Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

‘Hotel Romantiek’ is voor populaire weduwe Greet een lichtpunt na zware periode: “Mijn man dwaalde ‘s nachts door het huis”

29/01/2024 - 15:10
"Je hebt er niet eens een geoefend oog voor nodig: Greet (73) valt in de smaak bij de mannen van ‘Hotel Romantiek’, en daar geniet ze van. Het is haar gegund, want ze heeft moeilijke jaren achter de rug, vertelt ze in Dag Allemaal. Haar echtgenoot leed aan dementie en had veel extra zorg nodig. “Leo werd verbaal agressief. Zo kende ik hem niet.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Hotel Romantiek’ is voor populaire weduwe Greet een lichtpunt na zware periode: “Mijn man dwaalde ‘s nachts door het huis” (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt er niet eens een geoefend oog voor nodig: Greet (73) valt in de smaak bij de mannen van ‘Hotel Romantiek’, en daar geniet ze van. Het is haar gegund, want ze heeft moeilijke jaren achter de rug, vertelt ze in Dag Allemaal. Haar echtgenoot leed aan dementie en had veel extra zorg nodig. “Leo werd verbaal agressief. Zo kende ik hem niet.” [naar artikel]


2. Russisch jongetje (4) dat vier dagen alleen door bos dwaalde levend teruggevonden (15/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

In de Russische oblast Sverdlovsk, nabij het Oeralgebergte, is een Russisch kleutertje dat vier dagen lang vermist was in een bos waar beren en [naar artikel]


3. Schrijver Jeroen Theunissen dwaalde zes maanden te voet door Europa (en door zijn eigen hoofd) (18/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Portland dwaalde in De Roma tussen breekbare schoonheid en stadionrock (09/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. Portland dwaalde in De Roma tussen breekbare schoonheid en stadionrock ★★★☆☆ (09/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Blauwe periode, roze periode... Maar gewoon eens een ‘blanke periode’ inlassen, daar was Picasso veel te woke voor’ (16/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Bendadi: "Voor mij is er een een periode voor 22 maart, en een periode na 22 maart" (18/03/2017 - De Redactie)

Journaliste Samira Bendadi was net als iedereen geschokt door het blinde geweld van de aanslagen. Maar voor haar komt er nog een dimensie bij: “De daders van de aanslagen in Brussel hadden dezelfde afkomst, dezelfde religie als ik. Ze organiseert nu een "Dag van de Waardigheid", waarop ze mensen met verschillende achtergronden wil verzamelen. [naar artikel]


8. De Witte: "Dit was een uitzonderlijke periode", Vanhaezebrouck: "Veruit de mooiste periode uit mijn carrière" (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een integrale weergave van de persconferentie met De Witte, Louwagie en Vanhaezebrouck vindt u hieronder. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!