Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles beschuldigd van queerbaiting: lokken artiesten fans uit de lgbtq+-community voor commerciële doeleinden?

19/02/2024 - 10:20
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles beschuldigd van queerbaiting: lokken artiesten fans uit de lgbtq+-community voor commerciële doeleinden? (19/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Popster Billie Eilish onder vuur voor queerbaiting. Wat is het en waarom wordt ze ervan beschuldigd? (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Popster Billie Eilish (19) wordt na een Instagrampost beschuldigd van queerbaiting: jezelf voordoen als een lid van de lgbtq+-gemeenschap om fans uit die gemeenschap te krijgen. De oproer ontstond nadat ze “Ik hou van meisjes” onder een van haar foto’s had gezet. [naar artikel]


3. Als gay een etiket wordt om goed geld te verdienen: het verwijt van ‘queerbaiting’ klinkt steeds luider (23/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Er lijkt een grens te bestaan aan hoe zichtbaar queer iemand mag zijn: het verwijt van ‘queerbaiting’ klinkt steeds luider (23/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Doen Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles aan ‘queerbaiting’? ‘Hoe durf je mijn seksualiteit te bevragen?’ (20/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


6. Trump gebruikte 250.000 dollar liefdadigheidsgeld voor persoonlijke doeleinden (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Donald Trump heeft voor meer dan een kwart miljoen dollar uit zijn eigen Trump Foundation, een liefdadigheidsstichting, gebruikt om rechtszaken [naar artikel]


7. Trump onder vuur: geld uit stichting gebruikt voor privé-doeleinden (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Donald Trump heeft voor meer dan een kwart miljoen dollar uit zijn eigen Trump Foundation, een liefdadigheidsstichting, gebruikt om rechtszaken van zijn bedrijven te regelen. Dat besluit de Washington Post uit een reeks interviews en een onderzoek naar juridische documenten. [naar artikel]


8. “PVDA schendt medisch beroepsgeheim voor politieke doeleinden” (24/12/2016 - Het Nieuwsblad)

De extreemlinkse partij PVDA wordt ervan beschuldigd het medisch beroepsgeheim te schenden in haar elf groepspraktijken van Geneeskunde van het Volk. Dat blijkt uit een memorandum dat L’Echo kon inkijken. De kaderleden van de partij zouden zo toegang hebben gehad tot patiëntengegevens, waarmee ze contact opnamen met klanten voor politieke doeleinden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!