10/03/2024 - 14:10
"Na een mislukte panenka van Ubachs en een afgekeurde goal van Daminet hielden HO Heide en Boorsem het op een doelpuntloos gelijkspel."

1. Door mislukte panenka en afgekeurde goal: HO Heide en Boorsem houden het op scoreloos gelijkspel (10/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Na een mislukte panenka van Ubachs en een afgekeurde goal van Daminet hielden HO Heide en Boorsem het op een doelpuntloos gelijkspel. [naar artikel]

2. Pijnlijk: Chicharito laat in allerlaatste minuut zege liggen door een mislukte panenka (09/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Chicharito kreeg in de 96ste minuut de kans om vanop de penaltystip de winnende 3-2 binnen te schieten voor Galaxy in de competitiewedstrijd tegen Kansas City, maar hij besloot bijzonder zwak op de doelman. Zelf kon hij er gelukkig wel om lachen, de 34-jarige Mexicaanse spits had immers al tweemaal gescoord. De wedstrijd dateert al van enkele dagen geleden, maar kijk toch nog even mee. [naar artikel]

3. Champagnedouche, mislukte panenka en een flater in de defensie: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (11/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een champagnedouche, mislukte panenka en een flater in de defensie: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

4. Beerschot Wilrijk speelt aantrekkelijke galawedstrijd ondanks scoreloos gelijkspel (30/07/2016 - Gazet van Antwerpen)

FCO Beerschot Wilrijk dat 's middags pas terugkeerde van een zware stage van een week om in de namiddag present te geven op de jaarlijkse fandag, liet een aantal niet onbelangrijke kernspelers uit voorzorg rusten tijdens de galawedstrijd tegen FC Eindhoven. Als bankzitters werden een aantal jongeren uit de beloftenkern opgeroepen. [naar artikel]

5. Tien Mechelaars blijven steken op scoreloos gelijkspel tegen KV Kortrijk (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en KV Kortrijk hebben 0-0 gelijkgespeeld op de derde speeldag van de Jupiler Pro League. De Kerels stonden nochtans ruim tachtig minuten met een mannetje meer na een vroege rode kaart voor Nils Schouterden, maar konden dat niet uitbuiten. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

6. Scoreloos gelijkspel voor Zelem (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)

In de vierde provinciale A van het voetbal is Eendracht Zelem er niet in geslaagd de volle buit te pakken. De partij tegen VKM Sint-Truiden eindigde op 0-0. [naar artikel]

7. Westerlo en Charleroi stellen teleur in scoreloos gelijkspel (22/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi is er niet in geslaagd op te rukken naar de tweede plaats in het klassement. De Carolo's kwamen in een povere partij in 't Kuipje tegen [naar artikel]

8. Mourinho verliest geduld tijdens scoreloos gelijkspel United en vliegt naar tribune (29/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

José Mourinho heeft zichzelf vandaag opnieuw in de problemen gewerkt. De manager van Manchester United moest de tweede helft van de [naar artikel]

9. Claudio Bravo valt uit bij Chili in scoreloos gelijkspel tegen Colombia (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met een bleke 0-0 in een teleurstellende wedstrijd zijn Colombia en Chili vanavond weinig opgeschoten in de jacht op een WK-ticket. In de [naar artikel]