Sporza

AZ Alkmaar rondt komst van Genk-doelman Bizot af

11/05/2017 - 17:17
"Marco Bizot (26) voetbalt tot midden 2021 bij AZ Alkmaar. De Nederlandse doelman komt transfervrij over van Racing Genk."

1. AZ Alkmaar rondt komst van Genk-doelman Bizot af (11/05/2017 - Sporza)

Marco Bizot (26) voetbalt tot midden 2021 bij AZ Alkmaar. De Nederlandse doelman komt transfervrij over van Racing Genk. [naar artikel]

2. Ex-Genkdoelman Danny Vukovic verwelkomt tweede zoontje (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Pril vaderschapsgeluk voor Danny Vukovic (36). De Australische ex-doelman van Racing Genk is eergisteren voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Het jongentje luistert naar de naam Axel. [naar artikel]

3. Genkdoelman Maarten Vandevoordt valt op met slimme passes (20/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Maarten Vandevoordt speelde een degelijke wedstrijd, maar werd toch twee keer geklopt. "Frustrerend”, baalde de KRC-keeper. [naar artikel]

4. Nordin Jackers (19) gepromoveerd tot doublure van Marco Bizot (07/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Eergisteren mocht Nordin Jackers negentien kaarsjes uitblazen, maar het mooiste verjaardagscadeau ontving de Genkse doelman al een week eerder. Door het late vertrek van Laszlo Köteles werd de beloofde promotie tot tweede keeper officieel. “Nu wordt het hard werken om me verder te ontwikkelen. Ik heb vooral nog extra kracht en ervaring nodig”, beseft Jackers. [naar artikel]

5. [VIDEO] - Ai, ai, ai. Bal hobbelt over de voet van Bizot: 3-1 (15/09/2016 - Sporza)

6. Gigantische blunder of brute pech? Gat in de lucht maaiende Bizot gaat nu al Europa rond (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er na die fenomenale treffer van Leon Bailey in de eerste helft zo rooskleurig uit voor RC Genk in Wenen, maar in amper tien minuten tijd [naar artikel]

7. Blunder of brute pech? Gat in de lucht maaiende Bizot gaat nu al Europa rond (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

8. Genk en Bizot in tien minuten van hemel naar hel in Wenen (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk is slecht begonnen aan zijn Europa League-campagne. De Limburgers gingen met 3-2 onderuit op het veld van Rapid Wien, mede dankzij een blunder van doelman Marco Bizot. [naar artikel]

9. Stem 'Save van de Week': Butelle, Gillet, Moris, Van Crombrugge of Bizot? (18/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ook speeldag zeven leverde alweer heel wat spektakel op. Aan knappe goals geen gebrek, maar ook de doelmannen deden hun duit in het zakje en wij [naar artikel]