Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Opmerkelijk dat niet gevraagd wordt hoe het vlees gebakken moet zijn”: hoe lekker is de steak in het beste steakrestaurant van Europa?

07/04/2024 - 12:10
"Als een vleesrestaurant een ster, de titel van beste steakrestaurant van Europa én die van vierde beste van de wereld op zijn naam heeft staan, boek je er weleens graag een tafeltje. De culinaire recensenten zijn duidelijk fan, maar wat vindt de ‘gewone’ steakliefhebber ervan? Stijn Baert nam de proef op de som en ging eten bij Carcasse in Koksijde. Is het vlees écht zo lekker? En hoeveel betaal je ervoor? “Hier durven ze hun eigen keuzes te maken.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Opmerkelijk dat niet gevraagd wordt hoe het vlees gebakken moet zijn”: hoe lekker is de steak in het beste steakrestaurant van Europa? (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Als een vleesrestaurant een ster, de titel van beste steakrestaurant van Europa én die van vierde beste van de wereld op zijn naam heeft staan, boek je er weleens graag een tafeltje. De culinaire recensenten zijn duidelijk fan, maar wat vindt de ‘gewone’ steakliefhebber ervan? Stijn Baert nam de proef op de som en ging eten bij Carcasse in Koksijde. Is het vlees écht zo lekker? En hoeveel betaal je ervoor? “Hier durven ze hun eigen keuzes te maken.” [naar artikel]


2. "Dit is geen eten, maar geweld": veganisten bestormen steakrestaurant, klanten helemaal overstuur (29/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wat een rustig avondje op restaurant moest worden, is voor steakliefhebbers in Melbourne uitgedraaid in een erg verontrustende avond. Een groep... [naar artikel]


3. Advies aan Europese diplomaten: ‘Blijf weg uit populair steakrestaurant, spionnen actief’ (11/02/2019 - De Standaard)

‘Blijf weg uit een populair Brussels steakrestaurant in de buurt van het Berlaymontgebouw.’ Dat is de opmerkelijke waarschuwing van de interne veiligheidsdienst van de EU aan Europese diplomaten. Chinese en Russische agenten zouden er immers spioneren. ‘Onzin’, denkt de eigenaar van restaurant Meet Meat. ‘De Europese commissarissen komen hier eten, ja. Maar het is hier veel te luidruchtig om hen af te luisteren.’ [naar artikel]


4. Favoriet steakrestaurant van Gert Verhulst viert 40ste verjaardag met straatfeest: “Ja, zelfs de vegetariër kan hier smullen” (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De lijst met bekende klanten is lang in grill ‘De Vette Os' in Deurne. Gert Verhulst en James Cooke komen er bijvoorbeeld al eens een steak eten in het restaurant dat dit jaar 40 jaar bestaat. Dinsdagavond is het daarom feest in de Zuidstraat met een barbecue en danspartij. Met uitbaters Nathalie Pype (52) en Krist Sinnaeve (54) bladeren we door het fotoalbum. “Waar is de tijd dat Steffe op een oude jachthoorn zijn kelners op het appel blies”, lachen de twee. [naar artikel]


5. Dierenrechtactivisten protesteren in steakrestaurant van social media-fenomeen ‘Salt Bae’ (04/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Demonstranten van de Animal Rebellion-groep hebben zaterdag actie gevoerd in het Londense steakrestaurant Nusr-Et. Dat restaurant is vooral bekend door zijn eigenaar: het social media-fenomeen Salt Bae. De betogers, die ieder apart aan een gereserveerde tafel plaatsnamen, werden nog voor de politie toekwam naar buiten geleid. [naar artikel]


6. Lekker én goedkoop: varkensbrochettes met gebakken rijst (13/07/2016 - De Morgen)

Nog rijst over? Maak er een lekkere gebakken rijst van, ideaal om de plakkerige overschotjes te verwerken en weer smakelijk te maken. Bij de brochette komt nog een fris zelfgemaakt sausje van platte kaas en kruiden. [naar artikel]


7. GETEST. Niets zo lekker als een vers gebakken asbak: illusiedesserten in restaurant #food zien er niet uit, maar smaken héérlijk (26/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een frikandel speciaal, balletjes in tomatensaus of een keukenspons met een sliert groen afwasmiddel: het is het laatste dat je verwacht na een lekker etentje. Maar het is wel degelijk wat klanten van het West-Vlaamse restaurant #food als dessert krijgen voorgeschoteld. Wij gingen proeven bij chef-kok Dave Ruysschaert, die speciaal voor ons vijf verschillende illusiedesserts maakte én onthult hoe hij te werk gaat. “Niemand anders in België doet dit.” [naar artikel]


8. Hafsa El-Bazioui wordt eerste Vlaamse schepen met hoofddoek: "Opmerkelijk dat dit opmerkelijk is" (16/12/2018 - VRT NWS)

Hafsa El-Bazioui (Groen) wordt als schepen Personeel, Noord-Zuid Samenwerking en Facility Management in Gent de eerste Vlaamse schepen met een hoofddoek. "Ik vond het opmerkelijk dat dit als opmerkelijk wordt gezien, al weet ik dat het heel erg leeft", reageert El-Bazioui in "De zevende dag". Door quota in te voeren wil ze het stadspersoneel diverser maken, al vat ze diversiteit breed op: "Het gaat ook om mensen met een beperking." [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!