Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Hamas wil onderhandelen over compleet staakt-het-vuren

29/01/2024 - 22:50
"22:41 Hamas wil met Israël onderhandelen over een compleet staakt-het-vuren, niet over een tijdelijke wapenstilstand. Dat zegt een hoge functionaris na onderhandelingen in Parijs."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hamas wil onderhandelen over compleet staakt-het-vuren (29/01/2024 - De Tijd)

22:41 Hamas wil met Israël onderhandelen over een compleet staakt-het-vuren, niet over een tijdelijke wapenstilstand. Dat zegt een hoge functionaris na onderhandelingen in Parijs. [naar artikel]


2. “Onderhandelen om te onderhandelen, daar doen we niet aan mee”, dus kondigen ook politiebonden acties aan (31/01/2024 - Het Nieuwsblad)

De onderhandelingen tussen de politiebonden en binnenlandminister Annelies Verlinden voor een hoger loon voor politiemensen, zijn afgesprongen. “Er komen acties”, zegt Joery Dehaes van de vakbond ACV. [naar artikel]


3. Hamas bereid to onderhandelen met Israël over gevangenen (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De leider van Hamas, Ismail Haniya, wil "met de hulp van een bemiddelaar" met Israël onderhandelen over een gevangenenruil. De islamistische... [naar artikel]


4. Live - Hamas wil niet onderhandelen over gegijzelden tijdens aanvallen • Opnieuw zware nachtelijke explosies in Gaza (10/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Ruim 100 lichamen gevonden in kibboets • Hamas: ‘Onderhandelen niet over gijzelaars tot einde gevechten’ (10/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - ICRC: ‘Stop vernietiging ziekenhuizen in Gaza’ • Hamas en Israël onderhandelen over voorstellen voor vrijlating van gijzelaars (10/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Israël en Hamas onderhandelen met bemiddeling van VS over tijdelijk staakt-het-vuren in Gaza (19/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - ‘Israël en Hamas onderhandelen over verlenging gevechtspauze’ (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE GAZA. Hamas wil compleet staakt-het-vuren met Israël: “We willen praten over een volledig staakt-het-vuren en niet over een tijdelijke wapenstilstand” (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Palestijnse beweging Hamas benadrukt dat er eerst een einde moet komen aan de Israëlische “agressie” voordat een ruil van gijzelaars tegen Palestijnse gevangenen mogelijk is. Hamas eist dat het Israëlische leger zich terugtrekt uit de Gazastrook, pas dan is een uitwisseling mogelijk. De verklaring volgt op het nieuws dat een voorstel voor een gevechtspauze en de vrijlating van gijzelaars aan Hamas wordt voorgelegd door bemiddelaar Qatar. Het plan zou moeten leiden tot een permanent staakt-het-vuren. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!