Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE BOERENPROTEST. Eerste boeren keren huiswaarts, veel schade in Brusselse straten

26/02/2024 - 15:40
"Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken, de politie krijgt tal van attributen naar zich gegooid en werd ook al bestookt met mest en stro. De politie zet het waterkanon en traangas in. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE BOERENPROTEST. Eerste boeren keren huiswaarts, veel schade in Brusselse straten (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door politieblokkades gebroken, de politie krijgt tal van attributen naar zich gegooid en werd ook al bestookt met mest en stro. De politie zet het waterkanon en traangas in. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. Flipkens en Van Uytvanck moet meteen huiswaarts trekken op Australian Open na verliespartijen in eerste ronde (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het avontuur voor Kirsten Flipkens zit er al op in de Australian Open. ‘Flipper’ verloor in haar eerste ronde van Aliaksandra Sasnovicth (WTA-31).... [naar artikel]


3. Flipkens en Van Uytvanck moeten meteen huiswaarts trekken op Australian Open na verliespartijen in eerste ronde (14/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het avontuur voor Kirsten Flipkens zit er al op in de Australian Open. ‘Flipper’ verloor in haar eerste ronde van Aliaksandra Sasnovicth (WTA-31).... [naar artikel]


4. De Ketelaere toont zich meteen op training, familie keert huiswaarts: dit was de eerste volledige dag van ‘CDK' als speler van AC Milan (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De eerste volledige dag van Charles De Ketelaere als AC Milan-speler zit er stilaan op. De chauffeur van Zlatan bracht hem vanmorgen in de witte BMW X7 naar de club. ‘CDK’ moest wat vroeger op de club zijn dan de ploegmaats. Omstreeks 8u30 meldde hij zich aan voor zijn laatste fysieke tests. Nadien lunchte hij op Milanello. De eerste speler met wie hij sprak was naar verluidt Alexis Saelemaekers. Na de middag werkte hij een volledige sessie af met de groep. Hij scoorde zelfs in een match acht tegen acht en Milan deelde ook een filmpje van een assist die hij gaf (zie boven). Zaterdag maakt hij wellicht zijn eerste minuten in het Milanshirt, in de laatste oefenmatch tegen Vicenza. [naar artikel]


5. IN BEELD. Festivalgangers op camping Dreamville pakken tentjes weer in en keren huiswaarts na eerste weekend Tomorrowland (24/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het eerste weekend van Tomorrowland zit erop. Na een spetterende afsluiter met Martin Garrix gisterenavond keren de festivalgangers op camping Dreamville huiswaarts. Zo’n 200.000 bezoekers genoten dit weekend van de magische festivalsfeer. [naar artikel]


6. Live - Eerste boeren keren huiswaarts: ‘Uittocht zal nodige verkeershinder meebrengen’, waarschuwt politie (26/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Traangas, arrestaties en geblokkeerde straten: gele hesjes maken hun comeback in de straten van Frankrijk (12/09/2020 - De Morgen)

Tijdens acties en demonstraties van de gele hesjes in Parijs zijn volgens de politie al zeker 154 mensen aangehouden. Volgens lokale media worden afvalcontainers in brand gestoken en daarmee worden straten geblokkeerd. Ook zouden agenten zijn aangevallen. De politie heeft traangas ingezet. [naar artikel]


8. Live - Tractoren bezetten Brusselse Ring: hier kunt u vandaag hinder ondervinden door boerenprotest (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE. Boerenprotest breidt zich uit: A12 geblokkeerd door tractors en vuurwerk afgestoken op Brusselse Ring - Boeren gaan morgen haven van Zeebrugge blokkeren (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het boerenprotest breidt zich uit naar de A12 in Vlaams-Brabant. Op camerabeelden is te zien hoe verschillende tractoren op de snelweg staan in de richting van Brussel. De boze boeren trekken morgen ook naar de haven van Zeebrugge. De landbouwers zullen met hun tractoren de toegang tot de haven voor minstens 36 uur blokkeren. En premier De Croo ontvangt dinsdag om 17 uur de belangenverenigingen van landbouwers. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


10. Live - Boerenprotest breidt uit: nu ook Brusselse buitenring, E40 en A12 versperd • Premier ontvangt dinsdag landbouwers (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!