21/01/2024 - 22:30
"De partij tussen RWDM en Eupen zit er definitief op na wangedrag van de RWDM-fans. Na 85 minuten spelen, werden er bommetjes op het veld gegooid. Scheidsrechter Nathan Verboomen liet de spelers na een pauze van ruim twintig minuten opnieuw het veld opkomen, maar door een nieuw bommetje werd de wedstrijd gestaakt."

1. Wedstrijd tussen RWDM en Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans, partij wordt nog uitgespeeld achter gesloten deuren (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De partij tussen RWDM en Eupen zit er definitief op na wangedrag van de RWDM-fans. Na 85 minuten spelen, werden er bommetjes op het veld gegooid. Scheidsrechter Nathan Verboomen liet de spelers na een pauze van ruim twintig minuten opnieuw het veld opkomen, maar door een nieuw bommetje werd de wedstrijd gestaakt. [naar artikel]

2. KIJK. RWDM - Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans, partij wordt nog uitgespeeld achter gesloten deuren (22/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De partij tussen RWDM en Eupen zit er definitief op na wangedrag van de RWDM-fans. Na 85 minuten spelen, werden er bommetjes op het veld gegooid. Scheidsrechter Nathan Verboomen liet de spelers na een pauze van ruim twintig minuten opnieuw het veld opkomen, maar door een nieuw bommetje werd de wedstrijd gestaakt. Een forfaitscore krijgt RWDM niet aangesmeerd. Eupen moet voor amper vijf minuten terugkeren naar Molenbeek. [naar artikel]

3. Wedstrijd tussen RWDM en Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De partij tussen RWDM en Eupen zit er definitief op na wangedrag van de RWDM-fans. Eupen stond op dat moment 0-1 voor. [naar artikel]

4. RWDM - Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans (21/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

De slotwedstrijd van de 21e speeldag in de Jupiler Pro League tussen RWDM en Eupen is zondagavond in de 85e minuut definitief stopgezet. [naar artikel]

5. LIVE RWDM-EUPEN. Wedstrijd stilgelegd na wangedrag thuisfans (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

RWDM en Eupen kijken elkaar in de ogen in een belangrijk duel in de strijd om het behoud. Bij winst zetten de Brusselaars Eupen al op negen punten. Volg de kelderkraker in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE. Antwerp en Club rusten bij 0-1, Schrijvers scoorde in match die even stillag na wangedrag thuisfans (10/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Jupiler Pro League • Bosuilstadion • Aftrap om 14u30 • Cruciale wedstrijd voor Bölöni, blijft Club Brugge ongeslagen? [naar artikel]

7. En dan was het voetbal aanvankelijk nog oké: match tussen RWDM en Eupen gestaakt door wangedrag thuisfans (21/01/2024 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd tussen RWDM en Eupen leek op 0-1 te gaan eindigen na een goal van Renaud Emond iets voor het uur. Niet naar de zin van de thuissupporters, die zaterdag al hun gal spuwden over het gebrek aan vuur in de ploeg. Als gevolg daarvan legden ze een dikke vijf minuten voor tijd de wedstrijd stil door rookbommen op het veld te gooien. Er werd nog even hervat, maar uiteindelijk staakte scheidsrechter Nathan Verboomen de match ook definitief. [naar artikel]

8. KIJK. Hommeles in Nederland: Ajax-Feyenoord definitief gestaakt nadat woeste thuisfans meermaals vuurpijlen op veld gooien (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijke namiddag voor het instituut Ajax. De Nederlandse Klassieker tussen de Amsterdammers en Feyenoord werd vanmiddag definitief gestaakt nadat er tot twee keer toe vuurwerk op het veld was gegooid door de harde kern van Ajax. Feyenoord leidde op dat moment met 0-3. [naar artikel]

9. EK: Christian Eriksen na malaise bij bewustzijn en stabiel, wedstrijd hervat en uitgespeeld (12/06/2021 - Knack)

Verschrikking in het Parken-stadion in Kopenhagen, waar Denemarken het op de eerste speeldag in EK-groep B opnam tegen Finland. De Deense stermiddenvelder Christian Eriksen ging even voor de rust schijnbaar zonder aanleiding tegen de vlakte en bleef roerloos liggen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn toestand gestabiliseerd is. Hij is bij bewustzijn. De wedstrijd werd om 20u30 her... [naar artikel]

10. EK: Christian Eriksen na malaise bij bewustzijn en stabiel, wedstrijd uitgespeeld (12/06/2021 - Knack)

Verschrikking in het Parken-stadion in Kopenhagen, waar Denemarken het op de eerste speeldag in EK-groep B opnam tegen Finland. De Deense stermiddenvelder Christian Eriksen ging even voor de rust schijnbaar zonder aanleiding tegen de vlakte en bleef roerloos liggen. Hij is intussen bij bewustzijn en in stabiele toestand in het ziekenhuis. De wedstrijd werd na ruim anderhalf uur hervat. [naar artikel]