Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Lukas Van Eenoo ruilt na zes jaar Westerlo in voor Patro Eisden: “Het is een fantastische periode geweest, maar soms moet je aan jezelf denken”

15/01/2024 - 19:20
"Zes jaar na zijn verhuis naar de Kempen zit het verhaal van het nummer zeven van Westerlo er definitief op. Lukas Van Eenoo ruilt ’t Kuipje in voor Patro Maasmechelen. “Een moeilijke beslissing, maar ik sta nog te graag op het veld om het aanbod te laten liggen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lukas Van Eenoo ruilt na zes jaar Westerlo in voor Patro Eisden: “Het is een fantastische periode geweest, maar soms moet je aan jezelf denken” (15/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Zes jaar na zijn verhuis naar de Kempen zit het verhaal van het nummer zeven van Westerlo er definitief op. Lukas Van Eenoo ruilt ’t Kuipje in voor Patro Maasmechelen. “Een moeilijke beslissing, maar ik sta nog te graag op het veld om het aanbod te laten liggen.” [naar artikel]


2. Rapper Snelle oververmoeid en neemt een pauze: “Fantastische, maar intense periode geweest” (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rapper Snelle (25) neemt tijdelijk gas terug. Dat laat het management van de rapper, die vanavond voor het eerst te zien is als coach in de Nederlandse ‘The Voice Kids’, weten. [naar artikel]


3. ‘Blauwe periode, roze periode... Maar gewoon eens een ‘blanke periode’ inlassen, daar was Picasso veel te woke voor’ (16/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Nu ook brandbom bij Turks cultuurhuis in Eisden: “Meer politiepatrouilles in Eisden na zonsondergang” (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Eisden hebben onbekenden maandagnacht een brandbom binnengegooid bij de Belgisch-Turkse Cultuur en Vriendenkring. Op beelden die gemaakt werden door de daders zelf én die viraal gingen, is sprake van drie personen, filmer inbegrepen. De politie gaat voortaan elke avond meer patrouilleren in Eisden. [naar artikel]


5. Een fantastische goal voor zijn oma: emotionele Mertens laat tranen vrije loop na fantastische goal (22/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Drie belangrijke punten voor Napoli in de strijd om de top vier. Het won de topper van Lazio met 5-2. En daar had Dries Mertens met een prachtig doelpunt een voet in. Onze landgenoot vierde zichtbaar geëmotioneerd. Hij verloor recent zijn grootmoeder, zo valt te lezen in Italiaanse media. [naar artikel]


6. Van ingenieuze moves tot fantastische passes: Emma Meesseman na straffe periode bekroond in de Euroleague (01/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Fenerbahçe is dit seizoen alweer uitstekend bezig in de Euroleague Women. Met tien zeges uit twaalf wedstrijden is de Turkse topclub al zeker van de kwartfinales. Met dank aan Emma Meesseman. [naar artikel]


7. ‘Eens terug uit Groenland moest ik me nog een week verstoppen met mijn gezin. Een fantastische periode’ (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Westerlo verhuurt Wouter Corstjens aan Patro Eisden (24/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Westerlo verhuurt verdediger Wouter Corstjens voor een seizoen aan Patro Eisden uit de eerste amateurklasse. Dat heeft het team uit de Proximus League zaterdag laten weten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!