10/02/2024 - 21:40
"Club Brugge staat in eigen huis tegenover degradatiekandidaat Eupen. Ronny Deila mist met de geschorste Vanaken en Thiago en geblesseerde Vetlesen en Zinckernagel best wat sleutelspelers. Zet Club desondanks de Panda’s opzij? Volg het op de voet in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG CLUB-EUPEN. Club met dubbele voorsprong de rust in dankzij Nielsen en Jutgla (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge staat in eigen huis tegenover degradatiekandidaat Eupen. Ronny Deila mist met de geschorste Vanaken en Thiago en geblesseerde Vetlesen en Zinckernagel best wat sleutelspelers. Zet Club desondanks de Panda’s opzij? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Great Old gaat zonder zorgen rusten: dubbele voorsprong dankzij Ilenikhena en Van Den Bosch (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust de 2-0 voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG UNION-ANDERLECHT. Union heeft dubbele voorsprong beet, Rodriguez trapt penalty door het midden binnen (25/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby tussen Union en Anderlecht vanavond in de kwartfinales van de Croky Cup. Wie stoot door naar de halve finales? Union - zonder Amoura en Puertas - staat op 1-0-voorsprong, maar moet het wel met 10 doen na rood voor Mac Allister. Volg de match live op deze pagina of kijk op VTM2 of VTM GO! [naar artikel]

4. LIVEBLOG RB LEIPZIG-UNION BERLIN. 2-0! Sesko zet Leipzig na doelpunt Openda op dubbele voorsprong (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Yorbe Vertessen zette donderdag zijn handtekening onder een contract bij Union Berlijn en trekt enkele dagen later al meteen naar Leipzig voor een zware uitwedstrijd tegen de ploeg van de vormzwangere Loïs Openda. Hij schoot na 11 minuten al meteen raak. Het nummer vijf Leipzig strijdt om een Europees ticket, Union zal al blij zijn als het zich weet te redden in de Bundesliga. [naar artikel]

5. LIVEBLOG STANDARD-OHL. Kawabe laat dubbele voorsprong liggen op slag van rust (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Eén schamel puntje bengelt Standard nog boven de gevarenzone. In een rechtstreeks duel met eerste achtervolger OH Leuven kunnen de Rouches zich geen nieuwe uitschuiver veroorloven. Wat wordt het op Sclessin? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG CLUB-EUPEN. Daar is de tweede al! Dubbele voorsprong voor Club Brugge na half uur spelen (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG CLUB-EUPEN. Nielsen en Jutgla zorgen voor dubbele voorsprong van Club tegen Eupen (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG GENOA - ATALANTA. Wat een goal van ‘CDK’: De Ketelaere wipt bal op en pegelt leer prachtig in de hoek, bezoekers op dubbele voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In zijn vorige wedstrijd, tegen Lazio, kon De Ketelaere twee keer scoren. Lukt het hem om ook tegen Genoa te schitteren? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Dubbele voorsprong voor De Ketelaere tegen Sassuolo, dat twee penalty’s miste (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere leeft weer helemaal op bij het Italiaanse Atalanta. Weet hij tegen Sassuolo opnieuw te scoren? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVEBLOG FRANKFURT-UNION. Union op dubbele voorsprong: Puertas en Ayense trappen bezoekers virtueel naar achtste finales (22/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union speelde vorige week in de Conference League gelijk tegen Frankfurt na een sterke tweede helft. Na slechts twee minuten in de tweede helft trapte Puertas de Brusselaars op voorsprong! Virtueel staan ze zo in de achtste finales. Houden ze vol? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]