LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. GOAL! Paars-wit schittert niet, maar verdubbelt wel de voorsprong via Dolberg

11/02/2024 - 19:10
"Anderlecht heeft in Charleroi de kans om dichter bij koploper Union te sluipen. Volg het duel op de voet in onze liveblog!"

1. LIVE ANDERLECHT-WESTERLO. Anderlecht domineert en gaat met een 1-0-voorsprong rusten na vroege goal Dolberg (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht scoorde al in de eerste minuut via Dolberg en liet Westerlo nadien niet los. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

2. LIVE ANDERLECHT-CHARLEROI. Paars-wit met voorsprong rust in na heerlijke goal Leoni, Koffi ontsnapte aan rood (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een nederlaag op de openingsspeeldag pakte Anderlecht de voorbije weken 9 op 9. Trekt paars-wit in eigen huis die goede lijn door tegen Charleroi, met ex-trainer Mazzu op de bank? Mis er niets van in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVE ANDERLECHT-CHARLEROI. GOAL! Amuzu zet Anderlecht met rake kopbal meteen weer op voorsprong (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Bijzonder bleek paars-wit gaat rusten met voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een matig voetballend Anderlecht klom in Charleroi op een dubbele voorsprong, maar vlak voor de pauze kwam de thuisploeg toch weer in de match. Volg de tweede helft dadelijk op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Thuisploeg gaat op zoek naar de gelijkmaker, houdt paars-wit stand? (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een efficiënt maar matig voetballend Anderlecht verdedigt een kleine voorsprong in Charleroi. Houdt paars-wit stand? Volg de tweede helft op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE PAIDE-ANDERLECHT. GOAL! Silva verdubbelt de paars-witte voorsprong (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht trainde al in Estland: [naar artikel]

7. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. GOAL! Droomstart voor paars-wit dankzij eigen doelpunt Van Cleemput (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in Charleroi de kans om dichter bij koploper Union te sluipen. Volg het duel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Paars-wit al snel op voorsprong dankzij eigen doelpunt Van Cleemput (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Match weer hervat na uitvallen Lambrechts, komt thuisploeg nog langszij? (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE ANDERLECHT-WESTERLO. Anderlecht domineert na vroege goal Dolberg (1-0) (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht scoort al in de eerste minuut tegen Westerlo via Dolberg. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

11. LIVEBLOG KV MECHELEN-ANDERLECHT. Paars-wit duikt met voorsprong de rust in na vroege goal Hazard (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht zoekt nog naar het goeie gevoel na de winterstop. Kan paars-wit op het veld van KV Mechelen eindelijk nog eens een overtuigende prestatie neerzetten? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

12. LIVE ANDERLECHT-AJAX. Dolberg meteen aan het kanon: Deense spits zet paars-wit op voorsprong met knappe stifter! (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht speelt op zijn Fan Day ook een galawedstrijd tegen Ajax in het Lotto Park. Het is uitkijken naar hoe paars-wit zich presenteert na de 0-6-nederlaag tegen Sparta Praag. Houdt Anderlecht een geslaagde generale repetitie? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

13. LIVEBLOG CHARLEROI-CLUB BRUGGE. Lange VAR-check, maar goal telt: Nielsen verdubbelt voorsprong van Club (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge is goed uit de winterstop gekomen met twee zeges in evenveel matchen. Gaat blauw-zwart verder op dat elan op het veld van Charleroi? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

14. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Trekt paars-wit in de tweede helft de zege over de streep? (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een matig voetballend Anderlecht klom in Charleroi op een dubbele voorsprong, maar vlak voor de pauze kwam de thuisploeg toch weer in de match. Volg de tweede helft op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

15. LIVE ANDERLECHT-OH LEUVEN. Boeken toe in het Lotto Park? Dolberg verdubbelt de voorsprong (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht gaat een week na de opdoffer op Sclessin op zoek naar eerherstel tegen OHL. Paars-wit heeft een tweede plaats in het klassement te verdedigen. OHL is dan weer in de lage middenmoot verzeild geraakt. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

16. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Paars-wit zoekt gelijkmaker: Hazard mist huizenhoge kans, Dolberg knalt over (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van de Jupiler Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht. Blauw-zwart heeft een kleine voorsprong te pakken, kunnen de bezoekers het tij nog keren? Volg de topper van het weekend op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

17. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. GOAL! Vázquez lijkt de boeken helemaal dicht te doen met knappe goal (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een efficiënt maar matig voetballend Anderlecht lijkt op weg naar de zege in Charleroi. Of loopt het toch nog mis? Volg de ontknoping in onze liveblog! [naar artikel]

18. LIVE LA LOUVIERE-ANDERLECHT. Paars-wit nog niet zegezeker: Riemer gooit Dolberg en Hazard tussen de lijnen (31/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Brian Riemer roteert flink tegen La Louvière, de leider in eerste amateur. De coach van Anderlecht koos in de zestiende finale voor onder meer Lissens, Flips, Arnstad en Raman. Uitgerekend die laatste zette paars-wit op voorsprong in het Stade de Tivoli. Volg het bekerduel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

19. Zij is de enige met wie Dolberg vlot Nederlands praat: receptioniste Monique Verkist is de geluksbrenger van Anderlecht (16/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft een geluksbrenger in deze Champions’ Play-offs. Kasper Dolberg scoorde tegen Union en droeg zijn goal op aan Monique, de receptioniste van paars-wit. De vrouw is de echte moederkloek van Neerpede. [naar artikel]

20. LIVEBLOG CHARLEROI-ANDERLECHT. Dolberg keert terug in de basis ten koste van Vázquez (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op bezoek in het Stade du Pays de Charleroi hoopt RSCA de kloof met leider Union te verkleinen. Charleroi daarentegen hoopt de degradatiezorgen te ontlopen. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

21. LIVE ANDERLECHT-CHARLEROI. Wat een kans voor paars-wit! Amuzu laat de 2-0 liggen, ook Rits kan niet scoren (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

22. Efficiënt Anderlecht wint zonder te schitteren in Charleroi en loopt in op leider Union (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Kasper Dolberg én Luis Vázquez. Anderlecht heeft plots twee spitsen die scoren. Paars-wit speelde geen hoogstaande wedstrijd op Charleroi, maar profiteert dankzij de 1-3-overwinning wel maximaal van het puntenverlies van Union. [naar artikel]

23. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Weer njet voor paars-wit: ook gelijkmaker van Dolberg afgekeurd (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van de Jupiler Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht. Kan blauw-zwart zich terug in het spoor nestelen van de aartsrivaal of loopt Anderlecht verder uit? Volg de topper van het weekend op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

24. LIVEBLOG ANDERLECHT-UNION. Anderlecht op voorsprong! Dolberg tikt 1-0 voorbij Moris (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een Brusselse derby op het scherpst van de snee mét veel inzet. Zowel Anderlecht als Union kan na deze speeldag leider worden als het wint. Wie pakt de leiding? Volg het in de liveblog hieronder. [naar artikel]

25. LIVEBLOG ANDERLECHT-STVV. Paars-wit maakt het verschil in dolle tweede helft, ook Vázquez pikt goal mee (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht krijgt STVV over de vloer. Kan paars-wit Koita en co in bedwang houden? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]