Koploper PSV boekt na vroege achterstand ruime zege in Volendam

11/02/2024 - 18:50
"PSV keert met drie punten op zak huiswaarts vanuit Volendam. De thuisploeg kwam al na één minuut op voorsprong en hield in het vervolg van de eerste helft goed stand, maar was uiteindelijk duidelijk een maatje te klein voor PSV. 1-5 werd de eindstand. PSV heeft nu 13 punten voor op hun eerste achtervolger, Feyenoord."

1. Koploper PSV boekt na vroege achterstand ruime zege in Volendam (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

PSV keert met drie punten op zak huiswaarts vanuit Volendam. De thuisploeg kwam al na één minuut op voorsprong en hield in het vervolg van de eerste helft goed stand, maar was uiteindelijk duidelijk een maatje te klein voor PSV. 1-5 werd de eindstand. PSV heeft nu 13 punten voor op hun eerste achtervolger, Feyenoord. [naar artikel]

2. LIVEBLOG VOLENDAM - PSV. Wat een verrassing! Bakayoko en co al snel op achterstand tegen degradatiekandidaat Volendam (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen leider uit Eindhoven gaat op bezoek bij voorlaatste in de stand Volendam. Kan Bakayoko zijn statistieken nog wat aandikken? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG VOLENDAM - PSV (16u45). Bakayoko & co op bezoek bij Volendam (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG VOLENDAM - PSV. Schittert Bakayoko ook tegen degradatiekandidaat Volendam? (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVEBLOG VOLENDAM - PSV. Saibari zet scheve situatie onmiddellijk recht tegen degradatiekandidaat Volendam (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG VOLENDAM - PSV. 1-4! PSV deelt via Teze dan toch de genadeklap uit aan Volendam (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Wezet boekt derde opeenvolgende overwinning tegen Volendam in BENE-League handbal (07/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde speeldag van BENE-League handbal heeft Wezet zaterdagavond met 28-27 gewonnen tegen Volendam. Voor de Waalse ploeg was het de derde opeenvolgende overwinning in de competitie. Leider Lions speelde woensdag al zijn wedstrijd van de vijfde speeldag en heeft nog steeds het maximum van de punten. [naar artikel]

8. Gouden duo van Seraing wist vroege achterstand uit tegen Cercle Brugge, promovendus boekt tweede seizoenszege (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Seraing heeft zijn tweede overwinning van het seizoen beet in de Jupiler Pro League. De promovendus kwam tegen Cercle Brugge al vroeg op achterstand, maar door doelpunten van gouden duo Youssef Maziz en Marius Mouandilmadji werd er uiteindelijk toch nog gewonnen. De Luikse club haalde het met 2-1. [naar artikel]

9. KRC Genk haalt vroege achterstand tegen RWDM op en boekt (oververdiende) eerste zege van 2024 (17/02/2024 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft zijn eerste zege van het kalenderjaar geboekt. RWDM kwam vroeg op voorsprong en sprak in de eerste helft een aardig mondje mee, maar zakte na de rust ineen. Invaller Andi Zeqiri diende de Molenbekenaars pas in het begin van de blessuretijd de definitieve doodsteek toe. [naar artikel]

10. LIVE. Vroege vluchters ingerekend, Nathan Haas (Cofidis) nieuwe koploper (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Derde rit in de Ronde van Polen vandaag. Vanaf 11u30 vertrekt het peloton voor een heuvelachtige tocht naar Bielsko-Biala. De aankomst wordt... [naar artikel]