Last van hoofdpijn of jeuk na het eten van chocolade? Of was dat glas rode wijn tijdens de lunch de boosdoener? De kans bestaat dat je een histamine-intolerantie hebt. “Deze chemische stof is van nature in ons lichaam aanwezig”, weet diëtiste Kris Gillis. Hoe kun je dan intolerant worden? Met welke klachten krijg je te maken en hoe raak je er weer vanaf? De experte geeft uitleg: “Ook stress heeft een grote impact.” [naar artikel]
Meer dan 40 procent van de inwoners van een Italiaans stadje die waren besmet met het nieuwe coronavirus, had geen symptomen. Dat stellen... [naar artikel]
Een snotneus, een kriebelhoestje, hoofdpijn - op een moment dat ons land met een zorgwekkende stijging van de coronacijfers kampt, kan dat voor... [naar artikel]
Een snotneus, kriebelhoestje, hoofdpijn - op een moment dat ons land met een zorgwekkende stijging van de coronacijfers kampt, kan dat voor stress... [naar artikel]
Een snotneus, kriebelhoestje, hoofdpijn - op een moment dat ons land met een zorgwekkende stijging van de coronacijfers kampt, kan dat voor stress... [naar artikel]
Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]
De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]
België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]
Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.