Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Eddy Snelders ook verdacht van voyeurisme: spycam filmde stiekem vrouwen in badkamer van vakantiehuis

20/01/2024 - 04:30
"Gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders heeft naakte vrouwen met een verborgen camera gefilmd in zijn vakantiehuis in de Ardennen. Behalve voor exhibitionisme wordt hij nu ook vervolgd voor voyeurisme. Dat bericht ‘Het Nieuwsblad’ zaterdag."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Eddy Snelders ook verdacht van voyeurisme: spycam filmde stiekem vrouwen in badkamer van vakantiehuis (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders heeft naakte vrouwen met een verborgen camera gefilmd in zijn vakantiehuis in de Ardennen. Behalve voor exhibitionisme wordt hij nu ook vervolgd voor voyeurisme. Dat bericht ‘Het Nieuwsblad’ zaterdag. [naar artikel]


2. Eddy Snelders nu ook vervolgd voor voyeurisme, omdat hij naakte vrouwen filmde met een verborgen camera in zijn vakantiehuis (20/01/2024 - VRT NWS)

Gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders heeft naakte vrouwen met een verborgen camera gefilmd in zijn vakantiehuis in de Ardennen. Daarom wordt hij nu ook vervolgd voor voyeurisme. Dat bericht Het Nieuwsblad zaterdag en het nieuws is ons bevestigd. [naar artikel]


3. Met verborgen camera vrouwen gefilmd in vakantiehuis: Eddy Snelders nu ook vervolgd voor voyeurisme (20/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Stiefdochter en “twintigtal vrouwen” stiekem gefilmd: Eddy Snelders nu ook in verdenking gesteld wegens voyeurisme (20/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Gewezen voetbalcommentator en oud-voetballer Eddy Snelders (64) filmde met een verborgen “spy camera” stiekem “een twintigtal” vrouwen in zijn Ardeens vakantiehuis. Dat leert het lopende gerechtelijk onderzoek, dat startte na feiten van exhibitionisme. Daar komt nu ook voyeurisme bij. [naar artikel]


5. Eddy Snelders ook vervolgd voor voyeurisme (20/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Veel strengere straffen op voyeurisme dan exhibitionisme: Eddy Snelders riskeert tot 15 jaar cel (22/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Naast exhibitionisme is ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (64) nu ook in verdenking gesteld voor voyeurisme. Wanneer het slachtoffer jonger is dan 16 jaar, dan staan daar straffen op tot 15 jaar cel. [naar artikel]


7. ‘Wat was de relevantie van het vermelden van de stiefdochter van Eddy Snelders? Zij moet hier de rest van haar leven mee voort’: experts over voyeurisme (26/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!