11/02/2024 - 14:00
"Voor het eerst dit seizoen kan Antwerp in de competitie 9 op 9 pakken. Daarvoor moet het wel RWDM kloppen, die de degradatiezone zo snel mogelijk willen ontlopen. Volg het op de voet in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG RWDM-ANTWERP. Toby Alderweireld trapt bezoekers vanop de stip op voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst dit seizoen kan Antwerp in de competitie 9 op 9 pakken. Daarvoor moet het wel RWDM kloppen, die de degradatiezone zo snel mogelijk willen ontlopen. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG ANTWERP-MECHELEN. Malinwa klimt op voorsprong: Mrabti treft raak, wegglijdende Alderweireld miste voor de rust penalty (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Antwerp won vorige week overtuigend met 0-4 op het veld van RWDM. Gaan ze tegen ploeg-in-vorm KV Mechelen verder op hun elan? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG GENT-ANTWERP. Alderweireld met ongelukkige own-goal! AA Gent verdiend op voorsprong (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent krijgt zondag landskampioen Antwerp over de vloer. Met slechts twee punten verschil tussen beide ploegen is het een belangrijk duel in de strijd om een ticket voor de Champions’ Play-offs. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG ANTWERP-CLUB. Eigen doelpunt van Alderweireld brengt Club op voorsprong, kan Antwerp een antwoord bieden? (05/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Beide ploegen hebben hun kansen gehad, maar Lammens en Mignolet brachten telkens goed redding. Janssen keek al gauw tegen een gele kaart aan. Krijgen we een doelpunt te zien in de tweede helft? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

5. LIVEBLOG GENOA - ATALANTA. Wat een goal van ‘CDK’: De Ketelaere wipt bal op en pegelt leer prachtig in de hoek, bezoekers op dubbele voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In zijn vorige wedstrijd, tegen Lazio, kon De Ketelaere twee keer scoren. Lukt het hem om ook tegen Genoa te schitteren? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Barcelona begint dominant, Yamal kan bezoekers niet op voorsprong brengen (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en VTM GO! [naar artikel]

7. LIVEBLOG FRANKFURT-UNION. Union op dubbele voorsprong: Puertas en Ayense trappen bezoekers virtueel naar achtste finales (22/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union speelde vorige week in de Conference League gelijk tegen Frankfurt na een sterke tweede helft. Na slechts twee minuten in de tweede helft trapte Puertas de Brusselaars op voorsprong! Virtueel staan ze zo in de achtste finales. Houden ze vol? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Jutglà schenkt blauw-zwart belangrijke voorsprong, hoe reageren de bezoekers? (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van de Jupiler Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht. Kan blauw-zwart zich terug in het spoor nestelen van de aartsrivaal of loopt Anderlecht verder uit? Volg de topper van het weekend op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG UNION-FENERBAHCE. Uitgerekend Batshuayi trapt bezoekers op voorsprong! (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de stuntzege op het veld van Eintracht Frankfurt treden de mannen van Alexander Blessin aan in de achtste finales van de Conference League. Daarin nemen ze het op tegen Fenerbahce. Kan Union hun Europese hoogvorm verderzetten en in het eigen Dudenpark en een goede uitgangspositie uit de brand slepen? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

10. LIVEBLOG LIVERPOOL-MAN CITY. GOAL! Stones zet de bezoekers op aangeven van De Bruyne op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Anfield. Met Liverpool-Manchester City staat er een absolute topper op het programma. De bezoekers hebben een zege nodig om over Liverpool naar de eerste plaats te springen. Volg het op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]