Zeg niet zomaar casino. In Middelkerke spreekt men liever over Silt, want het totaalconcept met zicht op zee is veel meer dan een speelzaal. Over exact een week opent dé nieuwe eyecatcher aan de kust de deuren. “Het visitekaartje van onze badplaats, waar in de hele wereld over gesproken zal worden”, belooft burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD) nu al. Maar wat zal deze parel uiteindelijk gekost hebben? Is een kamer in het bijhorende viersterrenhotel spek voor mijn bek? En wat hebben de Rode Duivels ermee te maken? Wij sommen alle weetjes op in de aanloop naar de opening en tonen enkele imposante dronebeelden van het prachtige gebouw. [naar artikel]
Met Céleste Caviar komt er in Antwerpen een derde speler op de markt die kaviaar aanbiedt. Anders dan de voorgangers richt Céleste zich tot de privémarkt. Met drie soorten van deze steureitjes zorgen ze ervoor dat kaviaar in verschillende prijscategorieën beschikbaar is. Onder meer avondrestaurant Roji werkt al met Céleste. [naar artikel]
Chefs uit hele land zetten maandagmorgen vaart naar de Antwerpse zoo voor de uitreiking van de nieuwe Michelin-sterren. Onze man legt mes en vork opzij en beantwoordt de belangrijkste vragen. [naar artikel]
De beste manier om de kwaliteit te meten is door er naar te kijken... The post 7 dingen die u moet weten alvorens u mag meepraten over… kaviaar appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Wie worden de loodgieters van Donald J. Trump? Wie zit in de regering van de 45ste president van Amerika? Trumps kabinet lijkt op het eerste gezicht een mikmak van outsiders, insiders, ex-militairen, en mensen met zeer veel geld. Wie zijn ze, wat gaan ze doen? Amerikawatcher Björn Soenens wikt en weegt "all the president’s men". [naar artikel]
Een groeiend corruptieschandaal met Azerbeidzjan ondermijnt de Raad van Europa, die juist hoort toe te zien op de rechtsstaat. De Spaanse voorzitter zit inmiddels op de schopstoel. [naar artikel]
Hoewel China op het gebied van voeding een bijzonder ongunstig imago meedraagt, wordt in vele toprestaurants over de hele wereld kaviaar uit het land geserveerd. Alleen laten vele chefs het na om de exact herkomst van het product te melden. Gevreesd wordt immers dat het cliënteel negatief zou kunnen reageren. Nochtans blijkt volgens experts de […] The post 21 van de 26 Parijse 3-sterrenzaken serveren kaviaar uit Rusland, noch Iran appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Kaviaar: het zwarte goud uit de zee dat verleidt en tot de verbeelding spreekt. De onbevruchte eitjes van de steur worden wereldwijd beschouwd als een delicatesse en in vele gevallen als een statussymbool. Kaviaar was in middeleeuws Rusland een vleesvervanger tijdens die dagen dat de Russisch-orthodoxe kerk vlees eten verbood. De gebroeders Petrossian en Charles Ritz waren er verantwoordelijk voor dat kaviaar nu een luxepositie heeft. De Petrossians introduceerden kaviaar bij de Fransen op de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1925. Miljardair Charles Ritz stimuleerde het verbruik onder de high society. Op deze adressen in Antwerpen vind je de lekkerste gerechten met kaviaar op het menu: [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.