08/02/2024 - 06:20
"Opschudding in de 72ste minuut op Jan Breydel. Hans Vanaken, en bij uitbreiding heel Club Brugge, schreeuwden om een strafschop na contact tussen de Club-kapitein en Charles Vanhoutte. Zowel ref als VAR wuifden het protest echter weg."

1. “Vanhoutte tikte mij wel degelijk aan”: Vanaken en co ontstemd, werd Club strafschop ontzegd? (08/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Opschudding in de 72ste minuut op Jan Breydel. Hans Vanaken, en bij uitbreiding heel Club Brugge, schreeuwden om een strafschop na contact tussen de Club-kapitein en Charles Vanhoutte. Zowel ref als VAR wuifden het protest echter weg. [naar artikel]

2. Werd Club strafschop ontzegd? Vanaken en co ontstemd: “Dit was zuivere penalty” (08/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. “Het verschil vanavond? De scheidsrechter”: Burgess ontstemd over late strafschop na zijn hands (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union is ver verwijderd van de kwartfinales van de Conference League na een 0-3-nederlaag in de heenmatch tegen Fenerbahçe. Na afloop had verdediger Christian Burgess geen goed woord over voor de prestatie van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro. “Je moet je armen afhakken tegenwoordig.” [naar artikel]

4. Daarom was de Luikse aanhang razend: Zulte Waregem krijgt strafschop na strafschop (21/09/2017 - Sporza)

4.000 enthousiaste Luikse fans waren woensdag afgezakt naar Rocourt om hun ploeg naar de volgende ronde te schreeuwen. Maar hun vreugde ging over in woede. [naar artikel]

5. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

6. Had Standard een strafschop moeten krijgen? Lambrecht fluit eerst strafschop, maar bedenkt zich na bekijken van de beelden (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent was de betere ploeg tegen een zwak Standard, maar bleef steken op een 0-0 onder. Twintig minuten voor tijd schrokken de Buffalo’s plots op toen scheidsrechter Erik Lambrecht de bal op de stip legde voor hands van Ngadeu. De VAR riep Lambrecht echter naar het scherm en na het bekijken van de beelden herzag hij zijn beslissing. [naar artikel]

7. Janssen krijgt strafschop na licht contact met Slimani, Alderweireld glijdt uit bij zijn strafschop (19/02/2024 - Sporza)

8. LIVE: Club wil strafschop nadat Gerkens Vanaken aantikt nét binnen zestien, ref Visser wil er niet van weten (0-0) (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De match van de waarheid om de titelstrijd. Om 14u30 is Jan Breydel het schouwtoneel voor de absolute kraker tussen Club Brugge en Anderlecht. Eén... [naar artikel]

9. Strafschop van Lommelaar Hans Vanaken nekt STVV (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV hield 75 minuten lang stand tegen een dominant Club Brugge, maar een strafschop van Lommelaar Hans Vanaken zorgde ervoor dat de Kanaries puntloos huiswaarts keerden uit Jan Breydel. Blauw-zwart kruipt zo tot op zes punten van leider KRC Genk, STVV zakt naar een gedeelde vierde plaats met Antwerp (46 punten). [naar artikel]

10. LIVE. Vanaken krijgt tot twee keer toe geen strafschop, VAR is spelbreker voor Club (10/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Kehrwegstadion • Club staat op zes punten van Genk, Eupen heeft niks meer te winnen of te... [naar artikel]