10/02/2024 - 20:30
"Union heeft de bekernederlaag tegen Club Brugge niet kunnen doorspoelen met een overwinning tegen Westerlo. Loïc Lapoussin boog een vroege achterstand met twee goals nochtans om naar een 2-1 voorsprong, maar in het absolute slot scoorde Madsen vanop de stip alsnog de gelijkmaker (2-2)."

1. Union verspeelt twee dure punten tegen Westerlo na late en discutabele penaltygoal van Madsen (10/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Union heeft de bekernederlaag tegen Club Brugge niet kunnen doorspoelen met een overwinning tegen Westerlo. Loïc Lapoussin boog een vroege achterstand met twee goals nochtans om naar een 2-1 voorsprong, maar in het absolute slot scoorde Madsen vanop de stip alsnog de gelijkmaker (2-2). [naar artikel]

2. Alle spanning weg: Man United verspeelt punten, City nu al 13 punten los (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Onbeweeglijk keek José Mourinho voor zich uit. Manchester United verspeelde in de allerlaatste minuten twee punten bij Leicester. Getekend Harry... [naar artikel]

3. Nacer Chadli loodst Westerlo met vroege penaltygoal voorbij Cercle Brugge (07/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Westerlo is met een overwinning aan het nieuwe jaar begonnen. De troepen van coach Jonas De Roeck klopten Cercle Brugge in eigen huis met 0-1. Nacer Chadli scoorde al vroeg het enige doelpunt van de wedstrijd vanop de stip. [naar artikel]

4. Club Brugge rekent na penaltygoal af met STVV en nadert tot op zes punten van Racing Genk (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft in eigen huis de maat genomen van STVV: 1-0. Hans Vanaken scoorde de enige treffer vanaf de penaltystip. Blauw-zwart nadert zo... [naar artikel]

5. VIDEO. Club Brugge rekent na penaltygoal af met STVV en nadert tot op zes punten van Racing Genk (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

6. Antwerp pakt drie punten op Cercle na VAR-tussenkomst en penaltygoal van Frey (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Drie punten na een penaltygoal van Frey. Daarmee is alles gezegd voor Antwerp. Het won gevleid op Jan Breydel. [naar artikel]

7. Antwerp pakt drie punten op Cercle na VAR-tussenkomst en penaltygoal Frey (31/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. Westerlo ontstemd over discutabele fases: “De man die het moest zien, zag het niet” (06/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Virton mag dan dit seizoen de Angstgegner van Westerlo zijn, na de wedstrijd beheersten vooral twee strafschopfases en een knal van Kurt Abrahams die duidelijk over de lijn belandde dé gesprekken. “Wat kan ik er nog over zeggen?”, probeerde coach Bob Peeters zijn woede te onderdrukken. “De man die het moest zien, zag het niet”, klonk het cynisch. [naar artikel]

9. Discutabele rode kaart is enige gespreksthema na entertainende partij tussen Genk en Westerlo: “De scheidsrechter floot de match kapot” (02/10/2023 - Het Belang van Limburg)

RC Genk kon tegen Westerlo ook zijn vijfde thuiswedstrijd niet winnen. Ondanks een (opnieuw) discutabele rode kaart voor Christopher Bonsu Baah leek blauw-wit lang op weg naar de zege, maar uitgerekend ex-Genkie Tuur Rommens zorgde in de slotfase voor een koude douche. De Genkse woede richtte zich na afloop op scheidsrechter Wesli De Cremer. [naar artikel]

10. Dol slot in Charleroi: thuisploeg veegt discutabele gelijkmaker van Westerlo uit in 96e (!) minuut (25/11/2023 - Sporza)

Het venijn zat duidelijk in de staart. Westerlo vierde in de blessuretijd zijn (discutabele) gelijkmaker, maar Charleroi wipte alsnog over zijn tegenstander. Sylla zorgde voor euforie bij de thuisploeg in de 96e (!) minuut. Charleroi schudt zo de degradatiezorgen even van zich af, Westerlo incasseert een nieuwe tik onderaan het klassement. [naar artikel]