24/03/2024 - 09:50
"Met een zuinige 0-1-zege op het veld van Witgoor Dessel behoudt leider Termien (derde afdeling VV B)vier punten voorsprong op Berg en Dal. “We monopoliseerden de bal en kwamen op voorsprong nadat Heeren diep opende op mij, ik doorspeelde naar de vroeg ingevallen Yakupcebioglu, die aflegde voor doelpuntenmaker Carvalho”, beschrijft aanvoerder Pieter Jeunen het doelpunt. “Zowel voor als na de pauze waren we dicht bij een tweede treffer, die er uiteindelijk niet kwam. Met vier punten voorsprong op vier matchen van de streep moeten we naar niemand meer kijken. Laat ons in het paasweekend de kopjes leegmaken zodat we klaar zijn voor vier finales.” "

1. Zuinige zege houdt Termien op titelkoers: vier punten voorsprong met vier matchen te gaan (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Met een zuinige 0-1-zege op het veld van Witgoor Dessel behoudt leider Termien (derde afdeling VV B)vier punten voorsprong op Berg en Dal. “We monopoliseerden de bal en kwamen op voorsprong nadat Heeren diep opende op mij, ik doorspeelde naar de vroeg ingevallen Yakupcebioglu, die aflegde voor doelpuntenmaker Carvalho”, beschrijft aanvoerder Pieter Jeunen het doelpunt. “Zowel voor als na de pauze waren we dicht bij een tweede treffer, die er uiteindelijk niet kwam. Met vier punten voorsprong op vier matchen van de streep moeten we naar niemand meer kijken. Laat ons in het paasweekend de kopjes leegmaken zodat we klaar zijn voor vier finales.”  [naar artikel]

2. Inter en Lukaku blijven op titelkoers met zuinige winst tegen Cagliari van Nainggolan (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Inter Milaan heeft zich zondagmiddag op de 30e speeldag in de Serie A niet laten verrassen door staartploeg Cagliari. De Nerazzurri wonnen in eigen huis met 1-0 en behaalden zo een elfde zege op rij in de Serie A. [naar artikel]

3. DERDE AFDELING. Termien blijft op titelkoers, derby baart muis en minuut 93 fataal voor Eksel (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Termien blijft ook na de 0-1-zege bij Witgoor op titelkoers in 3B. De derby Wellen-Schoonbeek-Beverst baarde een muis (0-0) op en Eksel gaf in minuut 93 de eerste zege van het seizoen uit handen: 1-1 tegen Betekom. Ook Zepperen-Brustem behaalde een 1-1-gelijkspel, Pelt won wel. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde afdeling VV B van dit weekend. (gsb/gesi/krth/frba) [naar artikel]

4. MULTILIVE BUITENLAND: PSG op titelkoers: 3-0 tegen Monaco na 20 minuten - Real op voorsprong tegen Malaga (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

In het buitenland staat vanmiddag heel wat interessante affiches op het programma. Dries Mertens en Napoli trappen het geweld af op bezoek bij AC... [naar artikel]

6. MULTILIVE BUITENLAND: PSG op titelkoers: 4 doelpunten tegen Monaco in 25 minuten - Real op voorsprong tegen Malaga (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. MULTILIVE BUITENLAND: Doelpuntenkermis in Parijs: PSG op titelkoers - Real op voorsprong tegen Malaga (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. MULTILIVE. Kijk nu live naar ontknoping in 3de amateur A: Westhoek op titelkoers, ook Hamme op voorsprong (28/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KVK Westhoek ontvangt op eigen veld Erpe-Mere United. Die wedstrijd kan u op deze pagina live bekijken én tevens kan u ook de wedstrijd van titelconcurrent Vigor Wuitens Hamme tegen Eendracht Wervik volgen met tekstupdates. Zo zit u op de eerste rij voor de ontknoping in derde amateur A! [naar artikel]

9. Houdt Termien-doelman Valkeners tegen Pelt al voor zevende keer in negen matchen de nul? (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Een herboren Termien neemt het zondag (15.00u) op tegen Esp. Pelt. Bram Valkeners (27) slikt nog amper tegengoals en de Genkenaars sprongen vanuit de grijze middenmoot naar plek vijf. “De nul houden bleek de sleutel”, vertelt de doelman. [naar artikel]

10. Derby Termien-Pelt uitgesteld, ook deze matchen vallen in het water (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De derby tussen Termien en Pelt in derde afdeling VV B is afgelast wegens de onbespeelbaarheid van het terrein aan de Genkse Oud-Termienstraat. [naar artikel]