Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Wanneer zelfs een 11-jarig meisje met een aanslag op school dreigt. Loopt het helemaal uit de hand op Tiktok?

18/01/2024 - 20:30
"“Ik heb in totaal 60 kogels. Iedereen gaat dood.” Met die woorden dreigde een 11-jarig meisje met een schietpartij op basisschool Curieuzeneuzen in Balen. Wat bezielt een meisje uit het vijfde leerjaar om zoiets op Tiktok te zetten?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Wanneer zelfs een 11-jarig meisje met een aanslag op school dreigt: loopt het helemaal uit de hand op Tiktok? (18/01/2024 - Het Belang van Limburg)

“Ik heb in totaal 60 kogels. Iedereen gaat dood.” Met die woorden dreigde een 11-jarig meisje met een schietpartij op basisschool Curieuzeneuzen in Balen. Wat bezielt een meisje uit het vijfde leerjaar om zoiets op Tiktok te zetten? [naar artikel]


2. Wanneer zelfs een 11-jarig meisje met een aanslag op school dreigt. Loopt het helemaal uit de hand op Tiktok? (18/01/2024 - Het Nieuwsblad)

“Ik heb in totaal 60 kogels. Iedereen gaat dood.” Met die woorden dreigde een 11-jarig meisje met een schietpartij op basisschool Curieuzeneuzen in Balen. Wat bezielt een meisje uit het vijfde leerjaar om zoiets op Tiktok te zetten? [naar artikel]


3. Wanneer jongens hun piet in de groepschat smijten, is dat blijkbaar stoer. Maar wanneer een meisje dat doet, is ze per definitie een hoer (27/01/2020 - De Morgen)

Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Help! Mijn borsten staan online op VIER. [naar artikel]


4. Het ‘meisje’ is helemaal terug, met roze strik en al: ‘Aan het betitelen van vrouwen als meisje zit ook een naar kantje’ (16/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Het ‘meisje’ is helemaal terug, met roze strik en al, maar: ‘Aan het betitelen van vrouwen als meisje zit ook een naar kantje’ (16/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Meisje (11) dat dreigde met aanslag definitief van school gestuurd: “Dit was een schreeuw om hulp” (24/01/2024 - Het Nieuwsblad)

Campusschool Curieuzeneuzen uit Balen heeft een definitieve beslissing genomen over de preventieve schorsing van het 11-jarig meisje dat vorige week voor de sluiting van de school zorgde na anonieme dreigingen op Tiktok. Dinsdagmiddag besliste de klassenraad over het verdere verloop. “Deze gebeurtenis is een schreeuw om hulp van de betrokken leerling”, zegt directeur Leen Van Vaerenbergh. [naar artikel]


7. Wanneer er oorlog woedt tussen school en ouders: ‘‘Een gesloten school kan misschien de oplossing zijn.’ Alsof mijn kind een misdadiger is!’ (05/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. De school van Filip en Laurent, en van het meisje dat werd geschorst nadat ze werd aangerand: is dit de strengste school van het land? (22/04/2023 - Het Nieuwsblad)

De leerlinge die aangerand werd op eindejaarsreis is door haar school geschorst omdat ze die nacht te laat terug op haar hotelkamer was. Een harde beslissing voor een meisje dat slachtoffer werd van seksueel misbruik. Is de Abdijschool van Zevenkerken – naast de meest elitaire – ook de strengste school van het land? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!