Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Stephanie Planckaert maakt met ‘Families XXL’ presentatiedebuut bij VTM: “Ik ga binnenkijken bij grote gezinnen”

29/03/2024 - 06:10
"Haar dochter Iluna (18) zit aan de universiteit, zoon Mageno (16) in het middelbaar en nakomertje Elara is ook alweer 9. Een prachtig gezin, vindt ook Stephanie Planckaert (35) zelf. Drie kinderen is een hele hoop werk, maar wat als dat er 6, 9 of 13 zijn? Dat zoekt ze uit in het gloednieuwe programma ‘Families XXL’ bij VTM. Nieuw op zaterdagavond. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Stephanie Planckaert maakt met ‘Families XXL’ presentatiedebuut bij VTM: “Ik ga binnenkijken bij grote gezinnen” (29/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Haar dochter Iluna (18) zit aan de universiteit, zoon Mageno (16) in het middelbaar en nakomertje Elara is ook alweer 9. Een prachtig gezin, vindt ook Stephanie Planckaert (35) zelf. Drie kinderen is een hele hoop werk, maar wat als dat er 6, 9 of 13 zijn? Dat zoekt ze uit in het gloednieuwe programma ‘Families XXL’ bij VTM. Nieuw op zaterdagavond. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


2. Stephanie Planckaert: ‘Als we in Vlaanderen woonden, had ik nooit toegezegd voor iets als ‘Château Planckaert’’ (28/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. VTM komt met programma ‘Families XXL’ waarin Stephanie Planckaert grote gezinnen ontmoet (14/03/2024 - Newsmonkey)

Binnenkort krijgt Stephanie Planckaert haar eigen programma op VTM. Het gaat om Families XXL, waarin kijkers een blik achter de schermen krijgen van grote gezinnen. Daarbij stelt Stephanie zich de vraag: hoe krijgen deze families hun leven geregeld? Terwijl Stephanie Planckaert momenteel elke week te zien is in Château Planckaert op VRT, komt ze eind deze maand ook naar VTM. Vanaf zaterdag 30 maart is daar namelijk Families XXL te zien waar ze op bezoek gaat bij zes kroostrijke gezinnen. Het programma toont de grote, maar ook soms grappige en ontroerende obstakels binnen die grootste gezinnen. Families XXL Elke dag zorgen voor een XXL-gezin brengt heel wat met zich mee. Als het volledige gezin naar de kapper wil, dan duurt dat makkelijk drie uur. Voor het hele gezin wortelpuree maken, dat is 5 kilogram wortelen schillen. Ook op uitstap of op vakantie gaan, is geen eitje. Daar moeten de ouders tellen, tellen en blijven tellen. “Bij ons is het met drie kinderen soms al enorm chaotisch dus ik was heel benieuwd naar hun aanpak en methodes. Bovendien heeft elk gezin ook een heel eigen bijzonder verhaal waardoor het al snel meer werd dan enkel binnenkijken bij, ze lieten me toe in hun leven én in hun hart”, klinkt het bij Stéphanie. Van 5 tot 15 In dit seizoen zijn er 6 gezinnen die deelnemen. Daarin zijn er grote verschillen, want zowel gezinnen met ‘slechts’ 5 kinderen tot gezinnen met 7 of 8 kinderen nemen deel. Het grootste en meest opvallende gezin is zonder twijfel de familie Meulemans uit Waasmunster. Zij tellen maar liefst 15 (!) kinderen. Marianne en Walter hebben vier biologische kinderen: Mathieu (33), de tweeling Michel & Myriam (31) en Manuel (28). Maar daarnaast is er ook plek voor hun pleegkinderen met o.a. Yari (28), Nono (21), Annelies (19), Niki (13), Kingsly (12), Chiang (12), Angela (9), Kiki (8) en Rui (3). Samen zijn ze al 27 jaar lang pleegouders en hebben ze in totaal 50 à 60 kinderen een warme thuis gegeven. Families XXL is vanaf zaterdag 30 maart te zien op VTM. The post VTM komt met programma ‘Families XXL’ waarin Stephanie Planckaert grote gezinnen ontmoet appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. In ‘Families XXL’ stond Stephanie Planckaert vijf tot vijftien met kak gooiende kinderen te wachten (31/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. Stephanie Planckaert en haar XXL-families groeien, terwijl Ben Segers en Francisco Schuster verwelken (12/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


6. Stephanie Planckaert en haar XXL-families blijven groeien, terwijl Ben Segers en Francisco Schuster verder verwelken (12/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. Viktor Verhulst (24) maakt presentatiedebuut in ‘Love Island’: "Het wordt zéker geen Maya of Plop" (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bij VIER en VIJF verwelkomen ze een nieuw schermgezicht: Viktor Verhulst (24). Deze zomer presenteert hij de Vlaamse versie van 'Love Island', een... [naar artikel]


8. Nederlander Matthijs van Nieuwkerk maakt presentatiedebuut in ons land: "Voor het geld moet ik het zeker niet doen” (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

"De taal, de elegantie en de charme van veel Vlamingen vind ik bewonderenswaardig. Ze hebben iets zachts, wat me heel erg bevalt." Dat Matthijs van Nieuwkerk (60) een boontje - zeg maar boon - heeft voor ons land, kan hij al jaren niet wegsteken. Vanavond maakt hij met 'Popquiz' zijn Belgische tv-debuut. “Ik droom ervan ooit een Antwerpenaar te worden.” [naar artikel]


9. Matthijs van Nieuwkerk maakt presentatiedebuut in ons land: "Voor het geld moet ik het zeker niet doen” (01/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

"De taal, de elegantie en de charme van veel Vlamingen vind ik bewonderenswaardig. Ze hebben iets zachts, wat me heel erg bevalt." Dat Matthijs van Nieuwkerk (60) een boontje - zeg maar boon - heeft voor ons land, kan hij al jaren niet wegsteken. Vanavond maakt hij met 'Popquiz' zijn Belgische tv-debuut. “Ik droom ervan ooit een Antwerpenaar te worden.” [naar artikel]


10. Jennifer Heylen maakt presentatiedebuut op Werchter-mainstage: “Zes jaar geleden deelde ik hier nog blikjes Red Bull uit” (19/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Volgende maand zien we haar aan de zijde van Dimitri Vegas in de actiekomedie ‘H4Z4RD’, zondag maakte ze haar debuut als presentatrice op de grote mainstage van Werchter. “Een hele eer”, vindt Jennifer Heylen (30) dat. De actrice werkte zes jaar geleden nog als marketeer. “Toen stond ik hier blikjes Red Bull uit te delen en vandaag op de mainstage. Zot.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!