Sporza

LIVE: Brugge verdedigt een comfortabele voorsprong tegen Antwerp

14/04/2024 - 15:20
"Club Brugge lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Blauw-zwart won deze week nog zijn Europese duel tegen PAOK en is ook in de reguliere competitie aan de weg naar boven bezig. Met vandaag ook Anderlecht-Union zou de ploeg van Nicky Hayen tegen Antwerp een gouden zaak kunnen doen. Volg de wedstrijd op deze pagina vanaf 13.30 uur of luister naar Radio 1."

1. LIVE: Brugge verdedigt een comfortabele voorsprong tegen Antwerp (14/04/2024 - Sporza)

Club Brugge lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Blauw-zwart won deze week nog zijn Europese duel tegen PAOK en is ook in de reguliere competitie aan de weg naar boven bezig. Met vandaag ook Anderlecht-Union zou de ploeg van Nicky Hayen tegen Antwerp een gouden zaak kunnen doen. Volg de wedstrijd op deze pagina vanaf 13.30 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

2. LIVE ANTWERP-CLUB. 0-2 voor de bezoekers! Vanaken kopt Club Brugge naar een comfortabele voorsprong (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De eerste van een dubbele confrontatie tussen Antwerp en Club Brugge. De Great Old verdedigt in de Champions’ play-offs zijn leidersplek. Na amper twee minuten spelen bracht Mata de bezoekers al op voorsprong, twintig minuten later verdubbelde Vanaken de score met een rake kopbal. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. LIVE (20u30). Genk verdedigt comfortabele voorsprong op veld Brøndby (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Brøndby IF - KRC Genk • Terugwedstrijd van de play-offronde van de Europa League • Genk won heenwedstrijd met 5-2 • Brøndbystadion [naar artikel]

4. LIVE. Liverpool verdedigt comfortabele voorsprong in en tegen Villarreal (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Villarreal heeft een half mirakel nodig om het sprookje in de Champions League levend te houden. Liverpool won de heenwedstrijd op Anfield Road met 2-0 en verdedigt straks een comfortabele voorsprong. Doen de Reds wat ze moeten doen of heeft de ‘Gele Onderzeeër’ nóg een verrassing in petto? Volg het hier LIVE vanaf 21u! [naar artikel]

5. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Boeken mogen helemaal dicht: Mechele kopt blauw-zwart op comfortabele voorsprong (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Blauw-zwart leidt Achter de Kazerne met 0-3 na twee doelpunten van Noa Lang en eentje van Mechele. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE. Wéér raak voor Lamkel Zé! Antwerp op comfortabele voorsprong (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Bosuil • Antwerp heeft 12 op 18, Cercle bengelt onderaan met 3 op 21 [naar artikel]

7. LIVE WINTERSTAGES. Standard op comfortabele voorsprong tegen PEC Zwolle - Antwerp op weg naar winst (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische clubs vertoeven massaal op winterstage. Het gros van de teams slaat zijn tenten op in Zuid-Spanje. Club en Eupen zitten in Qatar.... [naar artikel]

8. LIVE OOSTENDE-ANTWERP. Bezoekers op comfortabele voorsprong bij de pauze na goals van Muja en Janssen (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Diaz Arena • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

9. Liverpool geeft comfortabele voorsprong weg en verliest (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Liverpool is op het veld van Bournemouth niet verder geraakt dan een gelijkspel. Nochtans leek halverwege de tweede helft de match gespeeld, toen The Reds 1-3 voorkwamen. Op amper twee minuten zette de thuisploeg die scheve situatie recht en in de absolute slotfase bleef Liverpool verweesd achteraf. [naar artikel]

10. Macron heeft comfortabele voorsprong in peiling (27/04/2017 - Knack)

Een tiental dagen voor de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen heeft de sociaal-liberaal Emmanuel Macron een comfortabele voorsprong op zijn rechtspopulistische rivale Marine Le Pen, zo blijkt uit een donderdag vrijgegeven opiniepeiling. [naar artikel]