01/04/2024 - 16:40
"Remco Evenepoel is vandaag ten val gekomen in de openingstijdrit in de Ronde van het Baskenland. Onze landgenoot finishte uiteindelijk op 11 seconden van Primoz Roglic, de voorlopige leider. Volg alles op de voet op deze pagina!"

1. LIVEBLOG BASKENLAND. “Maakte geen stuurfout”: vroege val nekt Evenepoel in tijdrit, Belg finisht op 11 tellen van Roglic die even verkeerd reed (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Remco Evenepoel is vandaag ten val gekomen in de openingstijdrit in de Ronde van het Baskenland. Onze landgenoot finishte uiteindelijk op 11 seconden van Primoz Roglic, de voorlopige leider. Volg alles op de voet op deze pagina! [naar artikel]

2. “Maakte geen stuurfout”: vroege val nekt Evenepoel in tijdrit, Belg finisht op 11 tellen van Roglic die even verkeerd reed (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVEBLOG BASKENLAND. Zware valpartij met favorieten verontregelt Ronde van het Baskenland, ook Evenepoel betrokken (04/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de vierde rit van de Ronde van het Baskenland zit de venijn in de staart. De lokale lus voorspelt vuurwerk. Wat doet Remco Evenepoel? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG BASKENLAND. Vroege valpartij nekt Evenepoel in tijdrit: landgenoot finisht op 14 seconden van Roglic, die zelfs verkeerd reed (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Remco Evenepoel rijdt vanaf vandaag de Ronde van het Baskenland. In de ‘Itzulia 2024' wordt tweevoudig Tourwinnaar Jonas Vingegaard één van z'n opponenten. Vandaag starten Evenepoel en co met een tijdrit, de wereldkampioen tijdrijden eindigde op 14 seconden van de voorlopige leider Primoz Roglic. Volg alles op de voet op deze pagina! [naar artikel]

5. LIVEBLOG BASKENLAND. Vroege valpartij nekt Evenepoel in tijdrit: landgenoot finisht op elf seconden van Roglic, die zelfs verkeerd reed (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. Evenepoel pareert kritiek na val: “Gemakkelijk om te zeggen dat het een stuurfout was” (01/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Remco Evenepoel heeft voor de eerste keer gesproken na zijn opgave in de Ronde van Italië. Hij heeft spijt dat hij de kans op het roze liet liggen, maar pareert ook de kritiek op zijn stuurmanskunsten. [naar artikel]

7. Remco Evenepoel blikt terug op zijn Giro-debuut: “Het is gemakkelijk om te zeggen dat het een stuurfout was” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

“Het irriteert me dat de mensen altijd hetzelfde zeggen.” Remco Evenepoel heeft voor het eerst gesproken sinds zijn opgave in de Giro. De kritiek op zijn stuurmanskunst ergert hem. Zelf heeft hij belangrijkere zaken geleerd. “Om een perfecte grote ronde te rijden, heb je een perfecte voorbereiding nodig.” Bekijk de exclusieve docu ‘Ik ben Remco’ op VTM GO. [naar artikel]

8. Peeters: "Di Rupo heeft het verkeerd, verkeerd, verkeerd" (18/01/2018 - VRT NWS)

Vicepremier Kris Peeters (CD&V) weerlegt de kritiek van PS-voorzitter Elio Di Rupo dat de regering vooral "onzekere flexi-jobs" creëert. Volgens Peeters komen er wel degelijk meer banen bij en zijn de deeltijdse jobs niet precair.  [naar artikel]

9. “Verkeerd, verkeerd”: kopgroep in Brussels Cycling Classic rijdt foute kant op, Remco Evenepoel is wel bij de pinken (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Drama in de finale van de Brussels Cycling Classic. Een groot deel van de bijzonder interessante kopgroep draaide bij een kruispunt prompt de verkeerde kant op, rechts in plaats van links. Victor Campenaerts, Philippe Gilbert, Tosh Van der Sande, Brandon McNulty en Marc Hirschi zagen zo Remco Evenepoel en Aimé De Gendt wegrijden, met die eerste als uiteindelijke winnaar. [naar artikel]