Helson beklinkt duel tegen Turkse Rangers voor de pauze

24/03/2024 - 18:40
"Helson won op het veld van Turkse Rangers dankzij doelpunten van Kanli en Brullot in de eerste helft. Doelman Van De Paer wist de aansluitingstreffer van Turkse Rangers te voorkomen."

1. Helson beklinkt duel tegen Turkse Rangers voor de pauze (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Helson won op het veld van Turkse Rangers dankzij doelpunten van Kanli en Brullot in de eerste helft. Doelman Van De Paer wist de aansluitingstreffer van Turkse Rangers te voorkomen. [naar artikel]

2. Turkse Rangers zetten Helson na rust opzij via Sögütcü en Fatih Turan: 1-2 (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Turkse Rangers (eerste provinciale) pakte zaterdagavond de zege op het veld van Helson: 1-2. [naar artikel]

3. Leasinvest beklinkt fusie met Extensa (19/08/2021 - De Tijd)

08:52 De vastgoedinvesteerder in winkel-en kantoorvastgoed boekt een stevig winstherstel in de aanloop naar zijn fusie met ontwikkelaar Extensa. Door de combinatie verliest Leasinvest het statuut van gereg... [naar artikel]

4. Deal tussen American Football en YouTube beklinkt verdere push naar streaming (22/12/2022 - De Tijd)

19:39 De mediaspeler YouTube haalt zijn portefeuille boven voor een gegeerd pakket uitzendrechten van de American football-competitie NFL. Het is een volgende episode in de streamingoorlog tussen klassieke ... [naar artikel]

5. Ali Caglar wordt voorzitter van Turkse Rangers: “Dat woordje ‘Turkse’ zat mij aanvankelijk dwars” (21/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Of hij terug de politiek in gaat wil hij niet gezegd hebben, maar de draad voor zijn sociaal engagement wil Ali Caglar wel opnieuw opnemen. In eerste instantie als kersvers voorzitter van de vierde provincialer Turkse Rangers. Niet alleen wil hij de ploeg weer op de kaart zetten, maar vooral het sociaal karakter van de club verstevigen. Meest opmerkelijk doel is vrouwen in het bestuur krijgen.Chris NELIS [naar artikel]

6. VIDEO. BS Sport sleept dankzij knappe vrije trap gelijkspel uit de brand tegen Turkse Rangers (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

In vierde provinciale A speelden Turkse Rangers en BS Sport zondag met 2-2 gelijk. De thuisploeg stond na de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar mede dankzij deze knappe vrije trap van Vincent Van Roost sleepte BS toch nog een gelijkspel uit de brand. [naar artikel]

7. Kadijk wint propagandamatch tegen Turkse Rangers (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Met een vooroorlogse 5-3 hield Kadijk (3B) zaterdagavond de drie punten thuis in de topper tegen Turkse Rangers. De thuisploeg maakte drie keer een achterstand ongedaan. De wedstrijd op zich was propaganda voor het provinciaal voetbal. Het tumult van enkele heethoofden na affluiten (met duw- en trekwerk) was dat allerminst. [naar artikel]

8. Achel wint topper tegen Turkse Rangers, supporter naar ziekenhuis na val van tribune (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Achel VV (eerste provinciale) heeft zaterdag Turkse Rangers verslagen met 3-0. [naar artikel]

9. Herk FC maakt drie keer achterstand ongedaan en pakt punt tegen Turkse Rangers (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Herk FC (eerste provinciale) knokte tot driemaal terug na een achterstand en pakte zo een punt tegen Turkse Rangers: 3-3. [naar artikel]

10. Turkse Rangers pakt derde zege op zij tegen KVK Beringen (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Turkse Rangers (eerste provinciale) zette zondag KVK Beringen opzij met 2-0. [naar artikel]