Sporza

LIVE: Kan Antwerp in het slotkwartier nog iets terugdoen tegen Club Brugge?

04/02/2024 - 15:20
"Union is al 18 wedstrijden ongeslagen, maar ook Club Brugge is aan een sterke reeks bezig van 15 matchen zonder nederlaag. Kan het de kloof op leider Union op 14 punten houden met een zege tegen landskampioen Antwerp, dat dit seizoen nog niet verloren heeft voor eigen publiek?"

1. LIVE: Kan Antwerp in het slotkwartier nog iets terugdoen tegen Club Brugge? (04/02/2024 - Sporza)

Union is al 18 wedstrijden ongeslagen, maar ook Club Brugge is aan een sterke reeks bezig van 15 matchen zonder nederlaag. Kan het de kloof op leider Union op 14 punten houden met een zege tegen landskampioen Antwerp, dat dit seizoen nog niet verloren heeft voor eigen publiek? [naar artikel]

2. LIVE STVV-ANTWERP. Houdt Antwerp krappe voorsprong ook in slotkwartier vast? (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag reguliere competitie • Antwerp op 5 punten van leider Union • Stadion: Daio Wasabi Stayen • Scheidsrechter: Jasper Vergoote [naar artikel]

3. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Antwerp wordt gevaarlijker, kan landskampioen in slotkwartier 0 op 6 voorkomen? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor zowel Genk als Antwerp staat er heel wat op het spel. Beide ploegen kunnen bij een overwinning de derde plaats pakken. Genk kwam op slag van rust op voorsprong dankzij een heerlijk doelpunt van Anouar Ait El Hadj. Houden de Limburgers stand of kan Antwerp in de tweede helft nog langszij komen? [naar artikel]

4. LIVE AA GENT-CLUB BRUGGE. Kan AA Gent nog iets terugdoen? Club voorlopig op weg naar halve finale (16/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. In een rasechte ‘Slag om Vlaanderen’ strijden de twee teams om een plaats bij de laatste vier. Voorlopig lijkt het Club Brugge te worden na een goal van Thiago. Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

5. Geen Nicky Hayen-effect bij Club Brugge, dat pas in het slotkwartier zure nederlaag tegen stadsgenoot Cercle kan vermijden (01/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De trainerswissel heeft Club Brugge nipt één punt opgeleverd. Tegen buur Cercle werd in de slotfase nog 1-1. In een betere tweede helft trof blauw-zwart drie keer het doelhout en pakte verdiend een punt. Globaal bekeken kreeg Club Brugge ook de beste kansen. [naar artikel]

6. Limburg United gaat in slotkwartier onderuit tegen Antwerp Giants (28/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Limburg United heeft in eigen huis niet kunnen winnen van de Port of Antwerp Giants. De thuisploeg startte met een slecht eerste kwartier (11-19), maakte dat dan twee keer goed (18-14 en 28-20), maar gaf de wedstrijd alsnog uit handen in het beslissende quarter. De Antwerpenaren haalden het daarin met 13-22 en gingen zo uiteindelijk winnen met vijf punten verschil. Eindstand: 70-75. [naar artikel]

7. Antwerp pakt sensationele zege tegen Oostende: 5 goals in slotkwartier (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft alweer een sensationele zege op verplaatsing geboekt. Bij KV Oostende ging het dankzij een paar heerlijke doelpunten in een dolle tweede helft met 3-4 winnen. KV Oostende heeft nul op vijftien en staat troosteloos laatste, Antwerp pronkt met een knappe tien op vijftien. [naar artikel]

8. Westerlo moet in slotkwartier zege aan Club Brugge laten (17/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Het leek er lang op dat Club Brugge ook op het veld van Westerlo de drie punten niet richting meenemen, maar dankzij een sterke Hans Vanaken lukte dat toch. Ganvoula zorgde na een kwartier voor de Westelse 1-0, maar na de rust liep het veel beter. Club won met 1-2 na twee doelpunten van Vanaken in het slotkwartier. Bekijk hier om 23u de videosamenvatting. [naar artikel]

9. LIVE CLUB BRUGGE-CHARLEROI. Kampioen duwt door voor winnende goal, Zebra’s met tien in slotkwartier (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel • Scheidsrechter: Lothar D’Hondt [naar artikel]

10. Antwerp steekt Oostende in zak en as na vijf goals in slotkwartier (3-4) (27/08/2017 - De Morgen)

Drie doelpunten, maar toch niet winnen. Oostende blijft in de hoeken waar de klappen vallen. The Great Old lukte het om vier potten te maken in een knotsgekke tweede helft. De Kustboys blijven troosteloos laatste met nul punten, Antwerp staat knap vierde. [naar artikel]