeg in de tweede helft de aansluitingstreffer voor PSV (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Geraken Duivels in tweede helft nog voorbij Engeland? (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (18u) [naar artikel]

3. Rode Duivels knikkeren Engeland uit Nations League, kijk hier naar de nabeschouwing (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels nemen een ferme optie op de Final Four in de Nations League. België was aan Den Dreef met 2-0 te sterk voor Engeland. Tielemans en Mertens zetten de kroon op het werk in de eerste helft. Engeland ging na de rust op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de mannen van Martínez gaven geen krimp. [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Engelsen zoeken aansluitingstreffer, Duivels komen er even niet meer uit (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Kijk LIVE naar het Nations League-duel op VTM en HLN.be • België bij winst tegen Engeland én verlies van Denemarken tegen IJsland zeker van Final 8 • King Power at Den Dreef stadion • Bekijk de doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd op DEZE PAGINA. [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Stellen de Rode Duivels de zege veilig in de tweede helft? (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. Rode Duivels knikkeren Engeland uit Nations League en zijn zeker vna groepswinst, kijk hier naar de nabeschouwing (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels zijn zeker van de Final Four in de Nations League. België was aan Den Dreef met 2-0 te sterk voor Engeland. Tielemans en Mertens zetten de kroon op het werk in de eerste helft. Engeland ging na de rust op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de mannen van Martínez gaven geen krimp. [naar artikel]

7. Kijk LIVE! Tweede helft van start, gaan Red Flames door op hun elan? (2-2) (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be. [naar artikel]

8. LIVE. Malinwa betere ploeg, maar alles ligt straks nog open in de tweede helft (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne • Debuut voor Vercauteren bij Antwerp [naar artikel]

9. Ontslag Custovic helpt niet: Waasland-Beveren gaat in tweede helft kopje-onder tegen Charleroi (31/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het was erg verdienstelijk en in de eerste helft tegen Charleroi zelfs de betere ploeg. Maar de bezoekers smeerden de Waaslanders in de tweede helft echter een (te) zware 0-4-nederlaag aan. Het ontslag van coach Adnan Custovic heeft dus nog niet voor het gewenste schokeffect gezorgd. [naar artikel]

10. LIVE ENGELAND-RED LIONS (VTM 2). 3-1: België zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het de beurt aan de Belgische hockeymannen om hun EK te openen. In Mönchengladbach is Engeland de eerste tegenstander. Voorlopig staat het 3-1 voor Engeland. Volg de partij op de voet in onderstaande liveblog. De wedstrijd is ook live te volgen op VTM 2. [naar artikel]

11. LIVEBLOG ENGELAND-BELGIË. Tweede helft op gang gefloten: houden de Rode Duivels krappe voorsprong vast? (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels spelen vanavond een prestigieuze oefenpot op Wembley tegen EK-favoriet Engeland. Aan de rust leiden de Belgen met 1-2. Volg de wedstrijd op de voet op deze pagina of kijk LIVE op VTM en VTM GO! [naar artikel]

12. LIVE ENGELAND-BELGIË. Vinden de Flames in de tweede helft een antwoord op dominant Engeland? (27/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames verdedigen in en tegen Engeland hun leidersplaats in hun Nations League-groep. Kunnen de Belgische vrouwen nóg eens stunten? Volg alle actie live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

13. STVV pakt drie punten in spannend slot Limburgse derby (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk begon met torenhoge ambities aan het seizoen, maar voorlopig wil machine maar niet in gang schieten. Op bezoek bij STVV kon het alweer niet overtuigen. De Kanaries waren de betere ploeg maar moesten tot diep in de tweede helft wachten op goals. Bezus en Dussaut zorgden dan op vijf minuten tijd voor een dubbele voorsprong. Schrijvers maakte de partij in het slot nog spannend, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Genk niet meer. Het blijft achter met 8 op 21 en een tiende plaats in het klassement. STVV springt voorlopig over Moeskroen naar de derde plek. [naar artikel]

14. De Deense droom blijft duren: Denemarken klopt Tsjechië ondanks moeilijke tweede helft en staat in de halve finale (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een 1-2-zege tegen Tsjechië heeft Denemarken zich geplaatst voor de halve finale van het EK. Aan de rust stond het 0-2 na goals van Delaney en Dolberg. De zege leek dan ook binnen, maar na de aansluitingstreffer van Schick werd het toch nog spannend. Uiteindelijk hielden de jongens van Kasper Hjulmand na een spannende tweede helft toch stand. Zo mogen ze zich opmaken voor de halve finale op Wembley. Daar wacht Engeland of Oekraïne. [naar artikel]

15. KIJK LIVE. Chelsea ook in tweede helft gevaarlijkste ploeg, Carrasco gewisseld na matige partij (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Champions League • Stamford Bridge • Chelsea won heenwedstrijd met 0-1 in Madrid • Bekijk de match LIVE op VTM2 en HLN.be. [naar artikel]

16. AA Gent vergeet het af te maken en blijft steken op gelijkspel tegen Partizan Belgrado (04/11/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in eigen huis 1-1 gelijkgespeeld tegen Partizan Belgrado. De Buffalo’s waren de betere ploeg en zagen in de eerste helft twee doelpunten afgekeurd worden. Een knap afstandsschot van Urosevic (ex-OHL) bracht de thuisploeg in de tweede helft in moeilijke papieren, maar Gent knokte terug. Tissoudali maakte de verdiende gelijkmaker. Gent blijft zo leider in groep B in de Conference League. [naar artikel]

17. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt: herpakt Beerschot zich tegen KV Mechelen? (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]

18. KIJK LIVE. Maakt Real Madrid het verschil in tweede helft tegen tienkoppig Atalanta? (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Heenwedstrijd achtste finales • Eden Hazard geblesseerd • Kijk live op HLN of VTM 2! [naar artikel]

19. LIVE. Pickford komt goed weg na slechte uitworp, Engeland wel betere ploeg in openingskwartier (07/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale EK • Wembley • Aftrap: 21 uur • Ref: Danny Makkelie (Ned) [naar artikel]

20. LIVE ENGELAND-FRANKRIJK. Tweede helft afgetrapt, kan Engeland scheve situatie rechtzetten? (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Al Bayt Stadium (20u) • Ref: Wilton Sampaio (BRA) • Engeland legde in achtste finale vlot Senegal over de knie • Frankrijk ontdeed zich van Polen [naar artikel]

21. KIJK LIVE: Red Flames komen ei zo na op voorsprong in Engeland (27/10/2023 - Sporza)

De Belgische voetbalvrouwen verdedigen vanavond hun koppositie in de Nations League op het veld van Europees kampioen Engeland. Vorige maand stuntte België tegen Nederland, wat kunnen ze tegen het topland in de groep? Kijk hier en op het kanaal van Ketnet LIVE naar de interland. [naar artikel]

22. LIVE. Barcelona betere ploeg in eerste match van Xavi, al moet er in de tweede helft wel gescoord worden (20/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 21u • Camp Nou • Debuut voor Xavi [naar artikel]

23. LIVE. Yaremchuk verdubbelt de voorsprong, McGinn mist aansluitingstreffer (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft tussen Schotland en Oekraïne is op gang getrapt met een 0-1-tussenstand op het bord. Yarmolenko opende na een halfuur spelen de score met een mooie lob over de Schotse doelman Gordon. De assist kwam van Ruslan Malinovskiy (ex-Racing Genk). Kan Schotland in de tweede helft de situatie nog omkeren of speelt Oekraïne in de finale van de play-offs tegen het Wales van Gareth Bale voor een WK-ticket? Volg het hier live op deze pagina. [naar artikel]

24. Spanje krabbelt na mislukt WK terug recht met zege in Engeland (08/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Spanje lijkt zijn kater van het voorbije WK verteerd te hebben. Onder de leiding van de nieuwe bondscoach Luis Enrique haalde de Spaanse nationale ploeg het in zijn eerste match van de Nations League met 1-2 op het veld van Engeland. Al had Engeland kansen genoeg op de gelijkmaker in de tweede helft en werd een doelpunt van Danny Welbeck in de 96e minuut betwistbaar afgekeurd. [naar artikel]