Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lars Borstlap schrikt van uitspraken van zus Kaat in ‘Kamp Waes’: “Zij heeft echt geen moeilijke jeugd gehad”

27/02/2024 - 17:10
"Dat twéé leden van hetzelfde gezin - Kaat (20) én Dries (24) - meedoen aan ‘Kamp Waes’, is al veel. Maar het hadden er net zo goed drie kunnen zijn. Ook broer Lars (23) was geïnteresseerd, maar een ongelukkige timing speelde de tenniskampioen parten, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Wat vindt Lars van het parcours dat zijn broer en zus afgelegd hebben? Wat met zijn tweelingzus Hanne, die ook excelleert in topsport? En hoe goed komt het viertal nu echt overeen? “We wonen vierhonderd meter van elkaar, maar zien elkaar amper.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lars Borstlap schrikt van uitspraken van zus Kaat in ‘Kamp Waes’: “Zij heeft echt geen moeilijke jeugd gehad” (27/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dat twéé leden van hetzelfde gezin - Kaat (20) én Dries (24) - meedoen aan ‘Kamp Waes’, is al veel. Maar het hadden er net zo goed drie kunnen zijn. Ook broer Lars (23) was geïnteresseerd, maar een ongelukkige timing speelde de tenniskampioen parten, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Wat vindt Lars van het parcours dat zijn broer en zus afgelegd hebben? Wat met zijn tweelingzus Hanne, die ook excelleert in topsport? En hoe goed komt het viertal nu echt overeen? “We wonen vierhonderd meter van elkaar, maar zien elkaar amper.” [naar artikel]


2. Dries en Kaat Borstlap krijgen eigen VRT-special: in ‘Basecamp Borstlap’ bekijkt de familie samen de laatste aflevering van ‘Kamp Waes’ (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Dries en Kaat Borstlap krijgen eigen VRT-special: in ‘Basecamp Borstlap’ bekijkt familie samen laatste aflevering van ‘Kamp Waes’ (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Nooit genoeg Borstlap: Kaat en Dries uit ‘Kamp Waes’ krijgen met ‘Basecamp Borstlap’ eigen VRT MAX-special (29/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. COLUMN. Tips voor Defensie. Zo schrik je Poetin af: met Fly, de familie Borstlap en een leger van stenengooiers (17/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Elk jaar in december vraagt Defensie mij als journalist wat ik van ons leger vind. Hun mail verzoekt mij een korte enquête in te vullen, want: “Uw mening is belangrijk voor Defensie.” Dat is ze uiteraard niet. Mijn mening hoort volstrekt onbelangrijk te zijn, zelfs mocht ze onderbouwd zijn, wat ze naar goede gewoonte niet is. Landsverdediging is niets voor onbevoegden, laat staan voor mannen die destijds met een smoes aan hun militaire dienstplicht zijn ontsnapt, zoals ik. De arts in Neder-over-Heembeek, een Franstalige literatuurliefhebber, keurde mij welwillend af voor mijn slechte ogen nadat we tijdens het onderzoek een boeiende gedachtewisseling hadden over ‘Madame Bovary’ van Gustave Flaubert. Vandaag zie ik haarscherp. De jaarlijkse enquête van Defensie vul ik consequent niet in. [naar artikel]


6. Het zal zaak zijn om Kamp Waes niet zo te monteren dat het programma ‘De grote show Dries Borstlap’ wordt (21/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Zo eet, traint en leeft Wilrijks ‘wonderkind’ Dries Borstlap uit ‘Kamp Waes’: “Ik laat geen minuut onbenut” (27/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

Met de vingers in de neus, zo walst deelnemer Dries Borstlap (24) door Kamp Waes. Maar hoe slaagt hij erin om zo op scherp te staan? En hoe ziet zijn dagelijkse leven eruit? [naar artikel]


8. En toen vertoonde het harnas van Dries Borstlap in ‘Kamp Waes’ dan toch een eerste barstje (04/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. “Elke dag minstens 10 kilometer lopen en véél eten”: dit is het exacte regime van superman Dries Borstlap uit ‘Kamp Waes’ (19/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Water blijkt niet echt zijn ding, maar voor de rest excelleert Dries Borstlap (24) al weken in ‘Kamp Waes’. Vanaf de allereerste loopproef tot een oriëntatietocht van 50 kilometer in slechts 15 uur: Dries verbreekt record na record en geeft bovendien geen krimp. Allemaal het resultaat van een gedisciplineerde levensstijl. Hij vertelt ons exact hoe hij sport en wat hij eet om zo fit te blijven. “Veel mueslirepen, pannenkoeken en pasta.” [naar artikel]


10. “Al meer dan twee jaar niet uitgeslapen”: dit is het exacte regime van superman Dries Borstlap uit ‘Kamp Waes’ (19/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Water blijkt niet echt zijn ding, maar voor de rest excelleert Dries Borstlap (24) al weken in ‘Kamp Waes’. Vanaf de allereerste loopproef tot een oriëntatietocht van 50 kilometer in slechts 13 uur: Dries verbreekt record na record en geeft bovendien geen krimp. Allemaal het resultaat van een gedisciplineerde levensstijl. Hij vertelt ons exact hoe hij sport en wat hij eet om zo fit te blijven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!