28/02/2024 - 00:40
"Mallorca is de eerste finalist van de Copa del Rey - de Spaanse beker. Na 90 en 120 minuten stond het 1-1 - de heenmatch tegen Real Sociedad was op 0-0 geëindigd. Strafschoppen dus. Daarin bleef Mallorca foutloos. Op 6 april volgt in de finale Athletic de Bilbao of Atlético Madrid."

1. Mallorca eerste finalist van Copa del Rey na strafschoppen, Oyarzabal van held naar antiheld (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Mallorca is de eerste finalist van de Copa del Rey - de Spaanse beker. Na 90 en 120 minuten stond het 1-1 - de heenmatch tegen Real Sociedad was op 0-0 geëindigd. Strafschoppen dus. Daarin bleef Mallorca foutloos. Op 6 april volgt in de finale Athletic de Bilbao of Atlético Madrid. [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Publiekslieveling Oyarzabal maakt gelijk: gaat Sociedad op en over Mallorca richting finale? (27/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de Reale Arena strijden Real Sociedad en RCD Mallorca om een plaats in de Spaanse bekerfinale. In de heenmatch van de halve finale van de Copa del Rey werd er niet gescoord. Wie plaatst zich voor de finale? Het staat momenteel 1-1. Bekijk de wedstrijd hier exclusief live! [naar artikel]

3. Niet Sociedad, wel Mallorca is eerste finalist van Copa del Rey na strafschoppen (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. Peru houdt Uruguay na strafschoppen uit halve finales van Copa América, Luis Suarez is antiheld (30/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Peru heeft zich zaterdag als vierde en laatste geplaatst voor de halve finales van de Copa América. Peru haalde het in het Braziliaanse Salvador na strafschoppen met 5-4 van Uruguay. De enige misser kwam van de voet van Luis Suarez. In de reguliere speeltijd werd niet gescoord. [naar artikel]

5. Eintracht Frankfurt wint Europa League na verlengingen en strafschoppen, Aaron Ramsey antiheld bij Rangers (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Eintracht Frankfurt heeft de Europa League 2021-2022 gewonnen. De Duitsers haalden het in een razend spannende finale na verlengingen en strafschoppen van het Schotse Rangers FC. Joe Aribo opende in minuut 57 de score voor Rangers, dik tien minuten later zette Frankfurt-spits Rafael Borré de bordjes weer gelijk. Na 90 minuten en na 120 minuten stond het nog steeds 1-1, we kregen strafschoppen. Beide ploegen bleven foutloos, tot invaller Aaron Ramsey de vierde penalty voor Rangers miste. Frankfurt bleef scoren en Borré trapte de beslissende strafschop tegen de touwen. [naar artikel]

6. LIVE. Oyarzabal maakt er 3-5 van, overwinning lijkt binnen voor Spanje (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Aftrap: 18u • Ref: Cuneyt Cakir (Tur) • Kopenhagen [naar artikel]

7. LIVE. Spanje met beste kansen, Oyarzabal vergeet prachtige assist Pedri af te maken (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale EK • Wembley • Aftrap: 21 uur • Ref: Felix Brych [naar artikel]

8. LIVE. Spanje bekroont betere periode met gelijkmaker Oyarzabal (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Olympische Spelen • Finale • Aftrap: 13u30 (Belgische tijd) • U23 Brazilië tegen U23 Spanje [naar artikel]

9. LIVE. Match barst hé-le-maal los: Benzema jaagt bal héérlijk in de bovenhoek nadat Oyarzabal Spanje op voorsprong had gezet (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 [naar artikel]