Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Tom Waes opent zijn hart in podcast van Peter Van de Veire: “Nu het verdriet om de breuk weg is, zie ik mijn ex nog vaak”

21/03/2024 - 14:50
"Het is een bijzonder openhartige Tom Waes (55) die te gast in de podcast ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’. De tv-maker vertelt er niet alleen honderduit over z’n nieuwe programma, maar ook over de relatie met z’n ex, Myriam, en hun twee kinderen en over het aanbod dat hij van VTM kreeg. Een bloemlezing. “Mijn kinderen kijken totaal niet naar mijn programma’s. ‘Kamp Waes’? Niet gezien.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Tom Waes opent zijn hart in podcast van Peter Van de Veire: “Nu het verdriet om de breuk weg is, zie ik mijn ex nog vaak” (21/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het is een bijzonder openhartige Tom Waes (55) die te gast in de podcast ‘Peter Van de Veire & De Zandloper’. De tv-maker vertelt er niet alleen honderduit over z’n nieuwe programma, maar ook over de relatie met z’n ex, Myriam, en hun twee kinderen en over het aanbod dat hij van VTM kreeg. Een bloemlezing. “Mijn kinderen kijken totaal niet naar mijn programma’s. ‘Kamp Waes’? Niet gezien.” [naar artikel]


2. INTERVIEW. Hebe Van de Veire (18): “Ik ben liever de dochter van mijn papa dan de dochter van Peter Van de Veire” (07/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Ze is een van de BV-jongeren uit het televisieprogramma Jong Geweld, studeert in ’t Stad en wil vanuit Antwerpen zo veel mogelijk nieuwe dingen ontdekken. De jongste dochter van Peter Van de Veire heeft veel in haar mars. “Maar ik ben liever Hebe dan de dochter van een bekende radiopresentator.” [naar artikel]


3. Peter Van de Veire (48), twee maanden na de naaktfilmpjes: "Er is een kernbom op planeet Peter gevallen, denken de mensen. Welnee. Ik voel me best goed" (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Plots werd z'n privacy te grabbel gegooid en daar had hij duidelijk niet voor gekozen. Daar stond-ie, twee maanden geleden. Peter Van de Veire (48). Spiernaakt. Eerst letterlijk, erna ook figuurlijk. Hij had onder een steen kunnen kruipen en o ja, die verleiding wás er. Maar hij deed het niet. In de plaats bleef hij radio maken. En binnenkort ook televisie. In 'Big Brother' helpt hij als presentator mensen ontdekken wat hij zelf al weet: wat er met je gebeurt als de wereld alles van je weet, zelfs je lelijkste stukjes. “Maar ik heb er nooit voor gekozen mijn privacy op straat te gooien. Dat deed iemand anders voor me.” [naar artikel]


4. Peter Van de Veire na de naaktfilmpjes: ‘Een kernbom op planeet Peter? Welnee. Ik voel me best goed’ (17/11/2020 - De Morgen)

Daar stond hij, twee maanden geleden. Peter Van de Veire (48). Spiernaakt. Eerst letterlijk, erna ook figuurlijk. Hij had onder een steen kunnen kruipen en die verleiding wás er. Maar hij deed het niet. In de plaats bleef hij radio maken. En binnenkort ook televisie. In 'Big Brother' helpt hij, samen met zijn Nederlandse copresentator, mensen ontdekken wat hij zelf al weet: wat er met je gebeurt als de wereld alles van je weet, zelfs je lelijkste stukjes. ‘Maar ik heb er nooit voor gekozen mijn privacy op straat te gooien. Dat deed iemand anders voor me’, zegt hij in een interview met Het Laatste Nieuws. [naar artikel]


5. IN BEELD. Een vliegende Peter en Tom Waes in een chocopot: dit was de afscheidsshow van Peter Van De Veire (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zaterdagavond ging het dak eraf in het Sportpaleis voor de bedankingsshow van Peter Van de Veire (50). Tal van fans en artiesten zongen, dansten en feestten bijna acht uur lang. “Voor mij hoefden lange speeches niet, ik wilde vooral een groot feest", vertelt Peter. Onder meer Niels Destadsbader, Regi, Gert & James, Metejoor, Loreen, Willy Somers en Tom Waes zwaaiden de radiopresentator uit. [naar artikel]


6. Peter Van de Veire opent in nieuw programma de jacht op Nederlanders die ons land ‘binnenvallen’ in ‘De invasie’ (12/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De Cooke & Verhulst show’ kondigde Peter Van de Veire maandagavond (49) een opvallende missie aan: voor het Nederlandse spelformat ‘De invasie’ gaat hij op klopjacht naar bekende Nederlanders die ons land binnenvallen. Alle zes miljoen Vlamingen kunnen helpen om hen te klissen. “Bij deze een oproep: belt er een Hollander aan, laat hem binnen. En laat het ons weten.” [naar artikel]


7. ‘Ik heb met ‘Boris’ een reeks gemaakt over een verdriet van 25 jaar oud en daar komt dan plots een laagje verdriet van 25 dagen oud bovenop’ (24/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Verdriet is kneedbaar: ik kan het mijne groter en kleiner maken. Ja, ik heb veel vertrouwen in verdriet’ (07/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Achter de lach van Jan Boskamp schuilt verdriet: “Mensen zeggen weleens dat verdriet slijt. Nou, donderstraal maar op” (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar Jan Boskamp ook komt, de lach vergezelt hem. Maar achter die lach schuilt eveneens verdriet. Hoe de 75-jarige tv-knuffelbeer het leven koestert, ondanks tal van tegenslagen. “Man, al die mensen die je ontvallen... Waardeloos. Echt waardeloos.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!