25/01/2024 - 21:40
"Een Brusselse derby tussen Union en Anderlecht vanavond in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2 of VTM GO! Union mist Amoura en Puertas, Riemer heeft dan weer weinig defensieve opties."

1. LIVEBLOG UNION-ANDERLECHT. Kan RSCA tegen 10-koppige thuisploeg meer creëren in tweede helft? (25/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby tussen Union en Anderlecht vanavond in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2 of VTM GO! Union mist Amoura en Puertas, Riemer heeft dan weer weinig defensieve opties. [naar artikel]

2. LIVEBLOG UNION-ANDERLECHT. Waarom thuisploeg Puertas zal missen, Bouchouari in basis bij paars-wit? (25/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Weinig spektakel in het zonnige Kehrwegstadion, thuisploeg benut kansen niet (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp maakt de verplaatsing naar Eupen. Doet de landskampioen wat van hen verwacht wordt? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Baiye tikt thuisploeg op voorsprong, Van Bommel grijpt in na zwakke eerste helft (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp maakt de verplaatsing naar Eupen. Aan de Kehrweg kwam de landskampioen op achterstand na een knullig doelpunt. Baiye was sneller dan Butez op de bal en tikte de verdiende openingstreffer in doel. Kan de Great Old reageren? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVEBLOG EUPEN-ANTWERP. Janssen laat gelijkmaker liggen vanop de stip, thuisploeg verweert zich kranig (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Paars-wit nadrukkelijk op zoek naar gelijkmaker, Schmeichel houdt thuisploeg recht (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

In het Lotto Park staat de Brusselse derby tussen Anderlecht en Union op het menu. De hoofdrol in de eerste helft was weggelegd voor Jan Vertonghen. Na twee gruwelijke fouten, kopte hij de aansluitingstreffer zelf tegen de touwen. Een sprankeltje hoop voor het paars-witte thuispubliek. Volg de topper in onze liveblog! [naar artikel]

7. LIVEBLOG SALERNITANA-AS ROMA. Thuisploeg brengt de spanning terug, houden Lukaku en co de voorsprong vast? (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AS Roma gaat op bezoek bij Salernitana, de hekkensluiter in de Serie A. Kan Romelu Lukaku scoren? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVEBLOG GETAFE-REAL MADRID. Real is heer en meester, Soria houdt de thuisploeg in de wedstrijd (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid kan opnieuw leider worden in La Liga. Dan moet het voorbij middenmoter Getafe. Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. LIVEBLOG BURNLEY-FULHAM. Einde van slechte eerste helft voor thuisploeg, Kompany en co op dubbele achterstand (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 3-1-nederlaag woensdag bij Manchester City, staat er een pak meer druk op de confrontatie van Burnley tegen Fulham. Tegen de Londenaars zijn de Clarets haast opnieuw verplicht om te winnen, willen ze de strijd om degradatie nog enigszins spannend houden. Na slechts 20 minuten stond het al 0-2. Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVEBLOG NAPOLI-VERONA (15u). Spelen Ngonge en Dendoncker bij thuisploeg? (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Met Cyril Ngonge en Leander Dendoncker telt Napoli twee landgenoten. Komen zijn in actie tegen Hellas Verona? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]