Bekijk hier de samenvatting van de topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse, die eindigde op gelijkspel

04/03/2024 - 07:20
"De topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse kreeg zaterdag geen winnaar. Fall scoorde voor Hoogstraten, Braem voor de bezoekers. Kijk hieronder naar de uitgebreide samenvatting!"

1. Herbekijk hier integraal de topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse, die eindigde op gelijkspel (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse kreeg gisteravond geen winnaar. In de eerste helft was het wachten op echt doelgevaar. Beide ploegen staken één keer het neus aan het venster, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft krikten beide teams hun niveau op. Vlak na rust verzilverde Hoogstraten een vrije trap. De bal werd in de tweede zone gedropt en opnieuw voor doel gebracht, waar Fall moederziel alleen stond en de 1-0 vrij kon binnenkoppen. Op het uur hingen de bordjes alweer in evenwicht. Zulte Waregem-huurling Stan Braem maakte gelijk voor de bezoekers. Beide ploegen creëerden nog enkele kansen, maar kwamen niet meer tot scoren. U kunt als HLN-abonnee de wedstrijd hieronder volledig herbekijken! [naar artikel]

2. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: wie scoort als eerste? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Voorlopig staat er nog een 0-0 op het scorebord. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

3. Kijk HIER als HLN-abonnee live naar topper uit het amateurvoetbal: blijft Lokeren Temse in het spoor van de leider? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Zo meteen (om 20u10) is dat Hoogstraten tegen Lokeren-Temse, een absolute topper uit eerste amateur. La Louvière is daar de leider met 59 punten, Lokeren Temse (57) en Hoogstraten (39) vervolledigen de top drie. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

4. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Hoogstraten scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust komt de thuisploeg op voorsprong na een vrije trap. Het is Fall die de 1-0 binnenkopt. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

5. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: 0-0 aan de rust, wie scoort als eerste? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Aan de rust staat het nog steeds 0-0. Beide ploegen kregen al één grote kans, maar konden die niet verzilveren. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

6. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: thuisploeg scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Braem maakt gelijk (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Fall, maar op het uur hangen de bordjes alweer in evenwicht. Het is Stan Braem die de bezoekers op gelijke hoogte brengt. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

8. Kijk HIER als HLN-abonnee zo dadelijk live naar topper uit het amateurvoetbal: blijft Lokeren-Temse in het spoor van de leider? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Zo meteen (om 20u10) is dat Hoogstraten tegen Lokeren-Temse, een absolute topper uit eerste amateur. La Louvière is daar de leider met 59 punten, Lokeren-Temse (57) en Hoogstraten (39) vervolledigen de top drie. Op deze pagina kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd, de stream begint om 19u55 te lopen. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in brengen. [naar artikel]

9. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal: blijft Lokeren Temse in het spoor van de leider? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren-Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Voorlopig staat er nog een 0-0 op het scorebord. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

10. Kansen gaan er finaal niet in: topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse eindigt op gelijkspel (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft was het wachten op echt doelgevaar. Beide ploegen staken één keer het neus aan het venster, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft krikten beide ploegen hun niveau op. Vlak na rust verzilverde Hoogstraten een vrije trap. De bal werd in de tweede zone gedropt en opnieuw voor doel gebracht waar Fall moederziel alleen stond en de 1-0 vrij kon binnenkoppen. Op het uur hingen de bordjes alweer in evenwicht. Zulte Waregem-huurling Stan Braem maakte gelijk voor de bezoekers. Beide ploegen creëerden nog enkele kansen, maar kwamen niet meer tot scoren. [naar artikel]

11. EERSTE NATIONALE. Dessel schiet met scherp, Lokeren-Temse kan weer niet winnen (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In eerste nationale neemt La Louvière vier punten op voorsprong op Lokeren-Temse. De Waaslanders kwamen bij Hoogstraten niet verder dan 1-1 en blijven zo - na veertien zeges op rij - steken op vijf op vijftien. Dessel Sport kende geen genade met Cappellen: 8-0. THES komt zondagnamiddag in actie. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

12. EERSTE NATIONALE. Alle thuisploegen winnen, Maes scoort voor Lokeren-Temse (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Thuisvoordeel bestaat. Zeven wedstrijden in eerste nationale leverden zaterdagavond immers zeven thuiszeges op. THES versloeg Tienen met 4-1. La Louvière blijft op kop na een 3-0-zege tegen Visé, bij achtervolger Lokeren-Temse - dat Hoogstraten met 3-1 opzij zette, scoorde Alexander Maes. Hekkensluiter Sint-Eloois-Winkel gaat zondag nog op zoek naar de eerste zege van het seizoen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

13. Kan THES-spits Symons scoren tegen ex-ploeg Lokeren-Temse? (13/10/2023 - Het Belang van Limburg)

THES Sport wil iets rechtzetten na de uitschuiver van vorig weekend bij Hoogstraten (3-1-verlies), maar met een verplaatsing naar nummer twee Lokeren-Temse op het programma is dat zeker geen evidentie. [naar artikel]

14. EERSTE NATIONALE. THES verliest op veld van Hoogstraten, La Louvière stevig op kop (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

THES Sport slikte zaterdagavond een 3-1-nederlaag bij Hoogstraten. Na een 2-1-zege tegen Antwerp U23 staat La Louvière nog steeds stevig op kop. Achtervolgers Heist en Lokeren-Temse wonnen op het veld van respectievelijk Visé en hekkensluiter Dessel. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

15. VIDEO. Waterloos en Houthalen VV houden elkaar in evenwicht (07/01/2019 - Het Belang van Limburg)

In vierde provinciale C stond zondag de topper tussen Waterloos en Houthalen VV op het programma. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Houthalen kwam vroeg op voorsprong via Lagouireh. Perelli lukte in de 70ste minuut de gelijkmaker. Bekijk dat doelpunt hier. [naar artikel]

16. Lokeren fusioneert met KSV Temse (22/04/2020 - De Morgen)

KSV Temse en Sporting Lokeren. Dat wordt de nieuwe fusieclub in het Waasland. Later vanavond wordt de nieuwe fusieclub, die door het leven zal gaan als KSC Lokeren-Temse, boven de doopvont gehouden. Temse kwam tot voor vandaag uit in de Tweede Amateurklasse. [naar artikel]

17. Oostende toont karakter in Lokeren en sleept gelijkspel uit de brand (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Lokeren is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Oostende. De Waaslanders kwamen twee keer op voorsprong, maar telkens vocht de Kustploeg terug. Akpala zorgde tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker, het werd 2-2. Bekijk om 23u de samenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

18. Hoogstraten op zoek naar punten tegen Jong AA Gent (13/03/2024 - rtv)

In de eerste amateurreeks van het voetbal is Hoogstraten aan een uitzonderlijk goed seizoen bezig. Het staat op de derde plaats in de rangschikking na La Louvière en Lokeren-Temse. Hoogstraten wil die plaats graag behouden want dan wint het de officieuze titel van beste amateurploeg van het land. Maar de laatste weken sputtert de motor een beetje met 1 op 6 uit de laatste 2 matchen. De wedstrijd tegen de beloften van AA Gent moest voor een nieuwe opsteker zorgen. [naar artikel]

19. EERSTE NATIONALE. Patro Eisden en THES Sport spelen gelijk (12/02/2023 - Het Belang van Limburg)

De topper tussen Patro en Luik, ontsierd door de oogkasbreuk van Gueroui, eindigde op een 1-1-gelijkspel. In het duel tussen Heist en THES Sport stond na 90 minuten hetzelfde resultaat op het bord. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

20. VIDEO: Beerschot Wilrijk kopje onder in topper amateur 1, Dessel is leider (23/10/2016 - Sporza)

Speelt uw favoriete voetbalclub in amateur 1, 2, 3 of in eerste provinciale? Ontdek dan hier de uitslagen in al die reeksen, inclusief de klassementen. [naar artikel]

21. EERSTE NATIONALE. THES lijdt zure thuisnederlaag tegen Namen, leider Lokeren-Temse morst met de punten (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

THES Sport verloor op eigen veld van Namen. De Looienaars stonden op het uur 1-3 achter, maar via Keulen en Vanaken leek THES nog een gelijkspel uit de wacht te slepen. In de 89ste minuut scoorde Namen echter het winnende doelpunt. “Erg zuur dat we op zo’n manier verliezen”, reageerde Mitchel Keulen na het laatste fluitsignaal. Lokeren-Temse leed een opvallende nederlaag tegen Antwerpen B. De leider beet met 0-3 cijfers in het zand. Kan eerste achtervolger LA Louvière daar zondagmiddag van profiteren om dichterbij te komen? Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

22. Wellen ontvangt Lokeren-Temse: “Met het mes tussen de tanden” (20/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Na drie amuse-bouche’kes krijgt Wellen in de vierde ronde met Lokeren-Temse een stevig voorgerecht op het bord. [naar artikel]

23. Doelman Dries Bollen pakt punt voor Bree-Beek in topper bij Koersel (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Als bij wonder eindigde de topper in eerste provinciale tussen Weerstand Koersel en Bree-Beek zaterdagavond op een scoreloos gelijkspel. [naar artikel]

24. EERSTE NATIONALE. Logisch gelijkspel in gesloten Limburgse topper tussen Patro en THES Sport (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De Limburgse topper tussen Patro en THES Sport heeft een muis gebaard. Na een gesloten match stond een logisch 0-0-gelijkspel op het bord. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

25. EERSTE NATIONALE. Jeugdig THES verliest in Heist, Lokeren-Temse versterkt leiderspositie (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Een gehavend THES - met vijf jeugdproducten aan de aftrap - onderging een zware nederlaag in Heist-op-den-Berg: 4-1. Lokeren-Temse was al zeker van zijn leiderspositie voor de winterstop, en behaalde ook dit weekend de zege tegen Visé: 0-1. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]