Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ Relatietherapeut Katrien Koolen beantwoordt vragen van luisteraars: ‘Als je wil, is het nooit helemaal op’

15/02/2024 - 06:30
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ▶ Relatietherapeut Katrien Koolen beantwoordt vragen van luisteraars: ‘Als je wil, is het nooit helemaal op’ (15/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Wat wilt u weten over liefde en relaties? Relatietherapeut Katrien Koolen beantwoordt uw vragen in onze podcast ‘Duidelijk’ (12/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Terwijl Radio 2 almaar meer luisteraars verliest, weet Joe ze bij te winnen: “Ons geheim? Luisteraars kunnen ook on air meegenieten van onze achter de schermen-ruzies” (26/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Radio 2, al decennia het grootste radiomerk in Vlaanderen, zakt weg onder 25 procent marktaandeel. De zender verliest op een half jaar tijd zo’n 15 procent van zijn aanhang. Joe is dan weer de grote winnaar en stijgt tot 12,2%, het beste resultaat sinds de start van de zender in 2009. Showbits-reporter Jarne trekt naar het Joe-ochtendduo, bestaande uit Sven Ornelis & Anke Buckinx, toe om ze te feliciteren. Hoe laat de wekker dagelijks afloopt voor de twee? En hoe ze het als elkaars grootste tegenpolen toch al zeven jaar samen uithouden? Je komt het te weten in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


4. ▶ ‘De ene wordt luider, de ander klapt dicht’: relatietherapeut Katrien Lagrou ontleedt de moeder aller relatieproblemen (16/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. “Ik ben verliefd op mijn collega. Wat nu?” Relatietherapeut Wim beantwoordt 17 lezersvragen over ontrouw (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe kan ik bedrog bewijzen, mag ik in de smartphone van mijn partner neuzen? Hoe lang duurt het om het te verwerken? Biecht ik het overspel van een vriend op tegen zijn vrouw? Relatietherapeut en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck beantwoordt 17 vragen van lezers. “Een op de vier mensen in een relatie wordt verliefd op iemand anders.” [naar artikel]


6. “Hoe kan ik zijn overspel bewijzen?” Relatietherapeut Wim beantwoordt 17 lezersvragen over ontrouw (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe kan ik bedrog bewijzen, mag ik in de smartphone van mijn partner neuzen? Hoelang duurt het om het te verwerken? Biecht ik het overspel van een vriend op tegen zijn vrouw? Relatietherapeut en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck beantwoordt 17 vragen van lezers. “Een op de vier mensen in een relatie wordt verliefd op iemand anders.” [naar artikel]


7. Bocholtse ‘Seksuolotte’ beantwoordt seksvragen MNM-luisteraars: “De nieuwe Goedele, maar dan voor jongeren” (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Als ‘Seksuolotte’ beantwoordt Lotte Vanwezemael (26) elke dinsdagavond seksvragen van MNM-luisteraars, maar de rest van de week timmert de Bocholtse vooral heel erg hard aan haar carrière als klinisch psycholoog en seksuoloog. “Terwijl ik op de radio jongeren probeer bij te brengen dat klaarkomen in het gezicht niét de standaard is, begeleid ik voor het CAW Limburg onder meer zedendelinquenten en daders van partnergeweld”, vertelt de ambitieuze seksuologe, die droomt van een carrière a là Goedele Liekens. “Maar dan voor de jonge generatie.” [naar artikel]


8. ▶ ‘Lopende zaken’ beantwoordt vragen van luisteraars: ‘Zowel Vlaams als federaal is Gigaldi een optie’ (16/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Katrien De Becker komt helemaal tot rust dankzij yoga: “Het beschermt me tegen aanvallen van de buitenwereld” (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Katrien De Becker (51) heeft sinds een jaar een nieuwe passie: yoga. “Yin yoga, om precies te zijn”, vertelt de actrice, die vroeger speelde in ‘Familie' en tot voor kort nog te zien was als Tania in ‘Thuis’. “Na zo'n sessie voel ik me helemaal herboren”, vertelt ze aan ‘Primo’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!