Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sterrenchef Nick Bril had 1,67 promille in zijn bloed toen hij over stagiair Joe reed: “Zoveel alcohol kan je zicht aantasten”

31/01/2024 - 17:10
"Sterrenchef Nick Bril (40) is woensdagochtend verhoord over het bijna dodelijke ongeval dat hij begin januari veroorzaakte. Hij heeft zijn versie van de feiten aan de politie verteld. Ondertussen is ook duidelijk hoe zwaar hij beschonken was op het moment van het ongeval. En dat is niet min: 1,67 promille. Hoeveel moet je daarvoor drinken? Hoe zwaar beïnvloedt dat je (rij)gedrag? En wat betekent dat voor zijn straf?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenchef Nick Bril had 1,67 promille in zijn bloed toen hij over stagiair Joe reed: “Zoveel alcohol kan je zicht aantasten” (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sterrenchef Nick Bril (40) is woensdagochtend verhoord over het bijna dodelijke ongeval dat hij begin januari veroorzaakte. Hij heeft zijn versie van de feiten aan de politie verteld. Ondertussen is ook duidelijk hoe zwaar hij beschonken was op het moment van het ongeval. En dat is niet min: 1,67 promille. Hoeveel moet je daarvoor drinken? Hoe zwaar beïnvloedt dat je (rij)gedrag? En wat betekent dat voor zijn straf? [naar artikel]


2. Met 6,4 promille alcohol op spoed: "Zijn vorige record lag op 6,2 promille" (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Op de spoedafdeling van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongeman van 21 opgenomen met 6,4... [naar artikel]


3. Thuis bij sterrenchef Marcelo Ballardin: ‘Als stagiair bij Hertog Jan heb ik zoveel scheldwoorden gehoord. Echt, ze maakten me kapot’ (02/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Sterrenchef Nick Bril rijdt medewerker The Jane aan: “Het slachtoffer is een 37-jarige man die er werkt als stagiair” (08/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is maandagochtend een 37-jarige man aangereden, mogelijk toen het slachtoffer de parkeerplaats van het restaurant verliet. De chauffeur bleek niemand minder dan Nick Bril (39) zelf, de sterrenchef van het restaurant, die bovendien onder invloed van alcohol was. [naar artikel]


5. Sterrenchef Nick Bril rijdt medewerker The Jane aan: “Het slachtoffer is een 37-jarige stagiair, hij lag al op de grond” (08/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is maandagochtend een 37-jarige man aangereden. Het gaat om een stagiair uit het Verenigd Koninkrijk die nog maar enkele weken aan de slag was bij het restaurant. De chauffeur bleek niemand minder dan Nick Bril (39) zelf, de sterrenchef van het restaurant, die bovendien onder invloed van alcohol was. “De feiten deden zich voor na een nieuwjaarsfeestje van The Jane”, klinkt het bij Omar Souidi, advocaat van Bril. “Het slachtoffer lag effectief al op de grond.” [naar artikel]


6. Sterrenchef Nick Bril rijdt stagiair aan bij The Jane: ‘Slachtoffer lag al op de grond’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij dronken stagiair aanrijdt, collega's reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij stagiair aanrijdt en positief blaast, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Sterrenchef Nick Bril ‘in shock’ nadat hij onder invloed stagiair aanrijdt, collega’s reageren: ‘Niet typisch voor onze sector of voor Nick’ (08/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. “Hij denkt voortdurend aan Joe”: sterrenchef Nick Bril wil familie van stagiair die hij overreed helpen en ondersteunen (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nick Bril (40) had 1,67 promille alcohol in zijn bloed toen hij op de parking van zijn restaurant over stagiair Joe (37) reed. De man ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. Advocaat Omar Souidi vertelt aan HLN hoe het intussen met de sterrenchef gaat: ““Zijn deur staat volledig open voor de familie van Joe.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!