Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Ze was bereid de prijs te betalen”: Cameron Diaz maakt na 10 jaar comeback, maar waar was ze al die tijd?

04/02/2024 - 14:20
"‘Back in action’. Cameron Diaz (51) had geen film met een betere titel kunnen kiezen om haar comeback te maken. Tien jaar na haar laatste wapenfeit schittert ze straks weer op het scherm. Haar casting kwam als een totale verrassing, want Cameron kiest al jaren voor een bestaan ver weg van de spotlights. Wat dreef haar te verdwijnen uit Hollywood, en hoe vult ze haar dagen nu? “Toen ik mijn leven analyseerde, besefte ik plots wat ik allemaal miste.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Ze was bereid de prijs te betalen”: Cameron Diaz maakt na 10 jaar comeback, maar waar was ze al die tijd? (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

‘Back in action’. Cameron Diaz (51) had geen film met een betere titel kunnen kiezen om haar comeback te maken. Tien jaar na haar laatste wapenfeit schittert ze straks weer op het scherm. Haar casting kwam als een totale verrassing, want Cameron kiest al jaren voor een bestaan ver weg van de spotlights. Wat dreef haar te verdwijnen uit Hollywood, en hoe vult ze haar dagen nu? “Toen ik mijn leven analyseerde, besefte ik plots wat ik allemaal miste.” [naar artikel]


2. Zonder David Cameron geen brexit. Daar betalen de Britten nog altijd een zware prijs voor (14/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. “Kwetsbare jongeren begeleiden kost geld. Maar het is een prijs die we moeten bereid zijn te betalen” (02/09/2016 - Het Nieuwsblad)

Vlaams parlementslid voor sp.a Freya Van den Bossche vraagt om de commissie Welzijn van het Vlaams Parlement vervroegd samen te roepen om minister Jo Vandeurzen te ondervragen over het uitblijven van gepaste hulp voor kwetsbare jongeren. Ze reageert daarmee op de dood van een 19-jarige jongen, die uit de jeudhulp kwam maar van ontbering omkwam in een tentje in de Blaarmeersen. [naar artikel]


4. Bio is niet voor iedereen: '95 procent van de consumenten is niet bereid de hogere prijs te betalen' (16/05/2019 - Knack)

Supermarkten zetten zwaar in op biologische producten, maar de consument wil niet altijd mee. [naar artikel]


5. “Welke prijs is het Westen bereid te betalen om het conflict met Rusland te bekoelen?” (21/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Welke prijs is het Westen bereid te betalen om het conflict met Rusland te bekoelen? Dat is de centrale vraag geworden in het partijtje armworstelen aan de grens tussen Rusland en Oekraïne. Na het mislukte Amerikaans-Russische overleg van de afgelopen weken, is van een de-escalatie geen sprake. Moskou blijft versterkingen naar de grensstreek sturen, waar nu naar schatting 127.000 Russische militairen zijn samengebracht, wachtend op orders uit het Kremlin. Wat de Russische president Vladimir Poetin precies van plan is, blijft vaag. [naar artikel]


6. Liever tornooien missen dan gedwongen gevaccineerd worden, zegt Novak Djokovic: ‘Bereid die prijs te betalen’ (15/02/2022 - De Morgen)

Tennisser Novak Djokovic mist in de nabije toekomst liever een aantal tornooien en titels dan dat hij zich laat dwingen tot een vaccinatie tegen Covid-19. Dat heeft de Servische nummer 1 van de wereld verklaard in een interview met de BBC. Djokovic zei niet geassocieerd te willen worden met de antivaxbeweging, maar steunt naar eigen zeggen ‘het recht tot het maken van eigen keuzes’. [naar artikel]


7. Djokovic is bereid om Wimbledon en Roland Garros te missen als vaccinatie verplicht wordt: “Dat is de prijs die ik wil betalen” (15/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

Novak Djokovic zal zijn titels op Wimbledon en Roland Garros niet verdedigen, als het toernooi de deelnemers een verplichte vaccinatie oplegt. “Ja, dat is de prijs die ik wil betalen”, aldus de nummer 1 van de wereld in een interview met de Britse omroep BBC. Daarin had hij de vraag gekregen of hij deelname aan de competities zou opgeven. [naar artikel]


8. Jonathan Holslag: ‘Welke prijs zijn we bereid voor de vrijheid te betalen?’ (01/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Albert Heijn experimenteert met ‘true pricing’. Bent u bereid de ‘echte’ prijs voor voeding te betalen? (08/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!