24/02/2024 - 20:50
"Een doelpunt, meer had Manchester City niet nodig om drie punten binnen te halen op Bournemouth. De Bruyne en Doku startten aanvankelijk op de bank, maar vielen allebei in de tweede helft in. Door deze zege nadert City tot op één punt van Liverpool."

1. Doelpunt Foden volstaat om Bournemouth efficiënt opzij te zetten, De Bruyne en Doku vallen allebei in (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een doelpunt, meer had Manchester City niet nodig om drie punten binnen te halen op Bournemouth. De Bruyne en Doku startten aanvankelijk op de bank, maar vielen allebei in de tweede helft in. Door deze zege nadert City tot op één punt van Liverpool. [naar artikel]

2. Doelpunt Foden volstaat om Bournemouth efficiënt opzij te zetten, De Bruyne en Doku vallen beide in (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een doelpunt, meer had Manchester City niet nodig om drie punten binnen te halen op Bournemouth. De Bruyne en Doku startten aanvankelijk op de bank, maar vielen allebei in de tweede helft in. Door deze zege nadert City op Liverpool. [naar artikel]

3. Allebei gematigd, allebei geëxecuteerd (05/04/2019 - De Morgen)

Imam al-Ahdal en de Joodse dokter Wybran, slachtoffers van Belgisch-Marokkaanse terrorist Belliraj [naar artikel]

4. DUBBELINTERVIEW. Remco Evenepoel en Nina Derwael: allebei 19, allebei absolute wereldtop (28/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Hij doet het op de fiets, zij aan de brug met ongelijke leggers. Ze zijn allebei negentien en allebei bij de besten ter wereld. Een dubbelinterview tussen Nina Derwael en Remco Evenepoel, vorige week nog verkozen tot Sportvrouw en Sportman van het Jaar. “Nina verdient minder dan de gemiddelde wielrenner. Dat is niet eerlijk.” [naar artikel]

5. Messi en de Mannschaft: allebei hun zorgen, allebei op overlevingstocht (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Only the strong survive. Met Argentinië en Duitsland moeten twee toplanden na een misstap nu al vechten om te overleven in groepsfase. Wat wordt het, heren Messi en Müller? [naar artikel]

6. Doelpunt van Kabasele levert Watford een punt op tegen Bournemouth (21/01/2017 - Sporza)

Watford heeft op bezoek bij Bournemouth 2-2 gelijkgespeeld. Christian Kabasele maakte het openingdoelpunt voor de bezoekers. [naar artikel]

7. Kylian Mbappé dankt revolutionaire aftraptactiek voor razendsnel doelpunt: hoe Bournemouth een voorbeeld stelde voor heel Europa (22/08/2022 - Het Belang van Limburg)

In het voetbal gaan trainers continu op zoek naar nieuwe manieren om de tegenstander met verstomming te slaan. Vaak gaan zulke pogingen de mist in, maar de nieuwste tactiek bij het aftrappen zorgt alvast wél voor heel wat succes in Europa. Van Bournemouth langs Sparta Rotterdam tot PSG: allemaal scoorden ze dankzij hetzelfde ingestudeerde nummertje. [naar artikel]

8. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY. Van hemel naar hel voor Kompany: Jay Rodriguez scoort gelijkmaker, VAR heeft meer dan vijf minuten nodig om doelpunt af te keuren (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley en Vincent Kompany komen al vroeg in de eerste helft op voorsprong na een volley van Charlie Taylor. Diezelfde Taylor gaat erna in de fout en verliest de bal op zijn eigen helft. Semenyo twijfelt niet en maakt er 1-1 van. In de tweede helft komt Burnley niet aan voetballen toe. Billing zorgt met een fantastische lob voor de verdiende 2-1. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

9. LIVE ASTON VILLA-MAN CITY (21u15). Doelpunt Doku tegen Bournemouth verkozen tot City-goal van maand november (06/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Man City zag afgelopen weekend Jérémy Doku uitvallen - de Rode Duivel is hoogst twijfelachtig - en krijgt nu de lastige verplaatsing naar Aston Villa voorgeschoteld. Kunnen Youri Tielemans en co de landskampioen doen struikelen? Volg de clash in onze liveblog! [naar artikel]

10. Belgen in het buitenland – Doelpunt Mahrez volstaat voor zege Manchester City tegen Tottenham (29/10/2018 - Metro)

Manchester City heeft maandag met 0-1 gewonnen van Tottenham in de topper van de tiende speeldag in de Premier League. Riyad Mahrez lukte al na zes minuten de enige treffer van de partij. De Citizens staan zo opnieuw aan de leiding. De grasmat op Wembley lag er 24 uur na de NFL-wedstrijd tussen de Philadelphia […] Het bericht Belgen in het buitenland – Doelpunt Mahrez volstaat voor zege Manchester City tegen Tottenham verscheen eerst op Metro. [naar artikel]