Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Broer van G-atlete die aangereden werd tijdens Ronde, reageert op felle meningen op sociale media: “Mijn zus heeft die val niet veroorzaakt”

31/03/2024 - 20:00
"De broer van Anke Sneyers (21), de jonge vrouw die tijdens de Ronde aangereden werd in Ronse door een renner en beloftevolle G-atlete, reageert op de vele harde reacties op social media. Anke stond in de zijberm te genieten van het spektakel, toen ze werd aangereden en zwaargewond naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Op sociale media was het duidelijk: de val was haar eigen schuld. Haar broer wil nu duidelijk maken dat dat zeker niet het geval was. “De renners moesten uitwijken voor een andere toeschouwer, en zo kwam mijn zus ook ten val.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Broer van jongedame die aangereden werd tijdens Ronde, reageert op felle meningen op sociale media: “Mijn zus heeft die val niet veroorzaakt” (31/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De broer van Anke Sneyers (21), de jonge vrouw die tijdens de Ronde aangereden werd in Ronse door een renner, reageert op de vele harde reacties op social media. Anke stond in de zijberm te genieten van het spektakel, toen ze werd aangereden en zwaargewond naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Op sociale media was het duidelijk: de val was haar eigen schuld. Haar broer wil nu duidelijk maken dat dat zeker niet het geval was. “De renners moesten uitwijken voor een andere toeschouwer, en zo kwam mijn zus ook ten val.” [naar artikel]


2. Broer van G-atlete die aangereden werd tijdens Ronde, reageert op felle meningen op sociale media: “Mijn zus heeft die val niet veroorzaakt” (31/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De broer van Anke Sneyers (21), de jonge vrouw die tijdens de Ronde aangereden werd in Ronse door een renner en beloftevolle G-atlete, reageert op de vele harde reacties op social media. Anke stond in de zijberm te genieten van het spektakel, toen ze werd aangereden en zwaargewond naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Op sociale media was het duidelijk: de val was haar eigen schuld. Haar broer wil nu duidelijk maken dat dat zeker niet het geval was. “De renners moesten uitwijken voor een andere toeschouwer, en zo kwam mijn zus ook ten val.” [naar artikel]


3. Broer van jonge vrouw die aangereden werd tijdens Ronde: ‘Mijn zus heeft die val niet veroorzaakt’ (31/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Broer van G-atlete die aangereden werd tijdens Ronde: ‘Mijn zus heeft die val niet veroorzaakt’ (31/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Werknemer van McDonald’s verdeelt meningen door tijdens shift op te stappen: “Dat was ik niet af!” (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een Nieuw-Zeelandse jongeman verdeelt de meningen op TikTok met een video waarin hij abrupt ontslag neemt tijdens zijn shift in een McDonald’s-restaurant. “Ik neem ontslag”, roept hij naar zijn manager omdat hij weigert van een berg afwas schoon te maken. Het is niet duidelijk of de video in scène werd gezet, maar de video werd al miljoenen keren bekeken op sociale media. En er komen heel wat gemengde reacties van kijkers. Sommigen hebben weinig sympathie met de jongen en noemen hem “lui”, “een verwend kind” en “respectloos”, maar er komen ook begripvolle reacties. “Ik werk ook in McDonald’s”, schrijft iemand. “Ik snap het.” [naar artikel]


6. Voor- en tegenstanders in KSDiest tijdens Dag Tegen Holebifobie en Transfobie: "Diverse school met diverse meningen, maar iedereen mag die delen" (17/05/2023 - VRT NWS)

De middelbare school KSDiest heeft allerlei activiteiten georganiseerd voor de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie. "Het is een diverse school met diverse meningen, het is belangrijk dat we in dialoog kunnen gaan", klinkt het bij leerkracht godsdienst Caroline Coppens. [naar artikel]


7. "We zijn met opzet aangereden": groep Belgische wielertoeristen aangereden in Nederland (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

In het Nederlandse Bavel, enkele kilometers over de grens met de Kempense regio, zijn twee Belgen gewond geraakt. Mogelijk werden de twee wielertoeristen zondagochtend opzettelijk aangereden. De automobilist reed door, bevestigt een woordvoerder van de politie in een bericht aan Nederlandse media. [naar artikel]


8. Jungels veroorzaakt val en opgave Higuita, maar wordt nadien zelf aangereden door ziekenwagen (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een dag voor Bob Jungels. De Luxemburger van Deceuninck-Quick.Step bracht door een zwieper Sergio Higuita ten val. De Colombiaanse kampioen van... [naar artikel]


9. Jonge vrouw (20) negeert voorrang en veroorzaakt frontale botsing, aangereden bestuurster naar ziekenhuis (18/04/2022 - Het Nieuwsblad)

Bij kustgemeente De Panne gebeurde afgelopen zaterdag een frontale aanrijding bij de Dorpsstraat in deelgemeente Adinkerke. [naar artikel]


10. Bizar: bestuurder aangereden op kruispunt… en veroorzaakt nadien zelf botsing door verstrooidheid (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)

In Rusland heeft een ongeval een vreemde wending genomen. Nadat een bestuurder aan een kruispunt werd aangereden door een andere wagen, verloor hij volledig de controle over het stuur. Door de impact van de botsing vergiste de automobilist zich zelfs van gaspedaal, waardoor hij wat verderop tegen twee andere wagens knalde. Er vielen bij beide botsingen geen gewonden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!