Lotus Bakeries heeft geen patent op het populaire speculooskoekje Biscoff. Het bedrijf kiest ervoor om het recept geheim te houden. Maar waarom? "Je bent veel langer beschermd, zonder te zeggen hoe je het maakt", klinkt het. "Toch houdt je beter een advocaat achter de hand." [naar artikel]
10:33 De Belgische speculooskoeken van Lotus zijn al in meer dan 60 landen te koop. Het bedrijf van de familie Boone bouwt aan een wereldmerk. Dankzij een lekker koekje, sterke marketing, discipline en gedu... [naar artikel]
De familiale aandeelhouders van Lotus Bakeries hebben 65.303 aandelen van hun bedrijf verkocht aan enkele institutionele investeerders. Dat leverde de familie Boone en Anton Stevens de mooie som van 326,5 miljoen euro op. Wie zijn de Boones? En hoe hebben ze hun fortuin gemaakt? [naar artikel]
De familiale aandeelhouders van Lotus Bakeries hebben 65.303 aandelen van hun bedrijf verkocht aan enkele institutionele investeerders. Dat leverde de familie Boone en Anton Stevens de mooie som van 326,5 miljoen euro op. Wie zijn de Boones? En hoe hebben ze hun fortuin gemaakt? “In tegenstelling tot sommige andere gefortuneerde zakenfamilies zijn ze geen kasteelbewoners.” [naar artikel]
12:45 Couponnetjes en KBC remmen de Bel20 af. Een adviesverlaging voor Lotus Bakeries vermindert de snoeplust van beleggers. Nextensa kent een degelijk kwartaal maar waagt zich niet aan vooruitzichten. [naar artikel]
Het geheime recept van de wereldberoemde Big Mac-saus is volgens The Sun uitgelekt. Het bevat - hou je vast - maar liefst 33 ingrediënten. Al kan [naar artikel]
Een ex-medewerker van een salamiproducent moet zich voor de rechter verantwoorden voor de diefstal van het geheime recept van de worst. Volgens zijn voormalige werkgever had de man als bedoeling die gegeven door te verkopen aan concurrentie. ‘De markt van de salami is een zeer harde business.’ [naar artikel]
Een Ikea-woonwarenhuis is meer dan meubels alleen. Weinigen kopen er een Kallax-kast, Lack-tafeltje of een grote zak theelichtjes zonder halfweg de winkel een portie ‘köttbullar’ te verorberen. Nu de filialen gesloten zijn, deelde de Zweedse meubelgigant het ‘geheime’ recept om die befaamde vleesballetjes zelf ‘in ons kot’ te maken. [naar artikel]
De favoriete pizza van koningin Margherita, met mozzarella, tomaten en basilicum, veroverde vanuit Napels de hele wereld. En via ‘De Zilveren Lepel’, dé Italiaanse kookbijbel, nu ook jouw keuken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.