24/02/2024 - 19:30
"Manchester City gaat vanavond op bezoek bij Bournemouth. Na wat “stijfheid en stramheid in de zone rond de hamstring” werd De Bruyne uit voorzorg op de bank gehouden; ook Doku start niet. Ook zonder de Belgen wist City al te scoren. Foden zette The Citizens op voorsprong. Volg alles hier live."

1. LIVEBLOG AC MILAN - NAPOLI. 1-0! Hernandez zet na schitterende aanval Milan op voorsprong, Belgen blijven ook in tweede helft op de bank (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De titelverdediger gaat op bezoek bij AC Milan. De thuisploeg, nummer drie in de stand, probeert dichter te sluipen richting leider Inter Milan. Napoli heeft de Europese plaatsen als doelwit. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVEBLOG BOURNEMOUTH-CITY. City duikt rust in met 0-1-voorsprong, komen Belgen in tweede helft wel in actie? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City gaat vanavond op bezoek bij Bournemouth. Na wat “stijfheid en stramheid in de zone rond de hamstring” werd De Bruyne uit voorzorg op de bank gehouden; ook Doku start niet. Ook zonder de Belgen wist City al te scoren. Foden zette The Citizens op voorsprong. Volg alles hier live. [naar artikel]

3. LIVE. Lukaku zet Belgen op voorsprong tegen Schotland, vergroten Rode Duivels hun voorsprong in tweede helft? (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Alleen Casteels en Boyata ontbreken bij Duivels • Tielemans in basis ten koste van Mertens • Schotland zonder Robertson aan de aftrap • Ref:... [naar artikel]

4. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVEBLOG FENERBAHCE-UNION. Daar is de voorsprong! Rasmussen kopt Union verdiend op voorsprong (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union trekt naar Turkije voor de terugronde van achtste finales van de Conference League. De Brusselaars moeten een 3-0-achterstand proberen recht te zetten tegen het Fenerbahçe van Rode Duivel Michy Batshuayi. Wat kan Union in deze ‘mission impossible’? [naar artikel]

6. LIVEBLOG AC MILAN - NAPOLI. 1-0! Hernandez zet na schitterende aanval Milan op voorsprong, Belgen blijven op bank (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG AC MILAN - NAPOLI. 1-0! Hernandez zet na schitterende aanval Milan op voorsprong, Belgen voorlopig op de bank (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG CITY-KOPENHAGEN. Akanji en Álvarez zetten City - zonder Belgen - op dubbele voorsprong, wedstrijd nu al beslist (06/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de overwinning van Manchester City in Kopenhagen, lijkt de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League een formaliteit te worden. De Deense bezoekers lijken een vogel voor de kat. Of kan Kopenhagen het De Bruyne en co toch nog moeilijk maken, en eventueel verlengingen afdwingen? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

9. LIVEBLOG BRABANTSE PIJL. Kopgroep met 2 Belgen krijgt beperkte voorsprong van peloton (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het peloton ruilt de kasseien in voor het klimwerk, met de Brabantse Pijl als traditionele overgangskoers. Zonder grote sterren als Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar, die nog even in de wachtkamer blijven, ruiken de outsiders hun kans. Wie wint in Overijse? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

10. LIVEBLOG L-B-L. Smeltende sneeuw in Bastenaken - Negen vluchters, met twee Belgen, hebben ruime voorsprong (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Krijgen we vandaag hét duel van het voorjaar te zien in Luik-Bastenaken-Luik? Wereldkampioen Mathieu van der Poel neemt na zijn straffe voorjaar nog één keer de handdoek op, Tadej Pogacar is dé topfavoriet. Volg het allemaal in onderstaande liveblog! [naar artikel]