11/02/2024 - 20:40
"Alweer geen speelminuten voor Arthur Vermeeren bij zijn nieuwe club. Hij keek toe hoe Atletico Madrid met 1-0 verloor van Sevilla na een vroeg doelpunt van Romero. Witsel begon wel in de basis, maar werd in de tweede helft gewisseld. Atletico blijft door de nederlaag vierde in La Liga."

1. Geen minuten voor Vermeeren: Rode Duivel kijkt vanop bank toe hoe Atletico Madrid met kleinste verschil verliest tegen Sevilla (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Alweer geen speelminuten voor Arthur Vermeeren bij zijn nieuwe club. Hij keek toe hoe Atletico Madrid met 1-0 verloor van Sevilla na een vroeg doelpunt van Romero. Witsel begon wel in de basis, maar werd in de tweede helft gewisseld. Atletico blijft door de nederlaag vierde in La Liga. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Deportivo verliest met kleinste verschil van Atlético Madrid (01/04/2018 - Metro)

Op de 30e speeldag van de Spaanse hoogste voetbalklasse heeft Atlético Madrid zondag met 1-0 gewonnen van Deportivo La Coruña. Kevin Gameiro maakte vanop de stip het enige doelpunt van de wedstrijd. Na 33 minuten kreeg Atlético een strafschop na een duwfout in de zestienmeter. De Fransman Kevin Gameiro zette doelman Ruben op het verkeerde […] Het bericht Belgen in het buitenland – Deportivo verliest met kleinste verschil van Atlético Madrid verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Gebukt onder de stress wint Atlético Madrid met kleinste verschil, kanon van Yannick Carrasco zwijgt opnieuw (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het lijkt niet het seizoen te gaan worden van Atlético Madrid. In de schaduw van stadsrivaal Real lijkt de ploeg van de temperamentvolle coach [naar artikel]

4. Atlético wint met het kleinste verschil, Carrasco maakt rentree na blessureleed (14/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid heeft vanavond met de nodige moeite Real Betis opzijgezet. Een vroege treffer van Gaitan volstond voor de manschappen van coach [naar artikel]

5. FT buitenland: Hazard en Gladbach niet voorbij Mainz - Atlético viert met kleinste verschil tegen Bakkali (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

6. Zwanenzang van Wenger: Atlético Madrid klopt Arsenal met kleinste verschil en speelt finale Europa League (03/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Arsène Wenger zal zijn indrukwekkende trainerscarrière bij Arsenal afsluiten zonder Europese trofee. De Gunners gingen in de halve finale van de Europa League met 1-0 de boot in bij Atlético Madrid en zijn na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd uitgeschakeld. Diego Costa zorgde op slag van rust voor de enige treffer van de wedstrijd. De finale wordt op 16 mei gespeeld in Lyon maar de andere finalist is nog niet bekend. Na 90 minuten stond het immers 2-0 tussen Red Bull Salzburg en Olympique Marseille, waardoor er verlengingen worden gespeeld in Duitsland. [naar artikel]

7. Atlético Madrid verslaat Real Valladolid met kleinste verschil (21/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid, met invaller Yannick Carrasco, heeft zaterdag Real Valladolid met 1-0 geklopt op de 30e speeldag in La Liga. [naar artikel]

8. LIVE. Atlético Madrid en Carrasco leiden met kleinste verschil tegen Athletic Bilbao (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Wanda Metropolitano • Aftrap: 19u • Carrasco en co kunnen weer zes punten uitlopen op Barça [naar artikel]

9. Standard verliest met kleinste verschil van Ajax (29/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard is er op de tweede speeldag in groep G van de Europa League niet in geslaagd punten mee te graaien uit de Amsterdam ArenA. De Rouches verloren met het kleinste verschil op het scorebord, al was het kwaliteitsverschil op het veld groter. De jonge Deense belofte Dolberg scoorde halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]