Sporza

LIVE: Westerlo ziet Standard terugkeren na kopbal van Laifis

16/02/2024 - 21:50
"Speeldag 26 in de Jupiler Pro League opent vanavond met een duel tussen Westerlo en Standard. Standard zet zijn 10e plaats in de rangschikking op het spel, want bij winst van Westerlo wipt de thuisploeg over de Luikenaars. Volg de match hier straks fase per fase vanaf 20.45 uur."

1. LIVE: Westerlo ziet Standard terugkeren na kopbal van Laifis (16/02/2024 - Sporza)

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League opent vanavond met een duel tussen Westerlo en Standard. Standard zet zijn 10e plaats in de rangschikking op het spel, want bij winst van Westerlo wipt de thuisploeg over de Luikenaars. Volg de match hier straks fase per fase vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Partij te herdoen in de tweede helft na late kopbal Laifis (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Stassin brengt Westerlo meteen op voorsprong na blunder Laifis! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Westerlo als Standard wisten deze play-offs nog niet te winnen. Standard speelde vorige week 3-3 gelijk tegen STVV. Westerlo ging dan weer met 3-2 de boot in tegen KV Mechelen. Allebei de ploegen zijn dus uit op hun eerste overwinning. Wie pakt zijn eerste overwinning van het seizoen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

4. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Standard in de problemen na twee geschenken van Laifis: Yow scoort vanop de stip! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE: Kalinic bij de pinken op kopbal Laifis, AA Gent zakt wat weg na stevige start (0-0) (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

6. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Laifis kopt op slag van rust de bordjes weer gelijk! (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Uitgerekend Laifis bezorgt Standard in blessuretijd nog een punt tegen Westerlo: 3-3! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo leek zaterdagavond op weg naar zijn eerste overwinning in de Europe Play-offs, maar de Kamphanen slikten in blessuretijd nog een zure gelijkmaker. De Rouches waren halfweg de eerste helft op voorsprong gekomen, maar de thuisploeg stelde snel orde op zaken. Twee blunders van Laifis leken na de rust de Luikse ondergang in te luiden, maar de verdediger kopte finaal zélf nog de gelijkmaker binnen. [naar artikel]

8. Standard-verdediger Kostas Laifis: “Standard is zeker niet minder ambitieus geworden (14/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Maandag tegen Waasland-Beveren gaat Standard voor de tweede clean sheet op rij. “We moeten in de eerste plaats goed verdedigen als we veel willen bereiken dit jaar”, weet ook verdediger Kostas Laifis (27). [naar artikel]

9. LIVE: Laifis blundert en schotelt Westerlo de 2-1 voor, die Stassin al te graag op zijn naam schrijft (20/04/2024 - Sporza)

Meer dan prestige staat er niet meer op het spel voor Westerlo en Standard. Toch willen beide teams hun seizoen op een positieve noot eindigen. Sprokkelt Westerlo zijn eerste punten in de Europe Play-offs of gaat het ook tegen Standard voor de bijl? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18.15 uur. [naar artikel]

10. LIVE: Yow zet van op de stip Westerlo op een geruststellende 3-1-voorsprong na nieuwe misser van Laifis (20/04/2024 - Sporza)