Sporza

LIVE: Eupen hangt in de touwen, Gueye schenkt RWDM geruststellende voorsprong

13/04/2024 - 18:00
"De eerste speeldag in de Relegation Play-offs leverde met twee draws een status quo op. Dat betekent dat alles nog steeds op een zakdoek staat onderin. Kan RWDM dankzij een driepunter wegspringen van de rechtstreekse degradatie of doet Eupen een gouden zaak? Volg de partij hier live vanaf 16.00 uur."

1. LIVE: Eupen hangt in de touwen, Gueye schenkt RWDM geruststellende voorsprong (13/04/2024 - Sporza)

De eerste speeldag in de Relegation Play-offs leverde met twee draws een status quo op. Dat betekent dat alles nog steeds op een zakdoek staat onderin. Kan RWDM dankzij een driepunter wegspringen van de rechtstreekse degradatie of doet Eupen een gouden zaak? Volg de partij hier live vanaf 16.00 uur. [naar artikel]

2. LIVE. Antwerp start tweede helft met geruststellende voorsprong tegen tienkoppig Eupen (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag • Aftrap: 16u • Bosuilstadion • Houdt Antwerp de drie punten thuis? [naar artikel]

3. LIVE: Standard trekt met geruststellende 2-0 de kleedkamers in nadat het de hele helft domineerde tegen Eupen (16/03/2024 - Sporza)

Standard eindigt de reguliere competitie na een flauw seizoen hoe dan ook bij de laatste 3 van de Europe Play-offs, voor Eupen zijn de punten een stuk belangrijker. De Panda's willen op Sclessin de voorsprong op Kortrijk en RWDM nog een laatste keer vergroten met het oog op de Relegation Play-offs. Slagen ze daar ook in? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18.15 uur. [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Lukaku zet Duivels op geruststellende 2-0-voorsprong tegen Schotland (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Alleen Casteels en Boyata ontbreken bij Duivels • Tielemans in basis ten koste van Mertens • Schotland zonder Robertson aan de aftrap • Ref:... [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Lukaku zet Rode Duivels op geruststellende 2-0-voorsprong tegen Schotland (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Lukaku zet Rode Duivels op geruststellende 2-0-voorsprong tegen Schotland (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Club morst met kansen na rust, maar staat wel op geruststellende dubbele voorsprong (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Jan Breydel • Aftrap: 16u • Speeldag 30 [naar artikel]

8. LIVE. City met geruststellende voorsprong de rust in na goals De Bruyne, Mahrez en Gündogan (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium • Aftrap: 19u • City is riant leider, Southampton is 14de • De Bruyne en co verloren zondag van Man United na 21 zeges op rij [naar artikel]

9. LIVE. Dan toch weer de bonus voor Antwerp! Seck kopt Antwerp naar geruststellende voorsprong (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Le Cannonier • Antwerp is nog niet zeker van play-off 1 [naar artikel]

10. LIVE. Dan toch weer de bonus! Seck kopt Antwerp naar geruststellende voorsprong (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)