Sporza

LIVE: Late gelijkmaker voor Standard op bezoek bij RWDM

03/02/2024 - 18:00
"Standard wacht nog altijd op zijn eerste zege onder Ivan Leko. Na 1 op 9 onder zijn nieuwe coach kan het zich geen puntenverlies meer veroorloven tegen RWDM, want de Luikenaars staan maar net boven de degradatiezone."

1. LIVE: Late gelijkmaker voor Standard op bezoek bij RWDM (03/02/2024 - Sporza)

Standard wacht nog altijd op zijn eerste zege onder Ivan Leko. Na 1 op 9 onder zijn nieuwe coach kan het zich geen puntenverlies meer veroorloven tegen RWDM, want de Luikenaars staan maar net boven de degradatiezone. [naar artikel]

2. Ueda houdt Standard uit de top vier met late gelijkmaker (04/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in Cercle Brugge - Standard. Na een intense wedstrijd moesten beide teams vrede nemen met één puntje. Cercle-spits Ueda wiste in de blessuretijd een laat strafschopdoelpunt van Zinckernagel uit: 1-1. Standard laat zo de kans liggen om (even) in de top vier te duiken. Cercle kan straks ingehaald worden door STVV op plaats acht. [naar artikel]

3. Standard schiet op VAR na late gelijkmaker: “Onbegrijpelijk dat ze duwfout niet zien” (13/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De nul is van het bord voor Carl Hoefkens en Standard. In de Waalse derby hadden de Rouches lang uitzicht op een gevleide overwinning, maar incasseerden ze in het slot nog de gelijkmaker na een strafschopfout van Ngoy. “Onbegrijpelijk dat de VAR niet ziet dat er eerst een duwfout op hem werd begaan”, overheerste de frustratie bij Carl Hoefkens. [naar artikel]

4. LIVE. Jongste doelpuntenmaker ooit scoort voor niets, Barcelona slikt late gelijkmaker (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Derde speeldag Primera Division [naar artikel]

5. LIVE. Genk en Moeskroen gaan rusten bij 1-1 na late gelijkmaker Ito (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Eerste match van John van den Brom als Genk-coach [naar artikel]

6. LIVE. Schoofs verlost ontzettend inefficiënt Mechelen met late gelijkmaker (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalduel • Kehrweg-Stadion • KV Mechelen zonder Defour en De Camargo • Malinwa pas 15de in klassement, Eupen is 13de [naar artikel]

7. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Staaien • Legt STVV blauw-zwart iets in de weg? [naar artikel]

8. LIVE. Club krijgt na rust niks klaar, zorgt tienkoppig STVV voor late gelijkmaker? (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Liverpool komt met de schrik vrij, late gelijkmaker afgekeurd (24/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 13u30 • Anfield • Liverpool is pas 7de, Newcastle staat 15de [naar artikel]