Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Als je oudere broer of zus alles kan: ‘Opgroeien met Dries betekent dat je altijd, altijd, altijd de slechtste bent’

15/01/2024 - 19:50
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Als je oudere broer of zus alles kan: ‘Opgroeien met Dries betekent dat je altijd, altijd, altijd de slechtste bent’ (15/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Politie zoekt verkrachter vier oudere vrouwen l De federale gerechtelijke politie van Brussel is op zoek naar de dader van vier verkrachtingen van oudere vrouwen in Ukkel en Sint-Pieters-Woluwe tussen april 2007 en eind juni 2008. De politie lanceert daar (10/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Temptation’-Deborah valt voor 12 jaar oudere Bruno: waarom vinden we oudere mannen zo aantrekkelijk? (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nadat ze twee jaar geleden in ‘Temptation Island’ schaamteloos bedrogen werd door haar toenmalige vriend Tim, lacht het leven de 28-jarige Deborah... [naar artikel]


4. ‘Temptation’-Deborah valt voor 12 jaar oudere Bruno: waarom vinden vrouwen een oudere man aantrekkelijk? (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Twee jaar geleden werd ze in ‘Temptation Island’ schaamteloos bedrogen door haar toenmalige vriend Tim. Maar nu lacht het leven de 28-jarige... [naar artikel]


5. Ex-‘Familie’-acteur Bas Van Weert is in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ verliefd op veel oudere vrouw: “Die bedscène was wat onwennig” (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ondanks het leeftijdsverschil van 22 jaar spatten de vonken tussen Bas Van Weert (21) en Eva Van der Gucht (43) van het scherm in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, nu te zien op Streamz. Hun personages zitten verwikkeld in een ingewikkelde romance, en daar hoorde ook een wat onwennige bedscène bij. Het is de eerste grote rol voor Bas sinds zijn vertrek uit ‘Familie' in 2017. “Ik stopte met de soap om een acteeropleiding te volgen, maar helaas raakte ik niet door het eerste jaar. Dat was een harde klap.” [naar artikel]


6. “De slechtste ploeg en de slechtste Messi ooit”: Argentijnse pers haalt zwaar uit na nieuw debacle (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ay, Selección!’ Nadat Argentinië vorig jaar ternauwerdood de poulefase van het WK overleefde, vergaat het de gaucho’s van Messi op de Copa América... [naar artikel]


7. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om in te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. De slechtste (en beste) Vlaamse gemeente om te wonen: ‘Slechtste? Wij zijn juist superaantrekkelijk en heel gegeerd’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Kelderkraker in Hasselt: Juve - Hechtel is duel tussen slechtste aanval én slechtste defensie (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Juve tegen Hechtel. Of het duel tussen de laatste twee van eerste provinciale. Maar ook het duel tussen de zwakste aanval - Juve maakte slechts negen goals - en de slechtste verdediging. De Hechtelse keeper Jelle Eyckens mocht immers al 43 keer het leer uit z’n netten halen. Geen enkele keer kon hij de nul houden. “Ik hoop dat ons dat nu wel gaat lukken. En dan zelf nog een goaltje maken”, redeneert hij. [naar artikel]


10. Bingetip: opgroeien in 2021 is, zelfs zonder pandemie, niet altijd een pretje (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Wat had u al op uw achttiende verwezenlijkt? Wel, de Amerikaanse Zelda Barnz had op die leeftijd al een hele televisiereeks geschreven, die met de hulp van haar vader dan ook nog eens het scherm haalde. In de HBO Max-reeks Genera+tion wil ze een stem geven aan haar generatie. Hoe is het om op te groeien in 2021? Een globale pandemie niet meegerekend. In de komische dramareeks, met afleveringen van een halfuur, volgen we enkele tieners in Californië die experimenteren met hun seksualiteit in een conservatieve gemeenschap. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!