Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

05 July 2020
12:05 uur

Lola zat 8 jaar lang vastgeketend op beton, nu palmt ze (terecht) werkelijk alle bedden in

Het Laatste Nieuws

17/05/2017 - 22:20

Het leven van pitbull Lola was in één woord samen te vatten: miserabel. 8 jaar lang zat de viervoeter vastgeketend in een vuile, donkere garage


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Een jaar lang zat deze kleine orang-oetan vastgeketend tussen twee huizen, op het beton. Soms mocht hij eruit om een gezin te entertainen (30/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het verhaal van de kleine orang-oetan Mingky is erg schrijnend. Toen hij als baby werd gevangengenomen bij een Indonesisch bos waar hij in alle
  [naar artikel]
 2. Hond die 15 jaar vastgeketend zat aan hondenhok is eindelijk bevrijd (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Al vijftien jaar lang zat Bear vastgeketend aan zijn hondenhok in Long Island. Hij kreeg dagelijks zijn portie hondenbrokken en water, maar voor de rest werd hij vooral aan z’n lot overgelaten.
  [naar artikel]
 3. Zwarte Lola “uit de stripteasebar” overleden (08/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Maar vandaag is ze niet meer.
  [naar artikel]
 4. Zwarte Lola “uit de stripteasebar” overleden (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Maar vandaag is ze niet meer.
  [naar artikel]
 5. 'Zwarte Lola uit de stripteasebar' viert 90ste verjaardag in Heusden-Zolder (13/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Heusden-Zolder“Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Vandaag wordt Zwarte Lola 90. In Bolderberg, waar de Maastrichtse al jaren woont, kreeg ze een ererondje in de huifkar.
  [naar artikel]
 6. Deze hond zat vijf jaar vastgeketend onder een huis. Ze knaagde haar poot af om te ontsnappen (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een hond die vijf jaar lang eenzaam en alleen vastgeketend zat onder een verlaten huis in het Amerikaanse Saint Louis, heeft zich op een
  [naar artikel]
 7. Kala zat twee maanden lang vastgeketend in klauwen van seriemoordenaar: "Maar hij heeft me niet kunnen breken" (14/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee maanden lang zat Kala Brown vastgeketend in een container op het landgoed van Todd Kohlhepp in Woodruff (South Carolina). Ze had met eigen
  [naar artikel]
 8. ZOO ROMANTISCH. Hoe de goedzak Nito de venijnige Lola voor zich won. Al was daar een ingenieus datingplan voor nodig (01/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  De verzorgers waren het zelf al gaan verzuchten bij de baas: die venijnige Lola, die zou nooit vallen voor goedzak Nito. Werkelijk alles hadden ze geprobeerd met die tamandua’s. Tot een ingenieus uitgekiend datingplan van de zoo redding bracht en het koppel in de zomer van 2016 toch in elkaars klauwen viel. Sindsdien slentert het duo door hun hok als een koppel dat al dertig jaar getrouwd is. “Waarlijk onafscheidelijk.”
  [naar artikel]
 9. Zwarte Lola, de seksbom zonder seksleven (08/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Ik ben Lola, zwarte Lola. Lola uit de stripteasebar.” Met die woorden bracht Annie Heuts, beter bekend als haar wulpse alter ego, de hoofden van vele Vlaamse mannen op hol in de jaren 60 en 70. De zangeres stierf afgelopen donderdag op 90-jarige leeftijd. Het etiket ‘seksbom’ kreeg ze - tot haar eigen frustratie - nooit afgeschud.
  [naar artikel]
 10. De seksbom die nauwelijks een seksleven had: Zwarte Lola overleden (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik ben Lola, zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” Met die woorden bracht Annie Heuts, beter bekend als haar wulpse alter ego, in de jaren 60 en 70 de hoofden van Vlaamse mannen op hol. De zangeres stierf donderdag op 90-jarige leeftijd. Het etiket ‘seksbom’ kreeg ze – tot haar eigen frustratie – nooit van zich afgeschud.
  [naar artikel]
 11. Buurtbewoners weten wat ze willen voor eindeloze werken aan straat: “Beton duurt te lang, geef ons maar gewoon asfalt” (30/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  De bewoners van de Biesemstraat zijn de werken in hun straat, die al bezig zijn van in augustus vorig jaar, meer dan beu. Ze zetten daarom een petitie op om de gemeente te vragen asfalt te leggen in plaats van beton. Dat moet te lang drogen.
  [naar artikel]
 12. Ouders van uitgehongerde kinderen in Californië pleiten onschuldig (19/01/2018 - VRT NWS)
  David en Louise Turpin, de ouders van 13 kinderen die zondag compleet verwaarloosd gevonden werden door de politie, pleiten onschuldig voor alle aanklachten. Ze worden beschuldigd van foltering, mishandeling en vrijheidsberoving. 12 van de kinderen zijn ondervoed en ze werden als straf vastgeketend aan hun bedden.
  [naar artikel]
 13. Inzameling voor aangereden chiromeisje Lola is succes (15/08/2018 - VRT NWS)
  Vrienden van het aangereden chiromeisje Lola zijn een inzamelactie voor haar gestart. Lola werd begin augustus aangereden tijdens een trektocht op chirokamp in Nederland. Ze is buiten levensgevaar, maar er wacht haar een zware revalidatie. Met het ingezamelde geld willen vrienden Lola en haar gezin steunen. Intussen is er al bijna 10.000 euro ingezameld. 
  [naar artikel]
 14. Werknemers Inter-Beton leggen werk neer: "Alle betoncentrales in ons land dicht" (18/05/2018 - De Morgen)
  Het personeel van Inter-Beton, dat stortklaar beton produceert, heeft vandaag het werk neergelegd uit protest tegen de hoge werkdruk. Volgens socialistisch vakbondsman Jan Staal zijn alle betoncentrales in België - meer dan dertig - dicht. Dinsdag volgt er overleg met de directie.
  [naar artikel]
 15. Lola (16) overlijdt exact een jaar na aanrijding tijdens Chirokamp (02/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Lola (16), het meisje uit het Vlaams-Brabantse Boutersem dat een jaar geleden tijdens een Chirokamp in Nederland is aangereden, is vrijdag na een lange strijd overleden. Dat meldt vader Dieter op zijn blog.
  [naar artikel]
 16. Waarom is 2.000 jaar oud Romeins beton nog altijd zo stevig? Wetenschappers denken het antwoord gevonden te hebben (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Waarom verbrokkelt 2.000 jaar oud Romeins beton niet in zeewater, en modern beton na amper enkele tientallen jaren wel? Wetenschappers van de
  [naar artikel]
 17. Dit huis met een bizarre vorm bestaat voor bijna 100 procent uit beton (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beton heeft een kil imago, maar dat is niet helemaal terecht. Voor hun opvallend huis in Grimbergen kozen Tom en Els voor een brutere, minder
  [naar artikel]
 18. Lola (16) jaar na ongeval overleden: tweede aangrijpende zomerkamp op rij voor Chirogroep (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Voor het tweede jaar op rij beleeft de Chiro van Roosbeek een bewogen zomerkamp. Vorig jaar werd Lola (16) op dag één van hun bivak aangereden, nu kwam op dag één het bericht dat het meisje was overleden. “Het is samen aan het kampvuur zitten, babbelen, zwijgen en huilen.”
  [naar artikel]
 19. Werknemers Inter-Beton staken tegen hoge werkdruk: alle betoncentrales in ons land dicht volgens vakbond (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel van Inter-Beton - dat stortklaar beton produceert - heeft vandaag het werk neergelegd uit protest tegen de hoge werkdruk. Volgens...
  [naar artikel]
 20. Werknemers Inter-Beton staken tegen hoge werkdruk (18/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het personeel van Inter-Beton, dat stortklaar beton produceert, heeft vrijdag het werk neergelegd uit protest tegen de hoge werkdruk. Volgens de socialistische vakbondsman Jan Staal zouden alle betoncentrales in België - meer dan 30 - dicht zijn. Dinsdag volgt er overleg met de directie.
  [naar artikel]
 21. Lola McQueen uit ‘Belgium’s Got Talent’ bekroond met holebi-award (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naar jaarlijkse gewoonte reikt de Europese LGBT+ netwerkzender OUTtv de OUT Media Award uit. In Vlaanderen gaat de award dit jaar naar Lola...
  [naar artikel]
 22. Limburgse ziekenhuizen staan klaar: “We hebben 200 bedden voor corona” (14/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De zeven Limburgse ziekenhuizen hebben op dit moment samen zo’n 200 bedden voorzien om een toestroom van coronapatiënten op te vangen. Ondertussen geldt in alle ziekenhuizen een quasi bezoekverbod en worden alle niet-dringende raadplegingen, onderzoeken en ingrepen geannuleerd.
  [naar artikel]
 23. Man volgt gps door vers gegoten beton, kostenplaatje van 55.000 euro  (29/05/2018 - VRT NWS)
  De bestuurder van een bestelwagen heeft het nieuwe wegdek van de Osseveldtstraat in Merchtem, in Vlaams-Brabant, vernield. Hij reed 300 meter lang door beton dat nog niet droog was.
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Kleine Lola (2) maakt schilderijen van 20.000 euro (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is amper twee jaar oud, maar de kleine Lola heeft al een mooi bedrag op haar spaarrekening staan. De peuter heeft haar eigen tentoonstellin in...
  [naar artikel]
 25. Moedige Lola (12) heeft de laatste weken van haar leven aan de wetenschap gegeven: “Voor al de andere kinderen die lijden” (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 2 april van dit jaar heeft de twaalfjarige Lola Muñoz uit New York de strijd tegen een agressieve kanker verloren. Maar niet voor ze alles...
  [naar artikel]
 26. Waarom ons land er nog niet zo slecht voor staat: “Meer bedden op intensieve zorgen” (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel intensivecare-bedden redden levens: dat bewijst Duitsland waar het corona-virus in alle hevigheid heeft toegeslagen en toch ‘maar’ 44...
  [naar artikel]
 27. Zwarte Lola ("van de stripteasebar") is op haar 90e overleden (08/11/2019 - VRT NWS)
  Zwarte Lola (Annie Heuts) is niet meer. De zangeres die vooral in de jaren 60 en 70 menig jaloerse echtgenote de kast op joeg met haar provocerende liedjes en podiumgedrag is 90 jaar geworden.
  [naar artikel]
 28. Vader chiromeisje Lola (15) overweldigd door steun dorpsgenoten: “Zo'n benefiet doet Lola glimlachen en ontroert ons enorm” (17/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ruim anderhalve maand na het ongeval waarbij chiromeisje Lola D. (15) in het Nederlandse Bergeijk levensgevaarlijk gewond raakte , wordt ze overweldigd door steun. Tientallen dorpsgenoten zetten immers een immens benefiet op poten.
  [naar artikel]
 29. Na 25 jaar terug in Europa: legioen van Keulen palmt Londense straten helemaal in (14/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  25 jaar lang blonk FC Köln uit in afwezigheid op het Europese toneel, maar dit seizoen brengen de Duitsers daar verandering in. En of dat het
  [naar artikel]
 30. Skelet van ‘mislukte Houdini’ vastgeketend aan boom gevonden, twee jaar nadat man vermist raakte (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar lang stond de Russische politie voor een raadsel. Waar was de vermiste wandelaar en survivalenthousiasteling Ivan Klyucharev?...
  [naar artikel]
 31. Skelet van ‘mislukte Houdini’ vastgeketend aan boom teruggevonden, twee jaar nadat Rus vermist raakte (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar lang stond de Russische politie voor een raadsel. Waar was de vermiste wandelaar en survivalenthousiasteling Ivan Klyucharev?...
  [naar artikel]
 32. Betonoorlog op Blauwe Boulevard (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Betonreuzen Casters en Inter Beton vechten een heuse betonoorlog uit aan de Hasseltse Kanaalkom. Terwijl Casters straks meer dan 130.000 m³ beton mag leveren voor het enorme bouwproject op de Blauwe Boulevard, moet Inter Beton toekijken. Met een rechtszaak tegen de vergunning van de tijdelijke betoncentrale die Casters momenteel op de werf bouwt, hoopt Inter Beton deze slag nog te winnen. Inzet: 10 miljoen euro, de prijs van het beton. De installatie is vergund, maar volgens Inter Beton mag een betoncentrale niet middenin een woonzone liggen.
  [naar artikel]
 33. 3 op 4 bedden in nachtopvang voor daklozen bezet (26/02/2018 - VRT NWS)
  Door het vriesweer zijn in de nachtopvang voor daklozen 3 op de 4 bedden bezet. Dat blijkt uit een rondvraag van de regionale redacties van Radio 2 bij enkele Vlaamse centrumsteden. In de grote steden zijn er in totaal meer dan 500 bedden voorzien voor daklozen. Alle daklozen die een bed zochten werden vannacht geholpen en ook voor deze nacht is er voldoende opvang voorzien.
  [naar artikel]
 34. Afscheid van Zwarte Lola: “Ze heeft zoveel betekend, waarom is er zo’n lage opkomst?” (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vijftigtal mensen waren vrijdag voormiddag aanwezig op de begrafenis van zangeres Zwarte Lola.
  [naar artikel]
 35. Maar liefst vijftig jaar vastgeketend, maar nu heeft deze olifant zijn vrijheid terug (18/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ruim vijtig jaar vastgeketend in de buurt van een tempel. Dat was jarenlang het lot van Gajraj, een 70-jarige olifant uit de Indiase stad Satara. Maar sinds kort is hij uit zijn lijden verlost. Het dier is zaterdag aangekomen in het Wildlife SOS Olifantenverblijf waar hij nu eindelijk weer kan genieten van zijn vrijheid.
  [naar artikel]
 36. ?Lola won vorig seizoen ‘The Voice’?: "Maar optreden? Nee, dat hoeft niet meer" (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wint het vijfde seizoen van ‘The Voice’, inclusief auto, platencontract en 25.000 euro? Ook Lola Obasuyi (20), die vorig jaar zegevierde, kijkt...
  [naar artikel]
 37. Maggie De Block: "Nog eens 759 bedden bijgemaakt op intensieve zorg", totaal staat nu op 2.650 bedden (22/03/2020 - VRT NWS)
  "Er zijn 759 extra bedden bijgekomen voor patiënten die intensieve zorg nodig hebben", dat vertelt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) in "De zevende dag". In totaal zijn er nu dus 2.650 bedden op de intensieve zorg in de Belgische ziekenhuizen. En er zullen nog bedden bijkomen. Op dit moment verblijven 290 coronapatiënten op intensieve zorg.
  [naar artikel]
 38. Buren horen gegil uit ‘horrorhuis’, politie ontdekt aan bed vastgeketend meisje (5) (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Mexico heeft de lokale politie een opvallende ontdekking gedaan. In een verlaten woning troffen ze een vijfjarig meisje aan, vastgeketend aan het bed.
  [naar artikel]
 39. Mechelen voorziet schakelzorgcentrum voor coronapatiënten in oud-ziekenhuis (01/04/2020 - VRT NWS)
  Het voormalige ziekenhuis van Mechelen wordt omgebouwd tot een schakelzorgcentrum. Dat is een centrum waar coronapatiënten die ontslagen zijn uit het ziekenhuis terecht kunnen voor hun verder herstel. “We voorzien 50 bedden”, zegt burgemeester Alexander Vandersmissen. “We kunnen de capaciteit nog opdrijven tot 90 bedden.”
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Ouders van Lola (16) geëmotioneerd: hele gemeente komt samen om zwaargewond meisje te steunen (01/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Zo’n tweehonderd vrijwilligers en ontelbaar veel Boutersemnaren deden mee aan de benefietactie ‘Boutersem vecht voor Lola’. Het werd een Vlaamse kermis van formaat.
  [naar artikel]
 41. Werknemers Inter-Beton staken tegen hoge werkdruk (18/05/2018 - De Tijd)
  10:15 De ruim 30 betoncentrales van Inter-Beton in België zijn dicht. Dat laat de socialistische vakbond weten. Het personeel van het bedrijf dat stortklaar beton produceert, heeft vrijdag het werk neergele...
  [naar artikel]
 42. Hollywood rouwt om Lola Albright (91) (25/03/2017 - De Redactie)
  De Amerikaanse actrice Lola Albright was een veelgevraagde actrice in de naoorlogse filmindustrie. In de jaren 70 en 80 acteerde ze in verschillende tv-series.
  [naar artikel]
 43. Wat als er meer patiënten dan bedden zijn? (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ons land telt in totaal zo’n 1.900 intensive care-bedden. Maar wat als er meer coronapatiënten dan bedden zouden zijn? “Het eerste criterium is overlevingskans: wie een grotere overlevingskans heeft, krijgt voorrang”, klinkt het ethisch advies van het UZ Leuven.
  [naar artikel]
 44. Voor het eerst gebruikt in ons land: beton dat zichzelf herstelt (31/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Voor het eerst is in ons land “zelfherstellend” beton gebruikt, en dat bij de voorbereidende werken aan de Antwerpse Oosterweelverbinding. “In het beton zitten kalkproducerende bacteriën die je in afval van aardappelen vindt, en die eventuele scheurtjes in het beton snel weer opvullen”, aldus professor Nele Debelie (UGent). Voordelen? “Veel minder reparatie- en onderhoudskosten”, klinkt het overtuigd op de bouwwerf.
  [naar artikel]
 45. Uw beton is geld waard (07/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  BRUSSELVlaanderen trekt een eerste bedrag van 5 miljoen euro uit, als steun in de rug voor wie grondverhardingen in beton of asfalt definitief uitbreekt en vergroent. “Door deze zogenaamde onthardingsprojecten kan regenwater opnieuw in de grond dringen, in plaats van wateroverlast te veroorzaken. En ’s zomers blijft de hitte minder lang hangen”, zegt bevoegd minister Schauvliege (CD&V).
  [naar artikel]
 46. Ontvoerder die vrouw had vastgeketend in container bekent 7 moorden (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De man die de 30-jarige Kala Brown ontvoerd had en haar had vastgeketend als een hond in een container, heeft tegenover de politie minstens 7 moorden bekent.
  [naar artikel]
 47. Ontvoerder die vrouw had vastgeketend in container bekent 7 moorden (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De man die de 30-jarige Kala Brown ontvoerd had en haar had vastgeketend als een hond in een container, heeft tegenover de politie minstens 7 moorden bekent.
  [naar artikel]
 48. Goochelaar vermist nadat hij zich vastgeketend laat onderdompelen in Ganges (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Indiase illusionist Chanchal Lahiri, bekend onder de artiestennaam ‘Jadugar Mandrake’ is vermist. De goochelaar had zich gisteren vastgeketend...
  [naar artikel]
 49. ‘Was dit nu werkelijk het enige wat u kon doen, meneer Gyselbrecht?’ (02/03/2018 - De Standaard)
  Op het proces over de kasteelmoord krijgen alle partijen vrijdag de kans om te reageren op de pleidooien. André Gyselbrecht (67), Pierre Serry (67), Evert de Clercq (54) en Franciscus Larmit (40) staan terecht voor de moord op Stijn Saelens.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.