Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Nieuw programma met Natalia en Astrid Coppens als arme moeders oogst kritiek: ‘Poverty porn’

20/02/2024 - 10:20
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuw programma met Natalia en Astrid Coppens als arme moeders oogst kritiek: ‘Poverty porn’ (20/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Siska Schoeters spaart kritiek op programma van Natalia en Astrid niet: “In gedachte bij alle alleenstaande moeders” (20/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Van ‘beschamend’ tot ‘ongeloofwaardig’. Astrid Coppens (41) en Natalia Druyts (43) krijgen er op sociale media stevig van langs na de eerste aflevering van ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Het idee om de twee BV’s één maand in armoede te laten leven, valt niet bij iedereen in goede aarde. Zelfs presentatrice Siska Schoeters (41) mengt zich nu in de discussie. VTM veegt de kritiek van tafel. “We krijgen ook veel positieve reacties.” [naar artikel]


3. Astrid Coppens en Natalia leven als alleenstaande mama in ‘Astrid en Natalia back to reality’: “Dag in dag uit berekeningen maken over je budget, dat bleef kleven” (17/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Astrid Coppens (41) en Natalia Druyts (43) stappen een maand lang in de harde realiteit van alleenstaande mama’s. Hun kroost nemen ze mee, hun glamoureuze leven laten ze achter. “Ja, het is een entertainmentprogramma, maar we willen wel bewustzijn creëren.” [naar artikel]


4. Astrid Coppens en Natalia ruilen glamoureuze levens in voor nieuw programma (15/02/2024 - Newsmonkey)

Vanaf volgende week kunnen kijkers van VTM 2 op de zender terecht voor een nieuw realityprogramma. In Astrid en Natalia back to reality trekken Astrid Coppens en Natalia naar een ander huis. Daarbij krijgen ze ook een beperkt budget en moeten ze als alleenstaande mama’s zien rond te komen. Nadat Karen Damen en James Cooke het eerder al deden op Play4, gaan er nu ook op VTM 2 twee bekende gezichten de uitdaging aan. Astrid Coppens en Natalia gaan een maand lang hun luxeleventje inruilen voor een kleiner huis en een beperkter budget. De reeks is vanaf maandag 19 februari te zien. Astrid en Natalia “De twee glamoureuze mama’s stappen samen met hun kids uit hun luxebestaan om een maand lang het leven van een alleenstaande, werkende mama te leiden”, klinkt het in de samenvatting. Veel meer is er over het programma nog niet bekend. Toch kunnen we alvast verwachten dat de twee soms een gigantische realitycheck zullen ondergaan. In Nederland wordt dit soort programma’s, denk maar aan Chateau Bijstand, niet altijd even positief onthaald. Zo vinden mensen dat er op die manier wordt gelachen met de mensen die het minder hebben. Volgens VTM is er bij het nieuwe Astrid en Natalia back to reality heel hard gelet op hoe het programma zal overkomen. In de eerste aflevering krijgen de twe alvast hun nieuwe habitat in Turnhout te zien en krijgen ze ook meteen een budget. Met dat budget zullen ze hun huis moeten inrichten én een auto moeten kopen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) The post Astrid Coppens en Natalia ruilen glamoureuze levens in voor nieuw programma appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


5. Siska Schoeters en Herman Brusselmans kritisch voor programma Astrid Coppens en Natalia: “Afschuwelijk vind ik het” (21/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Het VTM2-programma Back to reality, waarin Natalia en Astrid Coppens een maand lang leven als een alleenstaande moeder met een beperkt budget, brengt heel wat reacties teweeg. Ook Siska Schoeters en Herman Brusselmans sparen hun kritiek niet. [naar artikel]


6. Ook Siska Schoeters en Herman Brusselmans niet te spreken over programma van Natalia en Astrid Coppens: ‘Ik vind het afschuwelijk’ (21/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Carrièreswitch voor Mathias Coppens: samen met BV’s gaat hij “farmsitten” in nieuwe programma ‘Boer Coppens’ (22/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In ‘Boer Coppens’ gooit Mathias Coppens (45) zijn carrière over een andere boeg. Samen met een bekende Vlaming duikt hij in de koeienstallen om het werk van een boer uit handen te nemen. Dieter Coppens snuift als eerste de frisse buitenlucht op, maar ook Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Christophe zullen in de huid van de hulpboer kruipen. [naar artikel]


8. ‘Back to Reality’ met Natalia en Astrid Coppens wekt storm van kritiek op: ‘Zij leefden niet in angst, werden niet voortdurend vies bekeken’ (21/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. Storm van kritiek na ‘Back to Reality’ met Natalia en Astrid Coppens: ‘Zij leefden niet in angst, werden niet voortdurend vies bekeken’ (21/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!