Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Koop een fles wijn en bezorg zieke Léa (4) zo het cadeau van haar leven: “Op termijn zal ze alleen nog maar kunnen liggen”

29/03/2024 - 17:10
"Léa Pottier (4) uit Gent houdt van buiten zijn, maar spelen, ravotten of fietsen is voor haar niet mogelijk. Ze lijdt aan een zeldzame genetische afwijking die één op de 10.000 meisjes treft. “Toen ze een jaar oud was, kon ze nog ‘mama’, ‘papa’ en ‘broer’ zeggen. Dat kan ze intussen al niet meer,” zegt haar moeder Anne Temmerman (37). Vrienden en familie starten nu de actie ‘Wijn voor Léa’."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Koop een fles wijn en bezorg zieke Léa (4) zo het cadeau van haar leven: “Op termijn zal ze alleen nog maar kunnen liggen” (29/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Léa Pottier (4) uit Gent houdt van buiten zijn, maar spelen, ravotten of fietsen is voor haar niet mogelijk. Ze lijdt aan een zeldzame genetische afwijking die één op de 10.000 meisjes treft. “Toen ze een jaar oud was, kon ze nog ‘mama’, ‘papa’ en ‘broer’ zeggen. Dat kan ze intussen al niet meer,” zegt haar moeder Anne Temmerman (37). Vrienden en familie starten nu de actie ‘Wijn voor Léa’. [naar artikel]


2. Op lange termijn zouden de gevolgen van de brexit niet verschrikkelijk zijn, maar op korte termijn ziet het er veel erger uit (19/01/2019 - De Morgen)

Paul Krugman is columnist bij The New York Times en won de Nobelprijs voor Economie. [naar artikel]


3. Hoe worden we minder afhankelijk van Russisch gas? "Op korte termijn opofferingen, op lange termijn vruchten plukken" (01/03/2022 - VRT NWS)

De Russische invasie in Oekraïne legt opnieuw een pijnlijke kwestie bloot: de grote Europese afhankelijkheid van Russisch gas en olie."Acht jaar geleden al werd gezegd om die afhankelijkheid te verminderen, maar ze is alleen maar toegenomen", zegt professor Thijs Van de Graaf, gespecialiseerd in energiepolitiek. "Al lijkt er nu wel het een en ander te bewegen. Je kan niet aan de ene kant wapens en steun geven aan Oekraïne en aan de andere kant het Russische militaire apparaat financieren door de import van gas en olie." [naar artikel]


4. Sparen is niet zonder risico’s: “Zekerheid op korte termijn is een garantie op verlies op lange termijn” (30/06/2022 - Express)

Uit een bevraging van de vermogensbeheerder Schroders blijkt dat voor 70 procent van de Belgen het spaarboekje het beleggingsinstrument bij uitstek blijft. “Dat is een opvallend hoog cijfer in de huidige inflatiesituatie”, merkt Wim Nagler, sales director Belgium & Luxembourg bij Schroders, op aan onze site. “Nochtans staat sparen garant voor verlies op de lange […] [naar artikel]


5. De Bleeker roept opnieuw op tot hervormingen op lange termijn: “Ook al is dat niet wat kiezers op korte termijn willen horen” (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Ik hoop nu toch dat het doordringt dat we de moed moeten hebben om hervormingen op lange termijn door te voeren, ook al is dat niet wat onze kiezers op korte termijn willen horen.” Dat heeft staatssecretaris voor Begroting Eva De Bleeker (Open Vld) vrijdag gezegd in ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1. Ze reageerde daarmee op een nieuw rapport van het Monitoringcomité, waarin grote begrotingstekorten worden voorspeld. [naar artikel]


6. Republikeinse kiezers weinig enthousiast over nieuwe termijn Trump, Democraten nog minder verheugd over nieuwe termijn Biden (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onder Democratische kiezers is er weinig enthousiasme voor een tweede termijn van president Joe Biden: 52 procent van hen vindt immers dat de president zich niet opnieuw kandidaat moet stellen. Ter vergelijking: onder de Republikeinse kiezers is 40 procent van mening dat Donald Trump zich moet onthouden van een nieuwe kandidatuur. Dat blijkt dinsdag uit een peiling van Reuters/Ipsos die vorige week werd afgenomen onder 4.408 respondenten. [naar artikel]


7. ‘Op zijn leeftijd kan het dat Biden het einde van zijn termijn niet haalt’: de kansen van Joe Biden (80) op een tweede termijn als president (26/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Moet elke jongere 30.000 euro cadeau krijgen? ‘De rekening zal op termijn gepresenteerd worden’ (25/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Dit cadeau van Jeff Koons aan Parijs is vooral een cadeau aan zichzelf (21/06/2017 - De Morgen)

Eerst kreeg men de 3,5 miljoen euro om het kunstwerk te laten maken en installeren maar moeilijk bij elkaar. En nu blijkt de ondergrond niet stevig genoeg. Het ziet er niet naar uit dat Bouquet of Tulips, de monumentale sculptuur dat Jeff Koons aan Parijs beloofde, er snel zal staan. [naar artikel]


10. Conner Rousseau met sprekend gemak naar tweede termijn als voorzitter Vooruit: “Alleen wij kunnen besturen zonder een slappe middenpartij te zijn” (04/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Met 95,6 procent van de stemmen haalt Conner Rousseau met sprekend gemak een tweede termijn als Vooruit-voorzitter binnen. Aan de inhoudelijke voorstellen werd op het congres amper gemorreld. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!