02/03/2024 - 22:10
"In de eerste helft was het wachten op echt doelgevaar. Beide ploegen staken één keer het neus aan het venster, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft krikten beide ploegen hun niveau op. Vlak na rust verzilverde Hoogstraten een vrije trap. De bal werd in de tweede zone gedropt en opnieuw voor doel gebracht waar Fall moederziel alleen stond en de 1-0 vrij kon binnenkoppen. Op het uur hingen de bordjes alweer in evenwicht. Zulte Waregem-huurling Stan Braem maakte gelijk voor de bezoekers. Beide ploegen creëerden nog enkele kansen, maar kwamen niet meer tot scoren."

1. Kansen gaan er finaal niet in: topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse eindigt op gelijkspel (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft was het wachten op echt doelgevaar. Beide ploegen staken één keer het neus aan het venster, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft krikten beide ploegen hun niveau op. Vlak na rust verzilverde Hoogstraten een vrije trap. De bal werd in de tweede zone gedropt en opnieuw voor doel gebracht waar Fall moederziel alleen stond en de 1-0 vrij kon binnenkoppen. Op het uur hingen de bordjes alweer in evenwicht. Zulte Waregem-huurling Stan Braem maakte gelijk voor de bezoekers. Beide ploegen creëerden nog enkele kansen, maar kwamen niet meer tot scoren. [naar artikel]

2. Herbekijk hier integraal de topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse, die eindigde op gelijkspel (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse kreeg gisteravond geen winnaar. In de eerste helft was het wachten op echt doelgevaar. Beide ploegen staken één keer het neus aan het venster, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft krikten beide teams hun niveau op. Vlak na rust verzilverde Hoogstraten een vrije trap. De bal werd in de tweede zone gedropt en opnieuw voor doel gebracht, waar Fall moederziel alleen stond en de 1-0 vrij kon binnenkoppen. Op het uur hingen de bordjes alweer in evenwicht. Zulte Waregem-huurling Stan Braem maakte gelijk voor de bezoekers. Beide ploegen creëerden nog enkele kansen, maar kwamen niet meer tot scoren. U kunt als HLN-abonnee de wedstrijd hieronder volledig herbekijken! [naar artikel]

3. Bekijk hier de samenvatting van de topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse, die eindigde op gelijkspel (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De topper in eerste amateur tussen Hoogstraten en Lokeren Temse kreeg zaterdag geen winnaar. Fall scoorde voor Hoogstraten, Braem voor de bezoekers. Kijk hieronder naar de uitgebreide samenvatting! [naar artikel]

4. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Hoogstraten scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust komt de thuisploeg op voorsprong na een vrije trap. Het is Fall die de 1-0 binnenkopt. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

5. Berchem wint in amateur 1, Rupel Boom in amateur 1 en RC Mechelen in provinciale 1 (03/09/2017 - Sporza)

In de lagere afdelingen van ons vaderlandse voetbal wordt sinds dit (en vorig) weekend weer volop gespeeld. Bekijk hier alle uitslagen. [naar artikel]

6. Lierse Kempenzonen opent in eerste amateur met een gelijkspel (01/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Lierse Kempenzonen heeft bij het debuut in Eerste Amateur niet kunnen winnen. Een van de erfgenamen van het ter ziele gegane Lierse bleef steken op een 1-1 gelijkspel in eigen huis. Voor Lierse opende Simon Vermeiren (ex-Beerschot Wilrijk), maar die voorsprong kon het niet vasthouden. Aaron Vanfleteren maakte gelijk voor de bezoekers uit Knokke met een rake kopbal. [naar artikel]

7. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: wie scoort als eerste? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Voorlopig staat er nog een 0-0 op het scorebord. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

8. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: 0-0 aan de rust, wie scoort als eerste? (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Aan de rust staat het nog steeds 0-0. Beide ploegen kregen al één grote kans, maar konden die niet verzilveren. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

9. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: thuisploeg scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Braem maakt gelijk (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Fall, maar op het uur hangen de bordjes alweer in evenwicht. Het is Stan Braem die de bezoekers op gelijke hoogte brengt. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]