Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Dit verdient een absolute dikke negen”: welke brasserie serveert de lekkerste caesarsalade volgens Luc Bellings?

02/03/2024 - 09:10
"De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in verschillende brasserieën te proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een caesarsalade in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Tongeren: “Mooi gekleurde kip met perfecte cuisson.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Dit verdient een absolute dikke negen”: welke brasserie serveert de lekkerste caesarsalade volgens Luc Bellings? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in verschillende brasserieën te proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij een caesarsalade in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Tongeren: “Mooi gekleurde kip met perfecte cuisson.” [naar artikel]


2. Waar in Limburg eet je de lekkerste caesarsalade? “Zoveel kip krijgen we niet eens op” (03/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij zomerse temperaturen niks lekkerder dan een frisse salade, toch? Wij zetten ons op menig terras doorheen de provincie om van een caesarsalade te genieten, liefst mét parmezaan en huisgemaakte croutons. “Als we ons bord zien, trekken we grote ogen. Moeten we dit op krijgen?” [naar artikel]


3. Van Antwerpen tot Hasselt: waar bestel je de lekkerste spaghetti in een brasserie? Luc Bellings test er 5: “Deze verdient een dikke 10/10" (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze maand bestelt hij spaghetti bolognese in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en Brussel. “Uitzonderlijke kwaliteit op deze locatie!” [naar artikel]


4. Een luxe variant van de klassieke Caesarsalade (05/09/2016 - De Morgen)

Typisch aan de befaamde Caesarsalade zijn de hardgekookte eitjes, sla en parmezaan. Maar er bestaan talloze varianten van deze salade. Vandaag: de deluxeversie met schnitzel en gerookte spekblokjes. [naar artikel]


5. Filip Peeters' geheime wapen: focus en een caesarsalade (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Over lichaamstaal gesproken… Filip Peeters had duidelijk wat recht te zetten na het debacle van gisteren. Zelden een kandidaat zo gefocust weten... [naar artikel]


6. Deze exotischere en lichtere caesarsalade doet dromen van vakantie (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zin in een deftige maaltijdsalade, maar geen zin in nóg eens een caesarsalade? Probeer deze lichtere en frissere variant: de kip blijft, maar de... [naar artikel]


7. Caesarsalade 2.0 en gepimpte tomaat-garnaal: 5 recepten voor een frisse 'salade locale’ met duurzame, lokale lekkernijen (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vijf heerlijk verrassende salades met zomerse toppers. Geen burrata, exotische scampi of gerookte zalm, maar allemaal overheerlijke, duurzame lekkernijen van bij ons. [naar artikel]


8. "Een brasserie op sterrenniveau, wat een mooie woorden" Dit vinden onze lezers van Brasserie Taste (08/11/2017 - De Morgen)

Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!